Pankkilaina - Kilpailuta pankkilainat

Me kilpailutamme pankit puolestasi, täysin ilmaiseksi

1. Täytä hakemus

Hakemuksen täyttäminen vie vain muutaman minuutin.

2. Vertaa lainoja

Kilpailutamme hakemuksesi yli 30 pankilla ja lainantarjoajalle.

3. Valitse paras tarjous

Voit vapaasti valita juuri haluamasi lainatarjouksen.

4. Täysin riskitöntä

Lainatarjousten pyytäminen on maksutonta.

Valitse paras pankkilaina kilpailuttamisen avulla

Aloita pankkilainan kilpailuttaminen yhdellä maksuttomalla lainahakemuksella.

Laina kilpailutetaan hetkessä jopa 30 lainantarjoajan kesken ja pääset nopeasti vertailemaan lainatarjouksia.

Hae pankkilainaa 1000 – 60.000 euroa 1 – 15 vuoden maksuajalla. Lainatarjousten pyytäminen on maksutonta, eikä se sido sinua mihinkään.


Lainavertailumme ei kata kaikkia Suomessa tarjottavia lainoja. Palvelumme kautta voit kilpailuttaa lainan noin 30 pankin ja muun luotonantajan kesken. Pitääksemme palvelumme täysin ilmaisena, saamme yhteistyökumppaneiltamme palkkion heille ohjatuista asiakkaista. Välityspalkkion suuruus vaikuttaa listan järjestykseen.


Valitse tarpeeseesi soveltuva pankkilaina

Tällä sivulla esittelemme kaikki ne pankkilainat, joiden lainatarjouksen voit pyytää meidän kilpailutuspalvelumme kautta. Palvelumme kautta voit hakea lainaa heti jopa 60 000 euroon asti.

Tutustu rauhassa pankkeihin, vertaa niiden lainatuotteita ja pyydä maksuttomat lainatarjoukset jopa 30 eri pankilta ja rahoituslaitokselta vain yhdellä hakemuksella. 

Saatuasi lainatarjoukset voit tutustua niihin vielä tarkemmin ja valita omaan lainatarpeeseesi sopivan pankkilainan. Muista, että lainatarjousten pyytäminen palvelustamme on aina täysin maksutonta, eikä se sido sinua mihinkään.

 

LeijonaLaina.fi kilpailuttaa pankit

LeijonaLaina.fi on lainojen kilpailutuspalvelu, joka tarjoaa helpon ja nopean tavan kilpailuttaa pankit ja rahoituslaitokset. Palvelun avulla voit kilpailuttaa lainat yhdellä hakemuksella, joka lähetetään yli 30 eri pankkiin ja rahoituslaitokseen.

Lainojen kilpailuttaminen LeijonaLaina.fi palvelussa on hyvin helppoa. Sinun tarvitsee vain täyttää yksinkertainen lainahakemus, jossa kerrot tarvitsemasi lainasumman, lainan takaisinmaksuajan ja muut tarvittavat tiedot. Kun olet täyttänyt hakemuksen, LeijonaLaina.fi palvelu lähettää sen eteenpäin yli 30 eri pankkiin ja rahoituslaitokseen.

Kun pankit ja rahoituslaitokset vastaavat hakemukseesi, saat useita eri lainatarjouksia. Voit vertailla eri tarjouksia ja valita itsellesi sopivimman vaihtoehdon. Kilpailuttamalla lainasi LeijonaLaina.fi palvelussa voit säästää merkittävästi koroissa ja löytää edullisimman lainan.

LeijonaLaina.fi kilpailuttaa kaiken tyyppiset lainat, kuten kulutusluotot, joustoluotot, pikavipit, autolainat ja pankkilainat. Palvelun käyttö on täysin ilmaista eikä sido sinua mihinkään. Voit hakea lainaa haluamaltasi summalla ja takaisinmaksuajalla. Palvelun avulla voit myös saada paremman yleiskuvan taloustilanteestasi ja löytää parhaan ratkaisun lainan takaisinmaksuun.

 

Mitä on vakuudeton pankkilaina?

