Lainojen yhdistäminen - Yhdistä lainat ja säästä

Aloita lainojen yhdistäminen maksuttomalla lainatarjouspyynnöllä
Saat yhdistelylainaa alkaen 4,19 % korolla

1. Täytä hakemus

Hakemuksen täyttäminen vie vain muutaman minuutin.

2. Vertaa lainoja

Kilpailutamme hakemuksesi yli 30 pankilla ja lainantarjoajalle.

3. Valitse paras tarjous

Voit vapaasti valita juuri haluamasi lainatarjouksen.

4. Täysin riskitöntä

Lainatarjousten pyytäminen on maksutonta.

Lainojen yhdistäminen jopa 60.000 euroon saakka

Lainojen yhdistäminen auttaa selkeyttämään taloudenhallintaa ja yhdistelylainan avulla pääset eroon monen lainan aiheuttamista päällekkäisistä kuluista.

Alempaa löydät lisää tietoa ja vinkkejä lainojen yhdistämiseen ja oman talouden selkeyttämiseen.

Lue lainojen yhdistämisen tuomat hyödyt ja kilpailuta laina palvelussamme jo tänään.


Lainavertailumme ei kata kaikkia Suomessa tarjottavia lainoja. Palvelumme kautta voit kilpailuttaa lainan noin 30 pankin ja muun luotonantajan kesken. Pitääksemme palvelumme täysin ilmaisena, saamme yhteistyökumppaneiltamme palkkion heille ohjatuista asiakkaista. Välityspalkkion suuruus vaikuttaa listan järjestykseen.


 

Lainojen yhdistäminen voi auttaa talouden selkeyttämisessä

Onko sinulla lainoja, osamaksuja tai luottokorttimaksuja useasta eri paikasta?

Tuntuuko, että taloudenhallinta on vaikeaa?

Tiesitkö, että voisit yhdistää kaikki pienet lainasi, osamaksusi ja luottokorttimaksusi yhdeksi vakuudettomaksi pankkilainaksi tai kulutusluotoksi ?

Kerromme tällä sivulla, miten voit yhdistää lainasi, säästää lainojen kuluissa ja saada selkeyttä taloudenhallintaan.

Lainojen yhdistämisestä on tullut suosittua vakuudettomia lainoja koskevan korkokattouudistuksen myötä.

Vanhat lainat kannattaa nyt päivittää selkeään ja kilpailukykyiseen yhdistelylainaan. 

 

Lainojen yhdistämisen tarkoitus ja hyödyt

Lainojen yhdistäminen tarkoittaa usean lainan yhdistämistä yhdeksi lainaksi. Tämä on erittäin hyödyllinen tapa hallita omaa taloutta ja säästää rahaa pitkällä aikavälillä.

Yhdistämällä lainat, voi vähentää kuukausittaisten maksuerien määrää, jolloin talouden hallinta helpottuu ja maksukyky pysyy paremmin hallinnassa. Lisäksi yhdistämällä lainat, voi säästää rahaa, sillä yhdistelylainan korko on yleensä alhaisempi kuin useiden lainojen korot yhteensä. Tämä johtuu siitä, että yhdistelylaina on yksi suurempi laina, joka voidaan tarjota alhaisemmalla korolla.

Yhdistämällä lainat, voi myös säästää aikaa, sillä yhden lainan lyhentäminen on huomattavasti helpompaa kuin useiden lainojen hoitaminen erikseen. Lisäksi lainojen yhdistäminen voi parantaa luottokelpoisuutta, sillä maksamalla yhden lainan säännöllisesti vältät paremmin maksuvaikeudet ja luottotietojesi menettämisen.

Yhdistämällä lainat, voi myös parantaa omaa talouden hallintaa, sillä yhdistelylainan korko ja takaisinmaksuehdot ovat yleensä selkeämmät ja yksinkertaisemmat kuin useiden eri lainojen ehdot. Tämä helpottaa oman talouden hallintaa ja auttaa välttämään maksuvaikeuksia tulevaisuudessa.

Lainojen yhdistäminen on siis hyödyllinen tapa säästää rahaa, aikaa ja parantaa omaa talouden hallintaa. Yhdistelylainan hankkiminen on helppoa ja se kannattaa tehdä silloin, kun useat pienet lainat rasittavat taloutta. LeijonaLaina.fi palvelu voi auttaa löytämään sopivan yhdistelylainan kilpailuttamalla lainasi eri lainantarjoajien kesken maksutta.

