Pankkilaina - Halvin pankkilaina nopeasti

Me kilpailutamme pankit puolestasi, täysin ilmaiseksi

Tavoitat meidät yhdellä ainoalla hakemuksella:

Yhteistyökumppanit

1. Täytä hakemus

Hakemuksen täyttäminen vie vain muutaman minuutin.

2. Vertaa lainoja

Kilpailutamme hakemuksesi yli 30 pankilla ja lainantarjoajalle.

3. Valitse paras tarjous

Voit vapaasti valita juuri haluamasi lainatarjouksen.

4. Täysin riskitöntä

Lainatarjousten pyytäminen on maksutonta.

Valitse paras pankkilaina

Tässä alla näet lyhyen kuvauksen ja esittelyn palvelumme suosituimmista pankkilainoista.

Hae pankkilainaa 100 – 60.000 euroa, jopa 20 vuoden maksuajalla. Lainatarjousten pyytäminen on maksutonta, eikä se sido sinua mihinkään.


Lainavertailumme ei kata kaikkia Suomessa tarjottavia lainoja. Palvelumme kautta voit kilpailuttaa lainan noin 30 pankin ja muun luotonantajan kesken. Pitääksemme palvelumme täysin ilmaisena, saamme yhteistyökumppaneiltamme palkkion heille ohjatuista asiakkaista. Välityspalkkion suuruus vaikuttaa listan järjestykseen.


 

Valitse tarpeeseesi soveltuva pankkilaina

Tällä sivulla esittelemme kaikki ne pankkilainat, joiden lainatarjouksen voit pyytää meidän kilpailutuspalvelumme kautta.

Palvelumme kautta voit hakea lainaa heti jopa 60 000 euroon asti.

Kuten varmasti huomaat, pankeissakin on paljon eroja. Tutustu rauhassa eri pankkeihin, vertaa niiden lainatuotteita ja pyydä maksuttomat lainatarjoukset.

Saatuasi lainatarjoukset voit tutustua niihin vielä tarkemmin ja vielä harkita lainatarjouksen hyväksymistä. Muista että lainatarjousten pyytäminen palvelustamme on aina täysin maksutonta, eikä se sido sinua mihinkään.

Jos et ole tyytyväinen saamiisi lainatarjouksiin, voit hylätä ne ja etsiä itse toisaalta.

 

Pankkilainat verkossa

Huomasit varmasti lainapalvelulistauksesta, että lainantarjoajien joukossa on myös paljon suomalaisia pankkeja. Useat pankit ovat saaneet järjestelmänsä toimimaan siten, että heidän on mahdollista tarjota kuluttajalle kulutusluotto verkkohakemuksella. Toinen merkittävä syy on syksyllä 2019 voimaan astunut vakuudettomia lainoja koskeva laki. Uuden lain myötä lainan nimellinen vuosikorko ei saa olla kuin korkeintaan 20% ja lainan muut kulut maksimissaan 150 euroa. Lakimuutoksen myötä lainamarkkinoilta karsiutui pois ns. korkeakorkoiset pikavipit, mikä puhdisti lainasektoria. Tämä toi uskottavuutta ja luotettavuutta lainamarkkinoihin ja tämän myötä yhtä useammat pankit ovat tulleet kilpailuun mukaan. Tämä lisää kysyntää pankkilainalle ja monet suomalaiset ovat valmiita hakemaan pankkilainaa netistä jo pelkästään sen helppouden vuoksi.

Pankkilaina haetaan nykyisin nettihakemuksella. Lainan hakeminen mistä tahansa sivustolla esitellystä palvelusta ei edellytä hakijalta asiakkuutta kyseiseen pankkiin tai muuhun lainantarjoajaan. Pankkilainaa voi myös hakea mihin kellonaikaan tahansa päivään katsomatta. Lainanhakija saa itse määrittää haetun lainasumman 100 – 60.000 euron väliltä ja valita laina-ajakseen 1 – 20 vuotta. Lainaa varten hakija ei tarvitse takaajia tai vakuuksia. Hakijan jättämä lainahakemus välitetään useille pankeille kilpailutettavaksi, jotka ovat solmineet yhteistyösopimuksen LeijonaLaina.fi lainan välityspalvelun kanssa. Kilpailutuksessa on mukana useita tunnettuja ja luotettavia pankkeja, kuten voit itse listauksesta todeta.