Pankkilaina on yksi yleisimmistä lainatyypeistä, ja se tarkoittaa lainaa, jonka pankki myöntää asiakkaalle. Laina on usein suurempi summa rahaa ja sen takaisinmaksuaika on pidempi verrattuna pikavippeihin tai kulutusluottoihin. Lainan myöntäminen edellyttää yleensä tiettyjä ehtoja, kuten riittävää takaisinmaksukykyä ja luottokelpoisuutta.

Vakuudeton pankkilaina tarkoittaa lainaa, joka myönnetään ilman erityistä vakuutta. Tämä tarkoittaa sitä, että lainan hakijan ei tarvitse esimerkiksi pantata omaisuuttaan tai hankkia takaajia lainan saamiseksi. Vakuudettomat pankkilainat ovat yleensä pienempiä summia kuin vakuudelliset lainat ja niiden takaisinmaksuaika on lyhyempi.

Vakuudettomat pankkilainat ovat yleisiä kulutusluottojen ja joustoluottojen muodossa, joita myöntävät useat pankit ja rahoituslaitokset. Lainan korko voi olla hieman korkeampi verrattuna vakuudellisiin lainoihin, sillä pankki ottaa suuremman riskin lainan myöntämisessä ilman vakuutta.

Vakuudettoman pankkilainan hakeminen vaatii yleensä hyvää luottokelpoisuutta ja riittävää takaisinmaksukykyä. Ennen lainan hakemista kannattaa arvioida omaa taloudellista tilannetta ja varmistaa, että lainan takaisinmaksu on mahdollista suunnitellussa aikataulussa. Lainan kilpailuttaminen LeijonaLaina.fi palvelussa voi auttaa löytämään edullisemman lainan ja säästää rahaa kuluissa.

 

Vakuudettomat pankkilainat netistä

Huomasit varmasti lainapalvelulistauksesta, että lainantarjoajien joukossa on myös paljon suomalaisia pankkeja. Useat pankit ovat saaneet järjestelmänsä toimimaan siten, että heidän on mahdollista tarjota kuluttajalle kulutusluotto verkkohakemuksella. Toinen merkittävä syy on syksyllä 2019 voimaan astunut vakuudettomia lainoja koskeva laki. Uuden lain myötä lainan nimellinen vuosikorko ei saa olla kuin korkeintaan 20% ja lainan muut kulut maksimissaan 150 euroa. Lakimuutoksen myötä lainamarkkinoilta karsiutui pois ns. korkeakorkoiset pikavipit, mikä puhdisti lainasektoria. Tämä toi uskottavuutta ja luotettavuutta lainamarkkinoihin ja tämän myötä yhtä useammat pankit ovat tulleet kilpailuun mukaan. Tämä lisää kysyntää pankkilainalle ja monet suomalaiset ovat valmiita hakemaan pankkilainaa netistä jo pelkästään sen helppouden vuoksi.

Vakuudeton pankkilaina haetaan nykyisin nettihakemuksella. Lainan hakeminen mistä tahansa sivustolla esitellystä palvelusta ei edellytä hakijalta asiakkuutta kyseiseen pankkiin tai muuhun lainantarjoajaan. Pankkilainaa ilman vakuuksia voi myös hakea mihin kellonaikaan tahansa päivään katsomatta. Lainanhakija saa itse määrittää haetun lainasumman 100 – 60.000 euron väliltä ja valita laina-ajakseen 1 – 20 vuotta. Lainaa varten hakija ei tarvitse takaajia tai vakuuksia. Hakijan jättämä lainahakemus välitetään useille pankeille kilpailutettavaksi, jotka ovat solmineet yhteistyösopimuksen LeijonaLaina.fi lainan välityspalvelun kanssa. Kilpailutuksessa on mukana useita tunnettuja ja luotettavia pankkeja, kuten voit itse listauksesta todeta.

Yleiset vaatimukset lainanhakijalle verkosta ovat:*

 • vähintään 18 vuoden ikä
 • puhtaat luottotiedot
 • riittävä – ja säännöllinen maksukyky
 • Suomen kansalaisuus tai pysyvä osoite Suomessa

*LÄHDE: Vertaalainaa.fi/pankkilainat/ & Wikipedia.org/suomalaiset pankit

 

Miten pankkilainaa haetaan netistä?

