Lainapalvelut

LeijonaLaina.fi palvelun suosituimmat lainapalvelut:

Tutustu tarkemmin suomen suosituimpiin lainapalveluihin.

Alta löydät listan palvelumme suosituimmista lainapalveluista ja lainankilpailutuspalveluista, joista voit hakea lainaa heti ilman vakuuksia ja takaajia.

Bank Norwegian on verkossa toimiva pankki joka on aloittanut toimintansa vuonna 2007. Bank Norwegianin omistaa Norwegian Finans Holding ASA. Suomessa Bank Norwegian on toiminut jo vuodesta 2015 saakka. Bank Norwegian pankista voi hakea lainaa heti ilman vakuuksia jopa 60 000 euroon asti, maksuaikojen ollessa 1 - 15 vuotta. Helpoiten kilpailutat Bank Norwegian pankin meidän maksuttomassa palvelussamme. Pyydä meiltä lainatarjoukset, saat lainapäätöksen heti ja lainatarjoukset muutamassa minuutissa!

POP Pankki on tunnettu kotimainen pankki, joka tarjoaa asiakkailleen Pikalaina-nimistä lainatuotetta. POP Pankin pikalainaa voivat hakea kaikki Suomen kansalaiset, riippumatta siitä oletko POP Pankin asiakas vai et. Helpoiten kilpailutat POP Pankin pikalainan maksuttoman palvelumme avulla. Me kilpailutamme POP Pankin ja noin 25 muuta luotonantajaa puolestasi, täysin ilmaiseksi. Hae lainaa heti kun sitä tarvitset. Meiltä saat lainapäätöksen heti ja lainatarjoukset noin kahdessa minuutissa.

FiksuLaina on maksuton lainojen kilpailuttamiseen erikoistunut palvelu, josta voi hakea lainaa heti ilman vakuuksia jopa 60 000 euroon asti. FiksuLaina ei itse myönnä lainaa, vaan ainoastaan kilpailuttaa lainan noin 30 eri pankin ja muun luotonantajan kesken. Lainojen kilpailuttaminen FiksuLaina.fi palvelussa on helppoa ja nopeaa. Lainahakemuksen täyttää vain muutamassa minuutissa ja lainapäätös annetaan välittömästi. Lainatarjoukset saapuvat yleensä noin 2 minuutin sisällä. Lue lisää ja aloita lainojen kilpailuttaminen fiksusti FiksuLaina.fi palvelussa!

Rahoitu.fi palvelun ajatuksena on löytää lainanhakijalle lainamarkkinoiden kilpailukykyisimmät lainatarjoukset ja toimittaa ne suoraan lainanhakijan vertailtavaksi. Anna siis lainan kilpailuttaminen Rahoitu.fi palvelun hoidettavaksi, ja he tekevät sen puolestasi täysin ilmaiseksi. Rahoitu.fi palvelun kautta voit hakea lainaa jopa 60 000 euroon asti, maksuajan ollessa 1 - 15 vuotta. Kun täytät lainahakemuksen, saat lainapäätöksen heti ja lainatarjoukset yleensä jo kahdessa minuutissa. Lainatarjouksia voit vertailla kaikessa rauhassa ja päättää vasta sitten, hylkäätkö vai hyväksytkö jonkin lainatarjouksista. Lainatarjousten pyytäminen ei sido sinua mihinkään.

LainanKilpailuttaja.fi on kuluttajille tarkoitettu täysin maksuton palvelu, jossa voi maksutta kilpailuttaa vakuudettomia lainoja. Palvelun kautta voi hakea lainaa heti ilman vakuuksia jopa 60.000 euroon asti. LainanKilpailuttaja.fi palvelun kautta tavoitat yhdellä hakemuksella yli 25 eri pankkia ja muuta rahalaitosta. Palvelun käyttäminen ei velvoita sinua mihinkään, joten halutessasi voit hylätä kaikki saamasi lainatarjoukset ja etsiä itse toisaalta. Kokeile palvelua ja pyydä maksuttomat lainatarjoukset vaikka heti!

