Lainavertailu - Vertailemalla löytyy halvin laina

Pyydä maksuttomat lainatarjoukset ja aloita lainavertailu

Lainasumma
Laina-aika
Kuukausierä*
79 €
Korot & kulut*
4 220 €

1. Täytä helppo lainahakemus

2. Lainapäätös välittömästi

3. Valitse halvin lainatarjous

4. Laina siirretään tilillesi

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10.000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 0 € ja esimerkkikorko 5,0 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% – 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0-150 €. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100 – 60.000 €.

Tavoitat meidät yhdellä ainoalla hakemuksella:

Yhteistyökumppanit

1. Täytä hakemus

Hakemuksen täyttäminen vie vain muutaman minuutin.

2. Vertaa lainoja

Kilpailutamme hakemuksesi yli 30 pankilla ja lainantarjoajalle.

3. Valitse paras tarjous

Voit vapaasti valita juuri haluamasi lainatarjouksen.

4. Täysin riskitöntä

Lainatarjousten pyytäminen on maksutonta.

Vertaa lainoja, säästät selvää rahaa

Tiesitkö että vertailemalla lainoja, voit saada aikaan merkittäviäkin säästöjä?

Olemme tehneet valmiit vertailupohjat, joista näet nopeasti monen lainapalvelun esimerkkilaskelmat eri suuruisista lainoista.

Valitse vain tarvitsemasi lainasumma ja avaa taulukko, josta näet heti monta lainapalvelua, joista voit hakea kyseisen suuruista lainaa netistä.

Lainavertailu on tehty hyvin helpoksi, nopeaksi ja turvalliseksi. Lainanhakijana sinun tarvitsee vain tietää paljonko tarvitset lainaa, niin taulukko näyttää sinulle monta sopivaa vaihtoehtoa. Ellet osaa arvioida tai hahmottaa kuinka paljon hakisit lainaa, voit suunnitella sen ensin maksuttoman lainalaskurin avulla. 

Tutustu myös Vertaalainaa.fi:n lainavertailuun joka on yksi suomen laajimmista.

Lainavertailun avulla selvität mistä lainaa kannattaa hakea

Lainamarkkinoilla on satoja lainantarjoajia. Joukossa on sekä pankkeja ja rahoituslaitoksia, jotka tarjoavat hakijalle monipuolisesti muun muassa pankkilainaa.

Monipuolinen lainatarjonta on toki hyvä asia, mutta toisaalta se voi monimutkaistaa lainan hakemista.

Hakijan voi olla vaikea päättää ja arvioida mitä lainapalvelua hänen kannattaa käyttää ja onko lainatuote hänelle edes sopiva?

Tässä hakijan apuna toimii selkeä lainavertailu.

Hakijan tarvitsee vain tietää, paljonko hän tarvitsee lainaa ja taulukko näyttää heti sopivat vaihtoehdot.

 

Lainanhakijan tulee täyttää vähintään nämä vaatimukset:

 • Vähintään 18 vuoden ikä.
 • Suomen kansalaisuus
 • Säännölliset tulot
 • Riittävä maksukyky.
 • Tiedoissa ei saa olla maksuhäiriömerkintöjä

Lisää aiheesta: Maksuhäiriöisten määrä ei ole nousussa.

 

Vertaa lainoja oikein

Lainojen vertailu ei ole pelkkää lukujen tuijottamista, vaan paljon enemmän. Vaikka saisit todella edullisen lainatarjouksen, mutta sen maksuaika olisi erittäin lyhyt, se ei välttämättä silloin sovellu sinulle.

Tämän vuoksi lainoja täytyykin osata vertailla ottamalla huomioon myös muut seikat, kuin pelkästään lainan korot ja kulut. Vertaa lainoja siten että otat huomioon myös muut lainaehdot, kuten maksuaika ja lainan takaisinmaksun joustavuus.

Ota nämä asiat huomioon lainavertailu tehdessäsi:

 • Onko lainatarjous riittävän suuri? Eli saatko sen verran lainaa kun tarvitset. Kannattaa aina hakea mieluummin yksi suurempi laina, kuin kahta tai kolmea pientä.
 • Onko maksuaika riittävän pitkä? Pitkä maksuaika takaa pienen kuukausierän ja vaivattoman maksamisen. Liian lyhyt maksuaika vetää helposti talouden liian tiukalle.
 • Onko maksuaika joustava? On aina etu jos lainassa voi pitää lyhennys- tai maksuvapaita kuukausia. Kun lainan maksuaika on joustava, se antaa pelivaraa omaan talouteen.
 • Voiko lainaa nostaa tarvittaessa lisää? Lisälainan nostomahdollisuus on hyvä ominaisuus, sillä ilman sitä voisi joutua hakemaan toisen lainan. Monen lainan yhtäaikainen maksaminen voi aiheuttaa ongelmia.
 • Voisitko hakea lainaa yhdessä puolisosi kanssa? Jos voit hakea lainaa yhdessä toisen yhteisvastuullisen hakijan kanssa, saatte lainan todennäköisesti paremmilla ehdoilla.
 • Olethan varmasti kilpailuttanut lainasi hyvin? Älä ota lainaa ellet ole kilpailuttanut sitä useassa eri pankissa. Me voimme hoitaa tämän kilpailuttamisen puolestasi, täysin ilmaiseksi.

Artikkelin on kirjoittanut Mikael Mäkelä