Pankkilainan hakeminen netistä on helppoa ja nopeaa, ja se tarjoaa mahdollisuuden vertailla eri lainatarjouksia ja löytää parhaat ehdot omiin tarpeisiin.

 1. Arvioi lainan tarve ja takaisinmaksukyky. Ennen lainan hakemista kannattaa arvioida omaa taloudellista tilannetta ja varmistaa, että lainan takaisinmaksu on mahdollista suunnitellussa aikataulussa. Lainan hakeminen ilman riittävää takaisinmaksukykyä voi johtaa maksuvaikeuksiin ja velkaantumiseen.
 2. Vertaile lainatarjouksia. Ennen pankkilainan ottamista on tärkeä vertailla eri lainatarjouksia. LeijonaLaina.fi palvelussa voit kilpailuttaa yli 30 pankkia ja rahoituslaitosta yhdellä hakemuksella, mikä helpottaa eri tarjousten vertailua ja auttaa löytämään parhaan mahdollisen lainatarjouksen.
 3. Täytä lainahakemus. Lainahakemuksessa kysytään yleensä henkilötietoja, työ- ja tulotietoja sekä tietoa nykyistä lainoista. Joissain tapauksissa pankki saattaa pyytää myös liitteitä, kuten palkkatodistusta tai verotustietoja.
 4. Odota lainatarjouksia. Lainatarjousten saaminen kestää yleensä muutaman minuutin. Pankki arvioi hakijan luottokelpoisuutta ja takaisinmaksukykyä ennen lainan myöntämistä. Joskus pankki voi pyytää lisätietoja hakijalta.
 5. Hyväksy lainatarjous ja allekirjoita sopimus. Jos pankki myöntää lainan, saat lainatarjouksen ja sopimuksen, joita sinun tulee tutkia huolellisesti ennen niiden hyväksymistä. Tarkista lainan korko, maksuaikataulu ja muut ehdot ennen allekirjoitusta. Kun olet hyväksynyt lainatarjouksen ja allekirjoittanut sopimuksen, rahat siirretään yleensä tilillesi muutamassa päivässä.

Pankkilainan hakeminen netistä on nopeaa ja helppoa, ja kilpailuttamalla lainat LeijonaLaina.fi palvelussa voit löytää parhaat tarjoukset ja säästää rahaa lainakuluissa. Palvelun kautta onnistuu myös nykyisten lainojen yhdistäminen.

 

Pankkilaina nopeasti asiakkaan käyttöön

Monet suomalaiset ovat tottuneet hakemaan pankkilainan suoraan omasta pankkikonttoristaan mihin heillä on asiakkuus. Viime vuoden loppupuolella nettiin on siirtynyt useita tunnettuja pankkeja, joka on herättänyt lainanhakijoissa mielenkiinnon ja kysymyksen, onko pankkilaina pakko hakea omasta pankistaan? Vastaus on, että ei ole.

Pankkilainaa voi verkosta hakea ilman asiakkuutta kyseiseen lainapalveluun jopa 60 000 euroon saakka maksuttomalla nettihakemuksella. Kun pankkilainan hakee sähköisesti nettihakemuksella, lainatarjouksen saa jo muutamassa minuutissa ja lainapäätöksen hyväksymisen voi hoitaa omilla verkkopankkitunnuksillaan. Kun hakee lainaa verkkopankkitunnuksilla nopeuttaa asian käsittelyä eikä pankkikonttorissa tarvitse lainkaan asioida.

Usein saamme kysymyksiä, kuinka tarkoin pankkilainan käyttötarkoitukseen tulee selventää lainantarjoajalle? Vastaus, ettei mitenkään. Myönteisen lainapäätöksen jälkeen jokainen asiakas käyttää juuri siihen tarkoitukseen mihin haluaa. Palvelun Vertaalainaa.fi tekemän kyselyn mukaan moni hakee lainaa netistä mm. lainojen yhdistämistä varten, suurempaan kertaostokseen, kesämökin remonttiin, auton ostoon, kodin pintaremonttiin tai lomamatkaan. Talouselämä artikkelista käy ilmi, että viime vuonna ihmiset panostivat aikaisempia vuosia enemmän kesämökin ja kodin kunnostamiseen. Lainapäätöksen asiakas voi nettilainan hakemisen jälkeen saada jopa saman päivän aikana.