SuomenLainapalvelut.fi on lainojen kilpailuttamiseen erikoistunut palvelu, jossa voi kilpailuttaa vakuudettomia lainoja aina 60.000 euroon asti. SuomenLainapalvelut.fi palvelun kautta tavoitat yhdellä lainahakemuksella jopa yli 25 eri pankkia ja muuta luotonantajaa. Lainatarjousten pyytäminen on maksutonta, eikä lainatarjousten pyytäminen velvoita yhdenkään lainatarjouksen hyväksymiseen. Jos et ole tyytyväinen saamiisi lainatarjouksiin, voit yksinkertaisesti hylätä ne.

Bigbank on Virolainen pankki joka on perustettu Virossa jo vuonna 1992. Bigbank toimii Viron lisäksi Suomessa, Latviassa, Liettuassa, Ruotsissa, Saksassa, Itävallassa ja Hollannissa. Suomessa Bigbank on toiminut vuodesta 2009 alkaen tarjoten kuluttajille omia pankkipalveluitaan, joita ovat talletukset ja rahoitus. Bigbank pankin lainatuote on vakuudeton kulutusluotto, jota voi hakea netistä turvallisesti ja nopeasti. Bigbankilta saat lainaa heti tilille jo saman päivän aikana. Lue lisää ja anna meidän kilpailuttaa Bigbank puolestasi!

Resurs Bank kuuluu Resurs-konserniin joka toimii kaikissa pohjoismaissa ja sen pääkonttori sijaitsee ruotsissa. Resurs aloitti toimintansa vuonna 1977 ja pankkitoimiluvan he saivat vuonna 2001, jolloin myös nimeksi muuttui Resurs Bank. Resurs konserni noteerattiin Nasdaq Stockholm -listalle vuonna 2016 nimellä Resurs Holding. Resurs konserni on palvellut jo lähes 6 miljoonaa asiakasta. Suomessa Resurs Bank on toiminut jo vuodesta 2002 saakka. Kilpailuta Resurs Bank maksutta palvelussamme. Saat lainapäätöksen heti ja lainatarjoukset muutamassa minuutissa!

VertaaPankkeja.fi on kotimainen vuonna 2017 perustettu lainojen kilpailuttamiseen erikoistunut palvelu. VertaaPankkeja.fi palvelun kautta tavoitat yhdellä hakemuksella useita pankkeja, joista voit hakea lainaa heti aina 60 000 euroon asti. Kaikki pankkilainat joita VertaaPankkeja.fi palvelu tarjoaa, ovat täysin vakuudettomia lainoja, joihin ei vaadita henkilötakausta tai muitakaan vakuuksia. Pyydä maksuttomat lainatarjoukset VertaaPankkeja.fi palvelusta vaikka heti!

LainaParkki on oikea palvelu sinulle, joka haluat päästä eroon useista pienistä lainoista ja muista osamaksuista. LainaParkki palvelun avulla voit yhdistää olemassa olevat päällekkäiset lainasi yhdeksi järkevämmäksi pankkilainaksi. Aloita lainojen yhdistäminen pyytämällä lainatarjous LainaParkki.fi palvelusta. LainaParkki kilpailuttaa lainan noin 30 eri pankin ja muun luotonantajan kesken. Saat siis useita lainatarjouksia vertailtavaksesi. Lue lisää ja pyydä maksuttomat lainatarjoukset vaikka heti!

Komplett Bank on Norjalainen pankki joka toimii Suomessa vain nettipankkina. Komplett Bank on perustettu Norjassa vuonna 2014 ja Suomessa se aloitti toimintansa vuonna 2017. Lainatuote jota Komplett Bank myöntää on jatkuva joustoluotto, jossa ei ole lainkaan lyhennyspakkoa. Ainut pakollinen kuukausittainen maksu on nostetun luoton kulut ja korot. Komplett Bank pankista voi hakea lainaa heti ilman vakuuksia aina 50 000 euroon asti. Lue lisää ja anna meidän kilpailuttaa Komplett Bank puolestasi!

VarmaLaina.fi on kotimainen lainavertailupalvelu, joka etsii ja kilpailuttaa asiakkailleen sopivimmat ja edullisimmat lainat. Voit hakea lainaa heti 100 - 60.000 euroa ja maksuajan voit valita väliltä 1 - 20 vuotta. Jätettyäsi maksuttoman lainahakemuksesi Varmalainan käsittelyyn, he välittävät hakemuksesi noin 30 eri pankille ja rahoitusyhtiölle. Lainahakemuksen jättäminen ja lainatarjousten vastaanottaminen ei sido sinua mihinkään.