 

Ota taloutesi parempaan haltuun tänään ja aloita lainojen yhdistäminen

Lainojen yhdistäminen on helppoa ja vaivatonta. Yhdistelylainaa voi hakea netistä mihin vuorokauden aikaan tahansa.

Saat myös itse päättää sen, haluatko hakea yhdistelylainaa yksin vai yhdessä esimerkiksi puolisosi kanssa.

Kerromme tällä sivulla kaikki tärkeät tiedot, joita tarvitset lainojen yhdistämisessä ja siitä miten haet yhdistelylainaa netistä.

 

Mitkä lainat kannattaa yhdistää?

Lainojen yhdistäminen kannattaa yleensä silloin, kun taloudessa on useita pieniä lainoja tai kulutusluottoja. Erityisesti korkeakorkoiset pikavipit ja luottokorttilainat kannattaa yhdistää, sillä niiden korot voivat olla hyvin korkeat ja niiden takaisinmaksu voi olla haasteellista.

Jos sinulla on useita pieniä lainoja eri lainantarjoajilta, kannattaa niitä yhdistää yhdeksi isommaksi lainaksi. Näin voit yksinkertaistaa omaa taloudenhallintaa ja vähentää kuukausittaisten maksuerien määrää.

Myös autolainat ja osamaksusopimukset voivat olla hyviä kohteita yhdistelylainalle. Jos olet ottanut autolainan, joka rasittaa talouttasi liikaa, voit yhdistää sen muiden lainojen kanssa yhdeksi isommaksi lainaksi. Samoin, jos olet joutunut ottamaan osamaksun esimerkiksi huonekaluhankintoja tai moottoripyörää varten, voit yhdistää sen muiden lainojen kanssa.

Kuitenkin kaikkia lainoja ei välttämättä kannata yhdistää yhdeksi isoksi lainaksi. Esimerkiksi opintolainan tai asuntolainan yhdistäminen muiden lainojen kanssa ei välttämättä ole järkevää, sillä niiden korot ovat yleensä alhaisempia ja takaisinmaksuaika on pidempi.

Ennen kuin päätät yhdistää lainasi, tarkista jokaisen lainan korko, takaisinmaksuaika ja mahdolliset kulut. Vertaile eri lainantarjoajien tarjouksia ja varmista, että uusi yhdistelylaina on edullisempi kuin vanhat lainat yhteensä. LeijonaLaina.fi palvelu voi auttaa sinua löytämään sopivan yhdistelylainan ja vertailemaan eri lainantarjoajien tarjouksia. Aloita lainahakemuksen täyttäminen jo tänään.

 

Miten lainojen yhdistäminen tapahtuu?

Lainojen yhdistäminen on prosessi, jossa useat eri lainat yhdistetään yhdeksi isommaksi lainaksi. Tämä tapahtuu yleensä siten, että otat uuden lainan, jonka avulla maksat vanhat lainasi pois.

Ensimmäinen vaihe on selvittää, kuinka paljon sinulla on lainoja ja missä niiden korot ja kulut ovat. Tämän jälkeen voit aloittaa lainatarjouksien vertailun ja etsiä sopivaa yhdistelylainaa. LeijonaLaina.fi palvelun avulla voit kilpailuttaa yli 30 pankkia ja rahoituslaitosta yhdellä hakemuksella, jolloin löydät helposti edullisimman yhdistelylainan.

Kun olet löytänyt sopivan yhdistelylainan, sinun tulee hakea sitä lainantarjoajalta ja odottaa, että lainapäätös tulee. Kun lainapäätös on tullut, voit maksaa vanhat lainasi pois uudella yhdistelylainalla.

On tärkeää, että yhdistelylainan kuukausittaiset maksuerät ovat pienemmät kuin vanhojen lainojen yhteensä. Tämä helpottaa taloudenhallintaa ja vähentää stressiä taloudellisesta tilanteesta. Lisäksi yhdistelylainan koron tulee olla alhaisempi kuin vanhojen lainojen korot yhteensä, jotta säästät rahaa.