 

Pankkilainaa ilman vakuuksia jopa 60 000 euroa

Pankkilainan voi saada ilman vakuuksia tai takausta jopa 60.000 euroon saakka. Jokainen pankki ja rahoituslaitos tekee kuitenkin aina hakemuksen lähettämisen jälkeen hakijalle oman riskikartoituksen. Siinä otetaan huomioon hakijan tulot, velat, haettu lainasumma, maksuaika, perheen koko sekä hakijan muut pyydetyt tiedot. Kokonaiskuva antaa lainantarjoajalle tiedon siitä voidaanko lainanhakijalle myöntää lainaa hänen asettamillaan lainanhakuehdoilla. Usein hakija saa lainaa ilman vakuuksia, mutta pankilla voi olla tarvittaessa ehdottaa hakijalle muunlaista lainaratkaisua tai he eivät voi tarjota hakijalle ollenkaan lainaa.

LeijonaLaina.fi kautta hakijan lainahakemus kuitenkin välitetään aina jopa 30 pankille ja rahoituslaitokselle kilpailutettavaksi, joten hakijalla on hyvät mahdollisuudet saada lainatarjous useammalta lainantarjoajalta. Lainan hakemista varten hakija ei tarvitse vakuuksia tai henkilötakausta, mutta parantaakseen lainansaantimahdollisuuksia, hän voi pyytää lähipiiristään henkilöä yhteisvastuulliseksi hakijaksi. Yhdessä haettuun lainaan saa usein paremmat lainaehdot. Kun hakijoita on kaksi, pankin luottotappioriski on näin ollen puolet pienempi ja he voivat myöntää lainaa pienemmällä riskillä.

 

Kilpailuta pankkilaina LeijonaLaina.fi palvelussa

Kyselymme mukaan pankkilainaa ei aina muisteta kilpailuttaa, koska ajatellaan ettei se ole sopivaa, mahdollista tai edes kannattavaa. Pankkilaina kannattaa kuitenkin kilpailuttaa jo pelkästään siitä syystä, ettei se vie sen enempää aikaa kuin yhden lainahakemuksen täyttäminen. Olipa kyseessä mikä laina tahansa, kilpailuta laina maksutta palvelussamme, niin tavoitat helposti jopa 30 pankkia ja muuta luotonantajaa. Lainan kilpailuttaminen antaa hakijalle hyvät edellytykset löytää halvin pankkilaina. Lainahakemuksen täyttäminen tai lainatarjouksen vastaanottaminen ei koskaan maksa minkään pankin asiakkaalle mitään, eikä sido sellaisenaan mihinkään sopimukseen. Pankkilaina kannattaa kilpailuttaa samoin kuin mikä tahansa muukin laina.

 

Pankkilainan vaatimukset ja ehdot

Pankkilainan vaatimukset ja ehdot voivat vaihdella pankista toiseen, mutta yleisesti ottaen pankkilainaa hakevalta henkilöltä edellytetään, että hän täyttää tietyn taloudellisen kriteerit ja täyttää pankin asettamat vaatimukset.

Yleisimmät pankkilainan vaatimukset ovat seuraavat:

 1. Säännölliset tulot: Pankki vaatii yleensä, että lainanhakijalla on säännölliset tulot, joilla hän pystyy maksamaan lainan takaisin sovitussa aikataulussa. Tulot voivat olla esimerkiksi palkka-, eläketulot.
 2. Luottokelpoisuus: Pankki arvioi lainanhakijan luottokelpoisuuden tarkistamalla hänen luottotietonsa. Luottokelpoisuuden perusteella pankki päättää, myöntääkö se lainaa ja millä ehdoilla.
 3. Ikä: Pankit myöntävät lainaa vain yli 18-vuotiaille henkilöille. Osalla pankeista voi olla korkeampi ikävaatimus kuin 18 vuotta.
 4. Vakituinen osoite: Lainan hakijalla tulee olla vakituinen osoite Suomessa.