VertaaLainaa.fi palvelun avulla tavoitat yhdellä hakemuksella yli 25 eri luotonmyöntäjää, joista valtaosa on perinteisiä pankkeja. VertaaLainaa.fi palvelun kautta voit hakea vakuudetonta pankkilainaa jopa 60.000 euroon asti. Saat lainapäätöksen heti lainahakemuksen jättämisen jälkeen. Ensimmäiset lainatarjoukset saat alla minuutissa. Kokeile ja vertaa lainoja maksutta yhdessä Suomen suosituimmista lainavertailupalveluista.

Omalaina on yksi Suomen tunnetuimmista lainojen kilpailuttamiseen erikoistuneista palveluista. Omalaina kilpailuttaa kuluttajien lainahakemukset jopa yli 30 eri toimijan kesken. Palvelun ikäraja on vain 18 vuotta ja sieltä voi hakea lainaa 100 - 60.000 euroa. Omalaina tarjoaa myös todella pitkän maksuajan, sillä heidän kautta voi valita lainaan jopa 20 vuoden maksuajan. Jos sinä tarvitset lainaa ja haluat kilpailuttaa sen huolella, suosittelemme kokeilemaan Omalaina.fi palvelu. Se on täysin maksuton ja aidosti kotimainen lainankilpailuttaja.

Moni meistä on nähnyt TV:stä Rahalaitoksen mainoksen, jossa kaunis nainen (Katariina Orimus) kertoo siitä, miten lainat kannattaa kilpailuttaa Rahalaitoksella. Rahalaitos on lainojen kilpailuttamiseen erikoistunut palvelu, jossa voi kilpailuttaa lainoja summille 500 - 70.000 euroa. Rahalaitoksen ikäraja on 20 vuotta ja sen kautta voi hakea vakuudetonta lainaa 1 - 15 vuoden maksuajalla. Kun jätät lainahakemuksen Rahalaitoksen palveluun, he kilpailuttavat sen automaattisesti noin 25 eri pankin ja muun luotonmyöntäjän kesken. Saat siis yhdellä hakemuksella useita lainatarjouksia!

SuomenYhdistelylaina.fi on lainojen yhdistämiseen erikoistunut palvelu, joka etsii hakijalle parhaan mahdollisen yhdistelylainan. Palvelun kautta voi hakea yhdistelylainaa jopa 60.000 euroon saakka, eikä lainaa varten tarvitse hankkia henkilötakaajia tai muitakaan vakuuksia. Maksuttoman lainahakemuksen täyttämisen ja lähettämisen jälkeen saat useita varteenotettavia lainatarjouksia pankeilta ja rahalaitoksilta. Unohda moninkertaiset tilinhoitomaksut, korkokulut sekä laskutuslisät - Yhdistä lainat ja ota oma talous haltuusi jo tänään!

Sortter on monelle meistä TV:stä tuttu lainojen kilpailuttamiseen erikoistunut palvelu. Sortterin kautta voi hakea lainaa jopa 60.000 euroon asti, maksuajan ollessa 1 - 15 vuotta. Sortter ei siis itse myönnä lainaa, vaan toimii ainoastaan lainanhakijan ja pankkien välikätenä, joka kilpailuttaa asiakkaan lainan mahdollisimman monella eri pankilla ja muulla rahalaitoksella. Sortter on kaikille kuluttajille täysin maksuton palvelu. Aloita lainojen kilpailuttaminen pyytämällä itsellesi maksuttomat lainatarjoukset Sortterilta!

TF Bank Ab on ruotsalainen pankki, joka on toiminut Suomessa jo vuodesta 1999 alkaen. TF Bankin lainatuote on vakuudeton pankkilaina, jota voi hakea 2500 - 40.000 euroa, maksuajan ollessa väliltä 1 - 12 vuotta. TF Bankin pankkilaina on erittäin joustava ja siinä voi pitää maksuvapaan kuukauden aina neljän kuukauden välein. Kuluiltaan ja koroiltaan TF Bankin laina on erittäin kilpailukykyinen. TF Bankin lainaan on myös saatavana Lainaturva, joka tuo turvaa lainan takaisinmaksuun ikävien tilanteiden varalle.  Kilpailuta TF Bank palvelumme kautta jo tänään!

