Veronpalautus ennakkoon

Veronpalautus ennakkoon

Veronpalautus 2020

Veronmaksajan ei ole mahdollista saada veronpalautusta valtiolta ennakkoon. Veronpalautukset on jo vuosia maksettu suomalaisten tileille joulukuun alussa. Vuonna 2019 veronpalautuksen maksamiseen tuli muutoksia. Nykyään veronpalautuksia maksetaan valtion toimesta suomalaisille elo -, syys -, loka -ja marraskuussa. Maksupäivään vaikuttaa henkilön verotuksen päättymispäivä, veroilmoituksen mahdollisesti tehdyt muutokset sekä muutokset henkilön puolison veroilmoituksessa.

 

Miten selvitän, saanko veronpalautusta?

Tätä asiaa veronsaajan ei tarvitse erikseen itse selvittää, vaan jos olet maksanut verottajalle edellisenä vuonna liikaa veroja saat tästä ilmoituksen esitäytetyllä veroilmoituksella. Veroilmoitus sekä verotuspäätös postitetaan maalis-huhtikuulla. Verotuspäätöksestä näet veronpalautuksen määrän, jäännösveron sekä mahdollisen veronpalautuksen maksupäivän. Jos veronsaaja tekee muutoksia veroilmoitukseen, muuttuu myös todennäköisesti veronpalautuksen maksupäivä. Uusi verotuspäätös lähetetään viimeistään lokakuun loppuun mennessä.


Aloita lainan hakeminen tutustumalla alla oleviin lainapalveluihin:

Lainasumma:
 • Suodatus:
 • Paras arvostelu
 • Suosittelemme
 • Yksi hakemus, monta lainatarjousta
 • Alin ikäraja
18 vuotta%1 - 20 vuottayearshttps://www.leijonalaina.fi/vertaalainaa-fi/checked
18 vuotta%1 - 20 vuottayearshttps://www.leijonalaina.fi/varmalaina-fi/checked
18 vuotta%1 - 20 vuottayearshttps://www.leijonalaina.fi/hae-lainaa/checked
18 vuotta%1 - 20 vuottayearshttps://www.leijonalaina.fi/lainojenyhdistaminen-com/checked
18 vuotta%1 - 20 vuottayearshttps://www.lainalaskuri.fi/checked
18 vuotta%1 - 20 vuottayearshttps://www.leijonalaina.fi/fiksulaina-fi/checked
18 vuotta%1 - 20 vuottayearshttps://www.pienlainat.fi/checked
18 vuotta%1 - 20 vuottayearshttps://www.vertaahintaa.fi/checked
20 vuotta%1 - 15 vuottayearshttps://www.leijonalaina.fi/lainankilpailuttaja/checked
20 vuotta%1 - 15 vuottayearshttps://www.leijonalaina.fi/lainaajokaiselle-fi/checked
Näytä lisää tuloksia

Miten saan veronpalautuksen ennakkoon?

Uusi veronpalautukseen liittyvä laki muutti veronpalautusten maksamisesta. Veronpalautuksen porrastettiin useammalla kuukaudelle, vanhan totutun joulukuun sijaan. Useat suomalaiset olivat tottuneet saamaan mahdollisen veronpalautuksen juuri sopivasti jouluostoksia varten. Toisille veronpalautus ennakkoon voi olla myös taloudellinen helpotus juuri sillä hetkellä. Jos et halua varsinaista veronpalautuksen maksupäivää, vaan haluat veronpalautuksen ennakkoon, toimi seuraavasti.

 • Tarkista paljonko tulet saamaan veronpalautusta.
 • Siirry Hae lainaa -sivulle.
 • Valitse summa, jonka tarvitset ennakkoon.
 • Täytä loput lainahakemuksesta ja lähetä hakemus.
 • Lainahakemus kilpailutetaan hakijan puolesta jopa 30 lainantarjoajan välillä.
 • Valitse sopiva lainasumma ja hyväksy lainaehdot.
 • Laina maksetaan myönteisen lainapäätöksen jälkeen heti tilille.
 • Myöhemmin kun saat veropalautuksen, maksa laina heti pois niin vältyt ylimääräisiltä kuluilta.

Lainapäätöksen tulee ilmoittaa takaisinmaksuaika. Yleensä tämä on yhdestä vuodesta aina jopa 20 vuoteen saakka. Riippuen haetusta lainasummasta. Jos haluat saada veronpalautuksen ennakkoon ilman ylimääräisiä kuluja ja korkomaksuja, maksa laina heti veronpalauksen saatuasi takaisin. Lainan ennenaikaisesta maksusta ei veloiteta mitään kuluja.

 

Kuka voi saada veronpalautuksen ennakkoon?

Veronpalautuksen voi saada ennakkoon eri lainapalveluista henkilö, jolla on 18 vuoden ikä, Suomen kansalaisuus sekä puhtaat luottotiedot. Hakija ei tarvitse lainaa varten vakuuksia tai henkilötakausta. Veronpalautuksen ennakkoon voi hakea verkosta mihin vuorokauden aikaan tahansa maksuttomalla lainahakemuksella. Keskimäärin lainahakemus kilpailutetaan muutamassa minuutissa. Veronpalautuksen ennakkoon 2019 voi saada tililleen jopa saman päivän aikana hakemuksen lähettämisestä.

 

Kuinka paljon voi saada lainaa veronpalautusta vastaan?

Lainapalvelut tarjoavat asiakkailleen lainaa 100 eurosta jopa 60.000 euroon saakka. Sen verran voit myös hakea veronpalautusta ennakkoon. Harvoin veronpalautus kuitenkaan on muutamaa tuhatta euroa enempää, joten kannattaa tarkistaa ennen hakemuksen täyttämistä kuinka paljon tulet saamaan veronpalautusta. Näin saat kaiken mahdollisen hyödyn irti veronpalautuksen ennakkoon maksamisesta.

 

Jäännösvero vuonna 2020

Jäännösverolla tarkoitetaan, että henkilö on maksanut vuoden aikana liian vähän veroja. Silloin veronmaksajan tulee maksaa puuttuva osuus jäännösveroa valtiolle eli kansankielellä sanottuna mätkyjä. Henkilöasiakkailla jäännösveron maksuajat ovat elo – ja lokakuulla tai vastaavasti syys – ja marraskuulla.

8 Total Score

Lauri
9.5
Arvostelu: 3.28 (3 ääntä)
Jätä palaute tai arvostelu tätä artikkelia koskien

Palautteesi