 

Pankkilainan ehdot vaihtelevat myös pankista toiseen. Yleisimmät ehdot ovat seuraavat:

 1. Lainan määrä: Pankit myöntävät pankkilainaa yleensä 1 000 – 60 000 euroa ilman vakuuksia.
 2. Takaisinmaksuaika: Pankkilaina maksetaan takaisin sovitun aikataulun mukaisesti. Takaisinmaksuaika voi vaihdella 1 – 15 vuoden välillä.
 3. Korko: Pankkilainan korko on yleensä kiinteä tai vaihtuva. Kiinteä korko pysyy samana koko laina-ajan, kun taas vaihtuva korko voi muuttua markkinoiden mukaan.
 4. Muut kulut: Lainan käsittelykulut ja mahdolliset muut kulut vaihtelevat pankista riippuen. Niiden määrä ja ehdot tulee selvittää lainatarjouksen yhteydessä.

On tärkeää lukea pankkilainan ehdot huolellisesti ennen sen hyväksymistä. Lainanottajan tulee olla tietoinen kaikista kuluista, takaisinmaksuajasta ja muista ehdoista. Pankkilainan kilpailuttaminen LeijonaLaina.fi palvelun avulla auttaa löytämään parhaan pankkilainan juuri omaan lainatarpeeseen.

 

Pankkilainan takaisinmaksu ja hallinta

Pankkilainan takaisinmaksu on tärkeä osa lainanottoprosessia. Takaisinmaksun hallinta auttaa varmistamaan, että laina maksetaan takaisin sovitusti ja välttyy viivästyskoroilta ja muilta lisämaksuilta.

Ensimmäinen askel pankkilainan takaisinmaksun hallinnassa on tutustua huolellisesti lainasopimukseen. Lainasopimuksesta löytyvät tiedot lainan takaisinmaksuajasta, korosta, lainan lyhennys- ja korkosuorituksista sekä mahdollisista lisämaksuista.

Seuraavaksi on tärkeää varmistaa, että oma maksukyky riittää lainan takaisinmaksuun. Budjetin avulla voidaan laskea, kuinka paljon rahaa on käytettävissä kuukausittain lainan lyhentämiseen ja miten se vaikuttaa muuhun talouteen.

Pankit tarjoavat yleensä erilaisia maksusuunnitelmia lainan takaisinmaksuun. Esimerkiksi kiinteä lyhennys tarkoittaa sitä, että kuukausittain maksettava summa pysyy samana koko lainan maksuajan, kun taas tasalyhennys tarkoittaa sitä, että lyhennyksen määrä laskee pikkuhiljaa lainan maksuajan edetessä.

On tärkeää huolehtia siitä, että lainan takaisinmaksusta ei tule liian suuri taakka omaan talouteen nähden. Mikäli takaisinmaksu tuottaa ongelmia, kannattaa ottaa yhteyttä omaan pankkiin ja keskustella mahdollisista vaihtoehdoista, kuten lyhennysvapaista tai laina-ajan pidennyksestä.

Lainan korko voi vaihdella lainan tarjoajan ja asiakkaan taloustilanteen mukaan. Kannattaa tutustua korkosopimuksen ehtoihin ja seurata säännöllisesti oman lainan korkotason kehitystä. Jos lainan korko tuntuu olevan liian korkea, voi yksi keino asian korjaamiseksi olla lainan uudelleen kilpailuttaminen.

 

Pankkilainan korko – Vertaa lainoja niin, tiedät millä lainan korolla sinä voit saada lainaa

Pankkilaina on yksi yleisimmistä lainatyypeistä, jota käytetään erilaisiin rahoitustarpeisiin. Pankkilainan korko on yksi tärkeimmistä tekijöistä, joita lainanhakijan tulee ottaa huomioon lainaa hakiessaan.

Pankkilainan korko määräytyy monen eri tekijän perusteella, kuten lainan suuruus, lainan takaisinmaksuaika, lainanhakijan luottokelpoisuus sekä markkinakorot. Korko voi olla kiinteä tai vaihtuva. Kiinteä korko tarkoittaa sitä, että lainan korko pysyy samana koko laina-ajan, kun taas vaihtuva korko voi muuttua markkinatilanteen mukaan.