Lea bank on norjalainen pankki, joka aikaisemmin toimi nimellä Brabank. Nykyään Lea bank toimii Suomessa 100% digitaalisena verkkopankkina, joka siis tarjoaa palveluitaan vain verkossa. Lea bank on erikoistunut vakuudettomien lainojen myöntämiseen ja lainojen yhdistämiseen. Lea bankin ikäraja on 23 vuotta ja lainaa voi hakea 1000 - 50.000 euroa, maksuajan ollessa 1 - 15 vuotta. Palvelumme kautta voit kilpailuttaa Lea bankin ja noin 30 muuta luotonantajaa yhdellä ainoalla hakemuksella!

Axolaina on norjalainen lainojen kilpailuttamiseen erikoistunut palvelu, josta voi hakea lainaa heti jopa 60 000 euroon asti. Axolaina tekee yhteistyötä noin 20 eri pankin ja muun rahoitusyhtiön kanssa. Kun kilpailutat lainan Axolainan palvelussa, saat aina useita lainatarjouksia vertailtavaksesi. Lue lisää Axolainan toiminnasta ja pyydä maksuttomat lainatarjoukset vaikka heti!

Nykyään lainamarkkinoilla on satoja lainapalveluja ja lainatuotteita, joten kuluttajan voi olla vaikea löytää itselleen sopivin ja edullisin laina. ArkadiaRahoituksen tehtävä on löytää lainanhakijalle markkinoiden edullisin kulutusluotto. Tämä tapahtuu siten, että he kilpailuttavat lainahakemuksen usean eri pankin ja rahalaitoksen välillä. Kilpailutuksen avulla jopa yli 70% lainanhakijoista on saanut lainatarjouksen ArkadiaRahoitukselta. ArkadiaRahoituksen kautta voit hakea lainaa 2000 - 60.000 euroa ja valita sille 1 - 15 vuoden maksuajan. Pyydä maksuttomat lainatarjoukset jo tänään.

Collector Bank on ruotsalainen digipankki, joka on perustettu ruotsissa 1990 luvun lopulla. Aluksi he toimivat lähinnä yritysrahoituksen, perinnän ja lasku- ja osamaksuratkaisujen parissa. Kuluttajille suunnattuja rahoituspalveluita ja säästötilejä he alkoivat tarjoamaan 2003 - 2005 aikana. Suomeen Collector Bank laajensi toimintaansa vuonna 2008. Vuonna 2015 Collector sai pankkitoimiluvan ja muutti nimensä Collector Bankiksi, jolla se tänä päivänäkin tunnetaan. Lue lisää ja kilpailuta Collector Bank palvelussamme!

Instabank on norjalainen pankki joka aloitti toimintansa Suomessa vuonna 2018. Instabankilta voi hakea lainaa heti jopa 50 000 euroon asti ilman vakuuksia ja takaajia. Instabank pankin ikäraja on 23 vuotta ja se toimii norjan finanssi- ja rahoitusvalvonnan alaisuudessa. Lainatuote jota Instabank myöntää, on perinteinen ja kertaluontoinen pankkilaina. Tutustu tarkemmin Instabank pankkiin ja pyydä maksuttomat lainatarjoukset vaikka heti!

Avida Finans AB on ruotsalainen lainapalvelu joka tarjoaa lainaa myös Suomessa. Avida Finans AB palvelusta voi hakea lainaa heti summille 2000 - 50.000 euroa ja maksuajan voit valita väliltä 1 - 15 vuotta. Lainatuotteet joita Avida Finans AB tarjoaa, ovat vakuudeton kulutusluotto ja lainojen yhdistämiseen sopiva yhdistelylaina. Avida Finans AB:n ikäraja on 24 vuotta ja helpoiten kilpailutat sen meidän maksuttomassa lainojen kilpailutuspalvelussa.

Nordax Bank on ruotsalainen pankki joka on perustettu vuonna 2004. Nordax Bank toimii nykyään ruotsin lisäksi myös Suomessa, Norjassa ja Saksassa. Nordax Bank pankilla on jo reilusti yli 200 000 asiakasta. Nordax Bank tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden hakea lainaa heti jopa 60 000 euroon asti ilman vakuuksia ja takaajia. He tarjoavat myös säästötilejä jotka kuuluvat ruotsin talletussuojan piiriin aina 100 000 euroon asti. Kilpailuta Nordax Bank helposti maksuttoman palvelumme kautta. Meiltä saat lainapäätöksen heti ja lainatarjoukset muutamassa minuutissa!