Muista kuitenkin, että lainojen yhdistäminen voi lisätä lainan takaisinmaksuaikaa ja siten nostaa korkokuluja pitkällä aikavälillä. Tarkista siis tarkkaan lainan ehdot ja laske, kuinka paljon maksat takaisin yhdistelylainalla verrattuna vanhoihin lainoihin yhteensä.

Vinkki: Kun lähdet yhdistämään lainojasi, kannattaa sinun silloin pyytää mahdollisimman monta lainatarjousta. Tämän voit tehdä esimerkiksi lainojen yhdistämiseen erikoistuneessa LainojenYhdistäminen.com palvelussa.

 

Lainojen yhdistäminen onnistuu näin:

  1. Päätä että haluat selkeyttä talouteesi ja että haluat eroon ylihinnoitelluista lainoistasi.
  2. Laske yhdistettävien *lainojen kokonaissumma ja pyydä sille summalle lainatarjous.
  3. Saatuasi lainatarjoukset, vertaa niitä olemassa oleviin lainoihin ja valitse sinulle sopivin.
  4. Maksa kalliit lainat pois uudella edullisemmalla lainalla.

Yhdistettävissä oleva laina voi olla esimerkiksi pikavippi, joustoluotto, kulutusluotto, osamaksu, autolaina tai luottokorttivelka.

Ota lainatarjouksissa huomioon lainan todellinen vuosikorko ja lainan muut edut. Esimerkiksi onko lainaan mahdollista saada myöhemmin maksuvapaata ja onko lainan eräpäivää mahdollista muuttaa tarvittaessa.

 

Lainojen yhdistäminen onnistuu helpolla nettihakemuksella

Älä turhaan jää murehtimaan, jos sinulle on päässyt kertymään useita pieniä osamaksuja, luottokorttivelkaa tai pikavippejä. Useasta korkeakorkoisesta lainasta eroon pääseminen on nyt erittäin helppoa maksuttomalla lainahakemuksella. Laske vain yhteen lainat, jotka haluat yhdistää ja hae kyseiselle lainasummalle lainatarjousta.

Henkilökohtaiset lainatarjoukset saatuasi sinun on helppo verrata nykyistä tarjousta vanhojen lainojen kuluihin / korkoon ja päättää hyväksytkö tulleen tarjouksen.

Lainatarjousten pyytäminen pankeilta ja rahalaitoksilta on maksutonta eikä lainan kilpailuttaminen ole koskaan sitova lainapäätös.

Vain lainatarjouksen pyytämällä voit selvittää kuinka edulliseksi omalla kohdallasi lainojen yhdistäminen voi tulla.

 

Lainojen yhdistäminen LeijonaLaina.fi palvelussa

LeijonaLaina.fi on lainojen kilpailutukseen erikoistunut palvelu, joka voi auttaa sinua yhdistämään useat lainasi yhdeksi edullisemmaksi kokonaisuudeksi. Lainojen yhdistäminen LeijonaLaina.fi palvelussa on helppoa ja vaivatonta.

Kun haluat yhdistää lainasi LeijonaLaina.fi palvelun avulla, sinun tarvitsee vain täyttää yksinkertainen lainahakemus palvelun verkkosivuilla. Lainahakemuksen täyttäminen kestää vain muutaman minuutin, ja sen jälkeen saat tarjouksia useilta eri lainantarjoajilta.

LeijonaLaina.fi palvelun avulla voit vertailla eri tarjouksia ja valita juuri sinulle sopivimman vaihtoehdon. Voit yhdistää useita eri lainoja yhdeksi isommaksi lainaksi ja maksaa kuukausittain vain yhden lainan lyhennyksen.

LeijonaLaina.fi palvelun kautta voit kilpailuttaa erilaisia lainoja, kuten kulutusluottoja, joustoluottoja, pikavippejä, pankkilainoja ja autolainoja. Palvelu tarjoaa myös apua lainojen vertailuun ja auttaa sinua löytämään parhaat lainatarjoukset.

Lainojen yhdistäminen LeijonaLaina.fi palvelussa voi auttaa sinua säästämään merkittävästi koroissa ja maksamaan kuukausittain pienemmän lainanlyhennyksen. Palvelun avulla voit myös saada paremman yleiskuvan omasta taloustilanteestasi ja mahdollisuuksistasi selvitä lainoistasi.

