Tietoa palvelusta

Tietoa LeijonaLaina.fi palvelusta

LeijonaLaina.fi on kuluttajille tarkoitettu palvelu, jossa annetaan puolueetonta tietoa lainapalveluista ja heidän tarjoamista lainatuotteista. Palvelussa voi tutustua kymmeniin lainapalveluihin ja heidän lainatuotteisiinsa. Palvelun käyttäjä voi myös hakea lainaa valitsemaltaan pankilta tai muulta luotonmyöntäjältä. Tämän lisäksi Leijonalaina.fi tarjoaa kuluttajille täysin maksuttoman lainojen kilpailutuspalvelun, jossa kuluttaja voi kilpailuttaa hakemansa luoton yli 30 pankin ja muun luotonantajan kesken. LeijonaLaina.fi on perustettu vuonna 2009 ja  se on osa kotimaista WebCube Oy:tä, joka on erikoistunut eri tuotteiden ja palveluiden vertailu- ja kilpailutuspalveluihin.

 

Palvelun käyttäminen

LeijonaLaina.fi palvelua voi käyttää kaikki täysi-ikäiset suomen kansalaiset, jotka haluavat kilpailuttaa ja vertailla eri lainapalveluiden tuotteita ja palveluita. Palvelumme käyttäminen on täysin maksutonta.

 

Puolueeton lainavertailu

Palvelumme ylläpito rahoitetaan mainoksista saaduilla mainostuloilla. Tämä ei kuitenkaan vaikuta siihen, mitä palveluita suosittelemme palvelumme käyttäjille. Ilmainen kilpailutuspalvelumme kilpailuttaa kaikkien hakijoiden hakemukset automaattisesti kaikilla yhteistyökumppaneillamme, riippumatta siitä, kuinka suuren mainostulon me voimme saada. Näin toimimalla pystymme tarjoamaan palvelumme käyttäjille parhaan mahdollisen käyttökokemuksen. Uskomme myös että avoin ja läpinäkyvä palvelu on kuluttajien mieleen ja näin ollen he voivat palata myös uudelleen palvelumme käyttäjiksi.

 

Vertaileminen ja kilpailuttaminen kannattaa

Kaikkien tuotteiden ja palveluiden kilpailuttaminen on aina kannattavaa, sillä saman tuotteen tai palvelun voi saada monella eri hinnalla. Varsinkin kun puhutaan omaan talouteen liittyvistä palveluista, tulee vertailemisesta ja kilpailuttamisesta vieläkin tärkeämpää. Tämä on syy siihen miksi LeijonaLaina.fi on perustettu. Me haluamme tarjota mahdollisimman helpon, kattavan ja luotettavan palvelun, jossa kuka tahansa täysi-ikäinen suomen kansalainen voi kilpailuttaa lainansa maksutta.

 

Neuvontaa ja vinkkejä talouden hallintaan

Talouden hallintaan liittyy monia hieman monimutkaisiakin termejä, joita voi olla vaikea ymmärtää. Sama pätee myös erilaisiin lainatuotteisiin ja niiden laina-ehtoihin. Palvelumme talousblogi tarjoaa laajan tietopaketin kymmenistä lainapalveluista ja heidän tuotteistaan, yksinkertaisesti selitettynä, ilman hienoja ja monimutkaisia termejä. Tarjoamme palvelumme käyttäjille myös maksuttoman asiakaspalvelun, joka auttaa jos mieleen tulee jotain kysyttävää.

 

Palvelumme yhteystiedot:

LeijonaLaina.fi

Asiakaspalvelu: asiakaspalvelu@leijonalaina.fi

Lue myös palvelumme Tietosuojaseloste ja Käyttöehdot

 

Löysitkö vanhentunutta tietoa?

Palvelumme päivitetään useita kertoja viikossa. Jos kuitenkin löysit väärää tai vanhentunutta tietoa, toivomme että ilmoittaisit siitä sivun omistajalle. Voit tehdä ilmoituksen postitse tai sähköpostitse alla oleviin osoitteisiin.

Lähetä sähköposti osoitteeseen:

Sisällöntuottaja:

Mikael Mäkelä

Sähköposti: toimitus@leijonalaina.fi

Leijonalaina.fi
Logo