Yleiset vaatimukset lainanhakijalle verkosta ovat:*

  • vähintään 18 vuoden ikä.
  • puhtaat luottotiedot.
  • riittävä – ja säännöllinen maksukyky.
  • Suomen kansalaisuus tai pysyvä osoite Suomessa.

*LÄHDE: Vertaalainaa.fi/pankkilainat/

 

Pankkilaina nopeasti asiakkaan käyttöön

Monet suomalaiset ovat tottuneet hakemaan pankkilainan suoraan omasta pankkikonttoristaan mihin heillä on asiakkuus. Viime vuoden loppupuolella nettiin on siirtynyt useita tunnettuja pankkeja, joka on herättänyt lainanhakijoissa mielenkiinnon ja kysymyksen, onko pankkilaina pakko hakea omasta pankistaan? Vastaus on, että ei ole.

Pankkilainaa voi verkosta hakea ilman asiakkuutta kyseiseen lainapalveluun jopa 60 000 euroon saakka maksuttomalla nettihakemuksella. Kun pankkilainan hakee sähköisesti nettihakemuksella, lainatarjouksen saa jo muutamassa minuutissa ja lainapäätöksen hyväksymisen voi hoitaa omilla verkkopankkitunnuksillaan. Kun hakee lainaa verkkopankkitunnuksilla nopeuttaa asian käsittelyä eikä pankkikonttorissa tarvitse lainkaan asioida.

Usein saamme kysymyksiä, kuinka tarkoin pankkilainan käyttötarkoitukseen tulee selventää lainantarjoajalle? Vastaus, ettei mitenkään. Myönteisen lainapäätöksen jälkeen jokainen asiakas käyttää juuri siihen tarkoitukseen mihin haluaa. Palvelun Vertaalainaa.fi tekemän kyselyn mukaan moni hakee lainaa netistä mm. lainojen yhdistämistä varten, suurempaan kertaostokseen, kesämökin remonttiin, auton ostoon, kodin pintaremonttiin tai lomamatkaan. Talouselämä.fi artikkelista käy ilmi, että viime vuonna ihmiset panostivat aikaisempia vuosia enemmän kesämökin ja kodin kunnostamiseen. Lainapäätöksen asiakas voi nettilainan hakemisen jälkeen saada jopa saman päivän aikana.

 

Pankkilaina ilman vakuuksia

Pankkilainan voi saada ilman vakuuksia tai takausta jopa 60.000 euroon saakka. Jokainen pankki ja rahoituslaitos tekee kuitenkin aina hakemuksen lähettämisen jälkeen hakijalle oman riskikartoituksen. Siinä otetaan huomioon hakijan tulot, velat, haettu lainasumma, maksuaika, perheen koko sekä hakijan muut pyydetyt tiedot. Kokonaiskuva antaa lainantarjoajalle tiedon siitä voidaanko lainanhakijalle myöntää lainaa hänen asettamillaan lainanhakuehdoilla. Usein hakija saa lainaa ilman vakuuksia, mutta pankilla voi olla tarvittaessa ehdottaa hakijalle muunlaista lainaratkaisua tai he eivät voi tarjota hakijalle ollenkaan lainaa.

LeijonaLaina.fi kautta hakijan lainahakemus kuitenkin välitetään aina jopa 30 pankille ja rahoituslaitokselle kilpailutettavaksi, joten hakijalla on hyvät mahdollisuudet saada lainatarjous useammalta lainantarjoajalta. Lainan hakemista varten hakija ei tarvitse vakuuksia tai henkilötakausta, mutta parantaakseen lainansaantimahdollisuuksia, hän voi pyytää lähipiiristään henkilöä yhteisvastuulliseksi hakijaksi. Yhdessä haettuun lainaan saa usein paremmat lainaehdot. Kun hakijoita on kaksi, pankin luottotappioriski on näin ollen puolet pienempi ja he voivat myöntää lainaa pienemmällä riskillä.

