Päätä itse lainasi korko

Tiesithän, että voit hakea lainaa myös omilla ehdoillasi?

Netissä toimii useita vertaislainapalveluita, joissa lainaa haetaan muilta yksityisiltä ihmisiltä.

Sinä täytät lainahakemuksen ja asetat siihen sen koron, jonka olet valmis maksamaan.

Tämän jälkeen lainahakemuksesi siirtyy yksityisten sijoittajien nähtäväksi ja heistä jokainen päättää itsenäisesti siitä, haluavatko he lainata sinulle sillä korolla jonka olet lainalle asettanut.

Voit siis saada todella paljon edullisempaa lainaa kuin muualta.

Tutustu suosittuihin vertaislainapalveluihin:

Tässä alla on lyhyet kuvaukset Suomen tunnetuimmista vertaislainapalveluista, joiden kautta voit hakea lainaa yksityisiltä ihmisiltä.

Alempaa löydät lisää hyödyllistä tietoa vertaislainaamisesta ja siitä, miten voit saada merkittävästi edullisempaa lainaa yksityisiltä ihmisiltä, kuin esimerkiksi perinteisiltä rahoitusyhtiöiltä.

Ikäraja: 20 vuotta. Haettavat lainasummat: 500 - 15.000 euroa. Maksuaika: 24 - 84 kuukautta. Lainatuote: Vertaislaina / Kulutusluotto Tarvitaanko vakuuksia tai takaajia: Ei tarvita. Todellinen vuosikorko: Korko on alkaen vain 8 %. Koska lainaa voi hakea: Voit hakea lainaa netistä 24/7. Kuinka nopeasti saan lainaa tilille: Noin tunnissa. Esimerkki: Laina on kertaluotto, jonka korko on aina yksilöllinen ja vaihtelee lainanantajien tekemien tarjousten perusteella. Todellinen vuosikorko laskettuna 7000 euron lainalle on 14,62 %. Todellisessa vuosikorossa on huomioitu 9 %:n koron lisäksi avauspalkkio 150 €. Lainan ja lainakustannusten yhteismäärä 10471 €.

Ikäraja: 21 vuotta. Haettavat lainasummat: 500 - 10.000 euroa. Maksuaika: 3 kuukautta - 5 vuotta. Lainatuote: Kulutusluotto / Vertaislaina Tarvitaanko vakuuksia tai takaajia: Ei tarvita. Koska lainaa voi hakea: Voit jättää tarjouspyynnön netissä 24/7. Kauanko lainapäätöksen saaminen vie: Lainapäätöksen saat heti. Esimerkki: 4 750 € laina 5 vuodeksi maksaa 104,42 € kuukaudessa. Tyypillinen vuosittainen korkotaso on 19,88 %. 5 vuoden ajalta maksettavaksesi tuleva kokonaissumma on 6 415,33 €, joka sisältää 1 166,13 € korkomaksuja (9 % kiinteällä korkoprosentilla) ja 349,2 euron vuosittaisen hallinnointimaksun. Lisäksi veloitamme 150 € sopimusmaksun maksettuasi lainasi takaisin.

Tiesitkö, että voit hakea lainaa netistä täysin omilla ehdoillasi?

Vertaislainat ovat nousseet lyhyessä ajassa todella suosituksi lainaamismuodoksi.

Vertaislainaaminen tarkoittaa sitä, että haet lainaa pankin sijaan muilta yksityisiltä ihmisiltä.

Kun haet lainaa yksityisiltä, saat itse asettaa lainallesi ne ehdot, joilla olet valmis lainan ottamaan.

Saatat siis saada lainaa heti merkittävästi edullisemmalla korolla, kuin muista perinteisistä lainapalveluista.

Sinä saat itse päättää lainasi koron, maksuajan ja lainasumman.

 

Kuka voi hakea lainaa yksityisiltä?

Vertaislainaamisen ikärajat ovat alkaen 20 vuotta.

Lainanhakijalla on oltava puhtaat luottotiedot ja säännölliset tulot.

Muita ehtoja ovat: 

  • Hakijalla ei saa olla maksuhäiriömerkintöjä
  • Tulot tulee olla riittävät lainan takaisinmaksuun
  • Hakijalle tulee lisäksi olla Suomen kansalaisuus tai pysyvä osoite Suomessa.

Lainaa varten hakija ei tarvitse takaajia tai vakuuksia, joka on sama etuus kuin muissakin vakuudettomissa kulutusluotoissa.

 

Voinko itse päättää lainani koron?

Kyllä voit.

Vertaislainaaminen toimii siten, että sinä teet lainahakemuksen omilla ehdoillasi ja sijoittajat päättävät itsenäisesti siitä, mitä lainahakemusta he haluavat rahoittaa.

Voit siis saada lainaa merkittävästi edullisemmin kuin mistään perinteisestä lainapalvelusta.

 

Voinko mitenkään parantaa lainansaantimahdollisuuksiani?

Kyllä voit.

Kun puhutaan vertaislainoista, joissa lainan rahoittaa muut aivan tavalliset ihmiset, kannattaa seuraavat asiat pitää mielessä:

  1. Käytä lainahakemuksen täyttämiseen hieman enemmän aikaa ja perustele lainasi hyvin, sillä jokainen sijoittaja haluaa varmasti lukea perustelun lainasi tarpeelle.
  2. Jos mahdollista, hae lainaa yhdessä oman puolisosi kanssa. Lainat joissa on kaksi hakijaa, saavat sijoittajien mielenkiinnon heräämään.
  3. Ole realistinen lainanehtojen asettamisessa. Ennen lainan hakemista voi olla hyvä ottaa avuksi helppokäyttöinen lainalaskuri. Lainalaskurin avulla on selkeä hahmottaa millaista lainaa kannattaa lähteä hakemaan.
Leijonalaina.fi
Logo