Ikäraja: 23 vuotta. Haettavat lainasummat: 1000 - 60.000 euroa. Maksuaika: 1 - 15 vuotta. Lainatuote: Pankkilaina / Kulutusluotto Tarvitaanko vakuuksia tai takaajia: Ei tarvita. Lainan todellinen vuosikorko: Todellinen vuosikorko alk. 9,59 % Koska yhdistelylainaa voi hakea: Voit hakea lainaa heti kun haluat yhdistää lainasi. Kauanko lainapäätöksen saaminen vie: Lainapäätöksen saat heti. Lainojen yhdistäminen on aina maksutonta. Esimerkki lainan takaisinmaksusta: Lainaa 10.000 euroa, Takaisinmaksuaika 5 vuotta, Kuukausierä 270 euroa. KSL:n mukainen todellinen vuosikorko 10,37 %.

Zmarta on lainojen kilpailuttamiseen erikoistunut palvelu, jossa voi kilpailuttaa vakuudettomia lainoja summille 1000 - 60 000 euroa. Lainojen kilpailuttaminen Zmartan palvelussa on helppoa ja vaivatonta. Lainahakemuksen täyttäminen vie vain 2 minuuttia ja lainapäätös annetaan välittömästi. Lainatarjoukset saapuvat parhaassa tapauksessa noin 25 eri pankilta ja muulta luotonantajalta vain muutamassa minuutissa. Aloita lainojen kilpailuttaminen pyytämällä maksuttomat lainatarjoukset. Lue lisää!

Lainalaskuri.fi on kotimainen palvelu joka on erikoistunut vakuudettomien lainojen vertailuun ja kilpailuttamiseen. Jos sinä tarvitset lainaa, mutta sinulla ei ole aikaa kilpailuttaa sitä, voit antaa sen Lainalaskuri.fi palvelun hoidettavaksi. Lainalaskuri.fi palvelun kautta tavoitat yhdellä hakemuksella jopa yli 25 pankkia ja muuta luotonantajaa. Lainaa voit hakea 60.000 euroon asti ilman vakuuksia tai takaajia. Kilpailuta oma lainasi jo tänään!

Freedom Rahoitus on maksuton palvelu, jossa voi kilpailuttaa vakuudettomia lainoja summille 1000 - 60 000 euroa. Freedom Rahoituksen kautta tavoitat yhdellä hakemuksella noin 25 eri pankkia ja muuta luotonmyöntäjää. Aloita lainan hakeminen pyytämällä useita lainatarjouksia vertailtavaksesi. Lue lisää siitä miten Freedom Rahoitus toimii ja pyydä omat lainatarjoukset vaikka heti!

Ikäraja: 23 - 64 vuotta. Luottoraja: jopa 10 000 euroa Maksuaika: Korotonta maksuaikaa 50 päivää Lainatuote: Luottokortti Tarvitaanko vakuuksia tai takaajia: Ei tarvita. Lainan vuotuinen nimelliskorko: 19,90 % Koska lainaa voi hakea: Lainaa voi hakea 24 tuntina vuorokaudessa. Kauanko lainapäätöksen saaminen vie: Lainapäätöksen saat välittömästi. Korkoesimerkki ostoksen osamaksun yhteydessä: Tod. vuosikorko 23,63%, 1 000 €/12kk. Yht: 1 198 €.

Ikäraja: 20 vuotta. Haettavat lainasummat: 500 - 15.000 euroa. Maksuaika: 24 - 84 kuukautta. Lainatuote: Vertaislaina / Kulutusluotto Tarvitaanko vakuuksia tai takaajia: Ei tarvita. Todellinen vuosikorko: Korko on alkaen vain 8 %. Koska lainaa voi hakea: Voit hakea lainaa netistä 24/7. Kuinka nopeasti saan lainaa tilille: Noin tunnissa. Esimerkki: Laina on kertaluotto, jonka korko on aina yksilöllinen ja vaihtelee lainanantajien tekemien tarjousten perusteella. Todellinen vuosikorko laskettuna 7000 euron lainalle on 14,62 %. Todellisessa vuosikorossa on huomioitu 9 %:n koron lisäksi avauspalkkio 150 €. Lainan ja lainakustannusten yhteismäärä 10471 €.