Muista kuitenkin, että ennen lainojen yhdistämistä on tärkeää tutkia eri vaihtoehtoja ja laskea huolellisesti, kuinka paljon säästät yhdistämällä lainasi. LeijonaLaina.fi palvelu voi auttaa sinua vertailemaan eri lainatarjouksia ja löytämään parhaan ratkaisun juuri sinulle.

 

Kilpailuta lainasi LeijonaLaina.fi palvelussa ilman vakuuksia jopa 60 000 euroon saakka

LeijonaLaina.fi on erinomainen palvelu, kun haluat kilpailuttaa lainasi ja löytää edullisimman vaihtoehdon. Palvelun avulla voit hakea lainaa ilman vakuuksia jopa 60 000 euroon saakka.

Lainan kilpailuttaminen LeijonaLaina.fi palvelussa on helppoa ja nopeaa.  Lainahakemuksen täyttäminen kestää vain muutaman minuutin, ja sen jälkeen saat tarjouksia useilta eri lainantarjoajilta.

Voit vertailla eri tarjouksia ja valita sinulle sopivimman vaihtoehdon. Voit myös valita lainan maksuajan ja lyhennysvapaat kuukaudet tarpeesi mukaan.

LeijonaLaina.fi palvelu tarjoaa erilaisia lainavaihtoehtoja, kuten kulutusluottoja, joustoluottoja, pikavippejä ja pankkilainoja. Voit hakea lainaa ilman vakuuksia ja saat rahat tilillesi nopeasti hyväksytyn lainapäätöksen jälkeen.

 

Onko väliä millaiset lainat yhdistän?

Ei ole. Kaikki maksamattomat lainat voi yhdistää yhdeksi selkeämmäksi kokonaisuudeksi.

Hyväksyttyjä lainoja ovat mm. pikavipit, kulutusluotot, joustoluotot, luottokorttimaksut sekä muut vanhat lainat.

Oli kyseessä millaiset lainat hyvänsä, kannattaa niille pyytää maksuton yhdistelylainatarjous. Sillä useiden lainojen maksaminen samanaikaisesti tarkoittaa moninkertaisia tilinhoitomaksuja sekä muita lainakuluja.

 

Kilpailuta nykyiset lainasi uudelleen

Ei ole mitenkään harvinaista tai paheksuttavaa, vaikka yhden lainan lisäksi kertyy useampi muu osamaksu tai pikavippi. Hankalaksi asian tekee kuitenkin se, jos tyydyt maksamaan lainoista tietämättäsi liian suurta korkoa ja tuntuu, ettei lainat kuukausilyhennyksistä huolimatta lyhene yhtään.

Lainojen uudelleen kilpailuttaminen kasvoi viime syyskuun 2019 jälkeen huomattavasti, koska vakuudettomiin lainoihin tuli uusi, tiukka korkokattolaki. Jatkossa laina nimellinen vuosikorko saa olla max. 20 % ja lainan muut kulut yhteensä vuodessa 150 euroa. Nimellinen vuosikorko ei automaattisesti laske tälle tasolla, vaan henkilön tulee kilpailuttaa vanha laina uudelleen vastaamaan uutta korkokattoasetusta.

Kun yhdistät kaikki lainasi yhden edullisemman lainan alle, sinulle jää maksettavaksi ainoastaan yhden lainan korkokulut ja tilinhoitomaksu. Lainat yhdistämällä saat hyvin todennäköisesti uudelle lainalle pidemmän maksuajan, joka tarkoittaa että kuukausieräsi on jatkossa pienempi.

Yhdistettävät lainat voivat olla muun muassa kulutusluottoja, pikavippejä tai esimerkiksi joustoluottoja. Kulujen minimoimisen lisäksi jatkossa sinulla on vain yksi lainanlyhennyksen eräpäivä muistettavana.

On siis sanomattakin selvää, että taloudenhallinta on huomattavasti mutkattomampaa, kun maksettavana on vain yksi laina.

 

Lainojen yhdistämisessä huomioon otettavat asiat

Lainojen yhdistäminen voi olla hyvä vaihtoehto, jos sinulla on useita eri lainoja ja maksat niistä korkeita korkokuluja. Yhdistämällä lainat voit usein säästää merkittävästi koroissa ja maksaa kuukausittain pienempiä lainanlyhennyksiä.