 

Kilpailuta pankkilaina

Kyselymme mukaan pankkilainaa ei aina muisteta kilpailuttaa, koska ajatellaan ettei se ole sopivaa, mahdollista tai edes kannattavaa. Pankkilaina kannattaa kuitenkin kilpailuttaa jo pelkästään siitä syystä, ettei se vie sen enempää aikaa kuin yhden lainahakemuksen täyttäminen. Olipa kyseessä mikä laina tahansa, kilpailuta laina maksutta palvelussamme, niin tavoitat helposti jopa 30 pankkia ja muuta luotonantajaa. Lainan kilpailuttaminen antaa hakijalle hyvät edellytykset löytää halvin pankkilaina. Lainahakemuksen täyttäminen tai lainatarjouksen vastaanottaminen ei koskaan maksa minkään pankin asiakkaalle mitään, eikä sido sellaisenaan mihinkään sopimukseen. Pankkilaina kannattaa kilpailuttaa samoin kuin mikä tahansa muukin laina.

 

Pankkilainaa voi hakea täysi-ikäinen

Pankkilainan hakemista varten hakijan tulee olla vähintään 18 vuotta täyttänyt Suomen kansalainen, jolla on puhtaat luottotiedot sekä riittävä maksukyky. Säännöllisiksi tuloiksi katsotaan palkkatyöstä tulevat tulot tai säännöllisesti maksettava eläke. Hakijalle ei saa olla tiedoissaan maksuhäiriömerkintöjä tai perintävelkaa. Lainaa ilman luottotietoja ei voi saada nettihakemuksella. Lopullisen lainapäätöksen allekirjoittaminen onnistuu monessa pankkipalvelussa hakijan omilla verkkopankkitunnuksilla.


Usein kysyttyjä kysymyksiä pankkilainoista:

Mikä on pankkilaina?

Pankkilaina on ollut laina, joka on perinteisesti haettu omasta pankista. Nykyään pankit kuitenkin tarjoavat lainojaan myös netissä kuten kaikki muutkin luotonantajat, joten pankkilainan hakeminen ei enää edellytä kivijalkapankissa asiointia. Pankkien lainatuotteet ovat: asuntolaina, kulutusluotto, joustoluotto ja luottokortit.

Kuka voi hakea pankkilainaa netistä?

Jokainen pankki määrittelee omat lainaehtonsa ja ikärajansa. Ikäraja on pankista ja lainatuotteesta riippuen 18 - 26 vuotta. LeijonaLaina.fi palvelun kautta pankkilainaa voivat hakea kaikki 18 vuotta täyttäneet.

Kuinka paljon voin hakea pankkilainaa LeijonaLaina.fi palvelun kautta?

Voit hakea pankkilainaa 100 - 60 000 euroa. Maksuaika on pankista riippuen 1 - 20 vuotta.

Miksi pankkilaina kannattaa hakea LeijonaLaina.fi palvelun kautta?

Aina kun hakee lainaa, tulee muistaa lainan kilpailuttaminen. Vaikka pankkilaina tunnetaan perinteisesti edullisena luottona, kannattaa sekin kilpailuttaa. Hakemalla pankkilainaa LeijonaLaina.fi palvelun kautta, tavoitat yhdellä hakemuksella yli 30 pankkia ja muuta luotonantajaa. Saat myös useita lainatarjouksia hakemallesi lainasummalle, joten lainatarjousten vertailu on helppoa. LeijonaLaina.fi on kotimainen ja täysin maksuton lainojen kilpailuttamiseen erikoistunut palvelu.

Leijonalaina.fi
Logo