Artikkelin on kirjoittanut Mikael Mäkelä

Vertaa lainoja, säästät selvää rahaa

Tiesitkö että vertailemalla lainoja, voit saada aikaan merkittäviäkin säästöjä?

Olemme tehneet valmiit vertailupohjat, joista näet nopeasti monen lainapalvelun esimerkkilaskelmat eri suuruisista lainoista.

Valitse vain tarvitsemasi lainasumma ja avaa taulukko, josta näet heti monta lainapalvelua, joista voit hakea kyseisen suuruista lainaa heti.

Lainavertailu on tehty hyvin helpoksi, nopeaksi ja turvalliseksi. Lainanhakijana sinun tarvitsee vain tietää paljonko tarvitset lainaa, niin taulukko näyttää sinulle monta sopivaa vaihtoehtoa. Ellet osaa arvioida tai hahmottaa kuinka paljon hakisit lainaa, voit suunnitella sen ensin maksuttoman lainalaskurin avulla. 

 

Vertaa lainoja myös VarmaLaina.fi palvelussa

Hae lainaa

vertaa lainoja

VertaaLainaa.fi on Suomen suosituin lainavertailu netissä. Vertaa ja säästä.

Lainavertailun avulla selvität mistä lainaa kannattaa hakea

Lainamarkkinoilla on satoja lainantarjoajia. Joukossa on sekä pankkeja ja rahoituslaitoksia, jotka tarjoavat hakijalle monipuolisesti lainaa.

Monipuolinen lainatarjonta on toki hyvä asia, mutta toisaalta se voi monimutkaistaa lainan hakemista.

Hakijan voi olla vaikea päättää ja arvioida mitä lainapalvelua hänen kannattaa käyttää ja onko lainatuote hänelle edes sopiva?

Tässä hakijan apuna toimii selkeä lainavertailu.

Hakijan tarvitsee vain tietää, paljonko hän tarvitsee lainaa ja taulukko näyttää heti sopivat vaihtoehdot.

 

Vertaa lainoja oikein

Lainojen vertailu ei ole pelkkää lukujen tuijottamista, vaan paljon enemmän. Vaikka saisit todella edullisen lainatarjouksen, mutta sen maksuaika olisi erittäin lyhyt, se ei välttämättä silloin sovellu sinulle.

Tämän vuoksi lainoja täytyykin osata vertailla ottamalla huomioon myös muut seikat, kuin pelkästään lainan korot ja kulut. Vertaa lainoja siten että otat huomioon myös muut lainaehdot, kuten maksuaika ja lainan takaisinmaksun joustavuus.

Ota nämä asiat huomioon lainavertailu tehdessäsi:

  • Onko lainatarjous riittävän suuri? Eli saatko sen verran lainaa kun tarvitset. Kannattaa aina hakea mielummin yksi suurempi laina, kuin kahta tai kolmea pientä.
  • Onko maksuaika riittävän pitkä? Pitkä maksuaika takaa pienen kuukausierän ja vaivattoman maksamisen. Liian lyhyt maksuaika vetää helposti talouden liian tiukalle.
  • Onko maksuaika joustava? On aina etu jos lainassa voi pitää lyhennys- tai maksuvapaita kuukausia. Kun lainan maksuaika on joustava, se antaa pelivaraa omaan talouteen.
  • Voiko lainaa nostaa tarvittaessa lisää? Lisälainan nostomahdollisuus on hyvä ominaisuus, sillä ilman sitä voisi joutua hakemaan toisen lainan. Monen lainan yhtäaikainen maksaminen voi aiheuttaa ongelmia.
  • Voisitko hakea lainaa yhdessä puolisosi kanssa? Jos voit hakea lainaa yhdessä toisen yhteisvastuullisen hakijan kanssa, saatte lainan todennäköisesti paremmilla ehdoilla.
  • Olethan varmasti kilpailuttanut lainasi hyvin? Älä ota lainaa ellet ole kilpailuttanut sitä useassa eri pankissa. Me voimme hoitaa tämän kilpailuttamisen puolestasi, täysin ilmaiseksi.

Mikael Mäkelä

Artikkelin on kirjoittanut

Mikael Mäkelä

Sisällöntuottaja / Graafinen suunnittelu

Mikael työskentelee LeijonaLaina.fi palvelussa sisällöntuottajana ja talouden asiantuntijana.

Mikael on työskennellyt aiemmin liiketalouden ja rahoituksen puolella. LeijonaLaina.fi palvelussa Mikael hoitaa sisällöntuotannon lisäksi myös sivuston graafista suunnittelua.

Mikael on aina ollut kiinnostunut taloudesta, säästämisestä sekä tuotteiden ja palveluiden hintavertailusta. Hänen tekemiä blogitekstejä on julkaistu lukuisissa suomalaisissa sanomalehdissä ja verkkosivustoilla, kuten Ylellä, Taloussanomien ja Kauppalehden sivuilla.

Ota yhteyttä:

Email: toimitus@leijonalaina.fi