Pankkilainan korkoon vaikuttaa myös lainan vakuus. Vakuudellisessa lainassa vakuutena on esimerkiksi asunto tai muu omaisuus, jonka arvoa vastaan pankki myöntää lainaa. Tällöin korko voi olla alhaisempi kuin vakuudettomassa lainassa, jossa lainanhakijan luottokelpoisuus on tärkein tekijä korkoprosentin määrittelyssä.

Pankkilainan korko on merkittävä kuluerä, joka vaikuttaa lainan kokonaiskustannuksiin. Siksi lainanhakijan tulee kilpailuttaa eri pankkien lainatarjouksia ja vertailla niiden korkoja, jotta löytää itselleen sopivimman ja edullisimman lainan.

On myös tärkeää muistaa, että pankkilainan korko voi muuttua laina-ajan aikana. Jos laina on sidottu vaihtuvaan korkoon, kannattaa seurata markkinatilannetta ja tarvittaessa neuvotella pankin kanssa korkotason muutoksista.

Pankkilainan korko on yksi tärkeimmistä tekijöistä lainan kokonaiskustannusten kannalta. Siksi kannattaa kilpailuttaa eri pankkien tarjouksia ja vertailla niiden korkoja ennen lainan hakemista. Lainan korko voi myös muuttua laina-ajan aikana, joten lainanhakijan tulee seurata markkinatilannetta ja tarvittaessa neuvotella pankin kanssa korkotason muutoksista.

 

Korkeakorkoisten pikalainojen vaihtaminen pankkilainaan

Pikalainat ovat lyhytaikaisia lainoja, jotka ovat yleensä pieniä summia ja maksetaan takaisin lyhyellä aikavälillä. Usein pikalainojen korot ja kulut ovat kuitenkin suhteellisen korkeat, ja ne voivat aiheuttaa taloudellisia haasteita, jos niitä ei makseta takaisin ajoissa.

Tässä tilanteessa voi olla hyödyllistä harkita pikavippien vaihtamista pankkilainaan. Pankkilainat ovat yleensä pidemmän aikavälin lainoja, joilla on alhaisempi korko kuin pikalainoilla. Tämä tarkoittaa, että pankkilainalla voi olla pidempi maksuaika ja pienemmät kuukausittaiset maksuerät.

Ennen pikalainan vaihtamista pankkilainaan on kuitenkin tärkeää arvioida taloudellinen tilanne huolellisesti. Tämä sisältää budjetin laadinnan, joka kattaa kaikki kuukausittaiset kulut ja laskut sekä mahdolliset odottamattomat kustannukset. Jos pankkilaina pidentää maksuaikaa, on tärkeää varmistaa, että sen maksaminen on mahdollista tulevaisuudessa ilman taloudellisia haasteita.

Pankkilainan hakeminen vaatii yleensä tarkempaa taloudellista selvitystä ja arviointia kuin pikalainan hakeminen. Pankit tarkistavat hakijan luottotiedot ja tulot, jotta voidaan arvioida lainan takaisinmaksukykyä. Pankkilainan hyväksyminen voi kestää kauemmin kuin pikalainan hyväksyminen, joten tarpeeksi aikaa on varattava lainahakemuksen käsittelyyn.

Pankkilainan korot voivat myös vaihdella eri pankkien välillä, joten on tärkeää vertailla eri pankkien tarjoamia lainaehtoja ennen päätöksen tekemistä. LeijonaLaina.fi palvelun avulla voit kilpailuttaa yli 30 pankkia ja rahoituslaitosta yhdellä hakemuksella, mikä helpottaa pankkilainan vertailua ja valintaa.

On tärkeää muistaa, että pankkilaina voi olla hyödyllinen vaihtoehto, kun yrität selviytyä korkean korkoisen pikalainan takaisinmaksusta. Ennen lainan hakemista on kuitenkin tärkeää tutkia huolellisesti eri lainavaihtoehtoja ja arvioida oma taloudellinen tilanne huolellisesti.