Ennen kuin päätät yhdistää lainasi, on kuitenkin tärkeää ottaa huomioon muutamia asioita:

  1. Lainojen yhdistäminen voi pidentää lainan takaisinmaksuaikaa ja siten nostaa korkokuluja. Jos maksat lainaa takaisin pidempään, maksat myös enemmän korkokuluja. Tarkista siis tarkkaan, miten lainan takaisinmaksuaika vaikuttaa kokonaiskustannuksiin.
  2. Lainojen yhdistäminen edellyttää yleensä uuden lainan ottamista. Muista tarkistaa uuden lainan ehdot, kuten korko ja laina-aika, ja vertailla niitä vanhoihin lainoihin.
  3. Muista ottaa huomioon myös mahdolliset maksut, kuten lainanhoitomaksut, joita uusi lainantarjoaja voi veloittaa.
  4. Jos olet yhdistämässä lainoja, joissa on eri korkoja, varmista, että uuden yhdistelylainan korko on alhaisempi kuin vanhojen lainojen yhteiskorko.
  5. Jos sinulla on useita pieniä lainoja, harkitse niiden yhdistämistä yhdeksi isommaksi lainaksi. Tällöin voit usein säästää koroissa ja maksaa yhdellä kuukausimaksulla.
  6. Yhdistelylainan ottaminen voi olla houkuttelevaa, mutta muista silti varmistaa, että pystyt maksamaan uuden lainan takaisin sovitun aikataulun mukaisesti. Älä ota lainaa, jos et ole varma, että pystyt maksamaan sen takaisin.

Entä, jos lainojen yhdistäminen ei onnistu?

Olemme saaneet paljon kyselyitä siitä, miksi lainojen yhdistäminen ei onnistu, vaikka sitä mainostetaan niin paljon.

Syy tähän on yksinkertaisesti se, että lainan hakijalla on aivan liian paljon erilaisia lainoja.

Monet luulevat että netin kautta pankit myöntävät lainaa kenelle vaan, eivätkä pankit välitä aiheuttaako uuden lainan myöntäminen lainanhakijalle ongelmia. Tämä on kuitenkin täysin väärä oletus. Netissä toimivat pankit ovat erittäin tarkkoja siitä, kenelle lainaa voidaan myöntää. Tämän vuoksi lainaa ei myönnetä henkilöille, joilla on nyt jo maksuvaikeuksia ja liikaa velkaa.

Jos sinä olet siinä tilanteessa että lainojen yhdistäminen ei onnistu pankissa, voi takuusäätiö ehkä auttaa sinua. Takuusäätiön maksuton neuvontapalvelu auttaa sinua eteenpäin lainojen aiheuttamien ongelmien kanssa. Tämä vaatii kuitenkin sitoutumista ja tahtoa hoitaa omat lainat pois ja olla ottamatta enää yhtään ainutta lainaa.

Lue myös: Kuluttaja- ja kilpailuviraston sivuilta lainojen maksamatta jättämisen seurauksista.

 


Usein kysyttyä lainojen yhdistämisestä:

Milloin lainojen yhdistäminen kannattaa?

Lainojen yhdistäminen kannattaa tehdä jos on useita pienlainoja, joustoluottoja, kulutusluottoja tai muita vastaavia osamaksuja. Kun lyhentää montaa lainaa kerrallaan, maksaa silloin myös lainan kiinteät kulut moninkertaisina.

Miksi lainojen yhdistäminen kannattaa tehdä LeijonaLaina.fi palvelun kautta?

LeijonaLaina.fi palvelun kautta tavoitat yhdellä hakemuksella yli 30 pankkia ja muuta luotonantajaa. Saat siis yhdellä hakemuksella useita yhdistelylainatarjouksia, joita vertailemalla löydät sinulle sopivimman lainatarjouksen.

Kuinka monta lainaa voin yhdistää?

Voit yhdistää niin monta lainaa kuin haluat, kunhan lainojen yhteissumma on alle 60 000 euroa.

Mitä hyötyä lainojen yhdistämisestä on?

Lainojen yhdistäminen tuo säästöä lainan hoitokuluihin. Kun sinulla on monta lainaa, maksat myös lainan kiinteät kulut moninkertaisina. Lainojen yhdistäminen tuo myös selkeyttä omaan talouden hallintaasi, sillä yhden lainan lyhentäminen on monta kertaa selkeämpää kuin usean pienen lainan samanaikainen lyhentäminen.

Leijonalaina.fi
Logo