 

Näin lasket, voitko ottaa pankkilainaa

Budjetin laskeminen on tärkeä osa oman talouden hallintaa. Kun harkitset lainan ottamista, on erityisen tärkeää selvittää, onko sinulla varaa maksaa takaisin laina-aikana.

Aloita budjetin laskeminen kartoittamalla tulojasi ja menoja. Tuloiksi lasketaan kaikki tulonlähteet, kuten palkka, vuokratulot ja muut säännölliset tulot. Menoiksi lasketaan kaikki kuukausittaiset kulut, kuten vuokra, ruoka, vaatteet, viihde, matkustus ja niin edelleen. Kun tiedät kuukausittaiset tulot ja menot, voit laskea kuinka paljon rahaa sinulle jää käyttöön joka kuukausi.

Seuraavaksi on tärkeää laskea, kuinka paljon voit käyttää lainan takaisinmaksuun joka kuukausi. Laske tämä summa vähentämällä kuukausittaisista tuloistasi kaikki kuukausittaiset menosi, mukaan lukien suunnitellut lainan takaisinmaksuerät. Tämä auttaa sinua selvittämään, kuinka paljon ylimääräistä rahaa sinulla on jäljellä lainan takaisinmaksua varten.

Lisäksi kannattaa huomioida, että lainanottajan tulee varautua yllättäviin menoihin ja hankintoihin, kuten kodin korjauskuluihin tai auton huoltoon. Näitä varten kannattaa laittaa säästöön erillinen summa kuukausittain.

Kun olet selvittänyt budjettisi ja kuukausittaiset tulot ja menot, voit vertailla niitä suunniteltuihin lainan takaisinmaksueriin. Tärkeää on, että lainan takaisinmaksuerä ei ylitä omaa budjettia. Jos näyttää siltä, että sinulla ei ole varaa suunniteltuun lainaan, harkitse muita vaihtoehtoja tai lyhennä laina-aikaa, jotta kuukausierät pienenevät.

LeijonaLaina.fi tarjoaa lainalaskurin, joka auttaa sinua laskemaan lainan takaisinmaksuerän ja kuinka paljon voit lainaa ottaa. Muista, että lainan kilpailuttaminen eri lainantarjoajien välillä auttaa löytämään edullisimman lainan sinulle.

 


Usein kysyttyjä kysymyksiä pankkilainoista:

Mikä on pankkilaina?

Pankkilaina on ollut laina, joka on perinteisesti haettu omasta pankista. Nykyään pankit kuitenkin tarjoavat lainojaan myös netissä kuten kaikki muutkin luotonantajat, joten pankkilainan hakeminen ei enää edellytä kivijalkapankissa asiointia. Pankkien lainatuotteet ovat: asuntolaina, kulutusluotto, joustoluotto ja luottokortit.

Kuka voi hakea pankkilainaa netistä?

Jokainen pankki määrittelee omat lainaehtonsa ja ikärajansa. Ikäraja on pankista ja lainatuotteesta riippuen 18 - 26 vuotta. LeijonaLaina.fi palvelun kautta pankkilainaa voivat hakea kaikki 18 vuotta täyttäneet.

Kuinka paljon voin hakea pankkilainaa LeijonaLaina.fi palvelun kautta?

Voit hakea pankkilainaa 1000 - 60 000 euroa. Maksuaika on pankista riippuen 1 - 15 vuotta.

Miksi pankkilaina kannattaa hakea LeijonaLaina.fi palvelun kautta?

Aina kun hakee lainaa, tulee muistaa lainan kilpailuttaminen. Vaikka pankkilaina tunnetaan perinteisesti edullisena luottona, kannattaa sekin kilpailuttaa. Hakemalla pankkilainaa LeijonaLaina.fi palvelun kautta, tavoitat yhdellä hakemuksella yli 30 pankkia ja muuta luotonantajaa. Saat myös useita lainatarjouksia hakemallesi lainasummalle, joten lainatarjousten vertailu on helppoa. LeijonaLaina.fi on kotimainen ja täysin maksuton lainojen kilpailuttamiseen erikoistunut palvelu.

Leijonalaina.fi
Logo