Ikäraja: 18 vuotta Haettavat lainasummat: 1000 - 10.000 euroa Maksuaika: 12 - 88 kuukautta Lainatuote: Kulutusluotto Tarvitaanko vakuuksia tai takaajia: Ei tarvita Nimelliskorko: 13,9 - 19,9 % Lainatarjouksien pyytäminen: Koska vain Lainan kilpailuttaminen: Maksutonta Esimerkki:Vuotuinen nimelliskorko: 13,9–19,9 %. Lainanhoitokulu: 0,01 % / päivä ja korkeintaan 150 € / vuosi. Laina-aika: 12 - 88 kuukautta. Kuukausierä: 29–399 €. Todellinen vuosikorko: 21,3–29,5 %. Esimerkkilaina: Kokonaiskulut 2 000 € lainalle 25 kuukauden maksuajalle 99 € maksuerin ovat yhteensä 2 475 €

Ikäraja: 26 vuotta. Haettavat lainasummat: 2000 - 30.000 euroa. Maksuaika: 1 - 12 vuotta. Lainatuote: Kertaluotoinen kulutusluotto. Tarvitaanko vakuuksia tai takaajia: Ei tarvita. Koska lainaa voi hakea: Pyydä ilmainen lainatarjous koska haluat. Kauanko lainapäätöksen saaminen vie: Lainapäätös heti. Kilpailutamme MyLender lainapalvelun ja noin 30 muuta lainapalvelua puolestasi. Lainapäätöksen saat heti. Esimerkkilaina: Kuluttajasuojalain mukainen todellinen vuosikorko 10 000 euron keskimääräiselle lainalle on 13,69 % olettaen, että lainakorko on 12,9 %, lainan avausmaksu 0 €, tilinhoitomaksu 0 €/kk ja maksuaika 10 vuotta.

Ikäraja: 21 vuotta. Haettavat lainasummat: 1 - 4000 euroa. Maksuaika: 3 - 54 kuukautta. Lainatuote: Jatkuva tililuotto. Tarvitaanko vakuuksia tai takaajia: Ei tarvita. Nimelliskorko: 19,97  % Koska lainaa voi hakea: Voit hakea lainaa heti kun sitä tarvitset. Kuinka nopeasti saan lainaa tilille: Noin 5 minuutissa. Esimerkkilaina: Nimellinen vuosikorko 19,97 % ja todellinen vuosikorko 29,79 %. Luoton arvioitu kokonaiskustannus on 4576,59 € olettaen, että asiakas nostaa kerralla 4000 € ja maksaa sen takaisin 12 kk-erässä.

Ikäraja: 20 vuotta. Haettavat lainasummat: 500 - 60.000 euroa. Maksuaika: 1 - 18 vuotta. Lainatuote: Pankkilaina / Kulutusluotto / Pienlaina. Tarvitaanko vakuuksia tai takaajia: Ei tarvita. Lainan nimelliskorko: alkaen 4,68 % Koska lainaa voi hakea: Voit jättää tarjouspyynnön netissä 24/7. Kauanko lainapäätöksen saaminen vie: Lainapäätöksen saat heti Esimerkki lainan takaisinmaksusta: Lainaa 10.000 euroa, Maksuaika 12 vuotta, Avausmaksu 80 euroa, Tilinhoitomaksu 5 € / kk, Nimelliskorko on 10 %, Lainan KSL:n mukainen todellinen vuosikorko on 11,6 %. Kotimainen lainojen kilpailutuspalvelu. Luotettavaa palvelua jo vuosien ajan.

Ikäraja: 20 vuotta. Hae varmaa lainaa: 2000 - 60.000 euroa. Maksuaika: 1 - 15 vuotta. Lainatuote: Pankkilaina / Kulutusluotto / Pienlaina. Tarvitaanko vakuuksia tai takaajia: Ei tarvita. Lainan todellinen vuosikorko: alkaen 4,9 % Koska lainaa voi hakea: Lainaa voi hakea kaikkina kellon aikoina. Kauanko lainapäätöksen saaminen vie: Lainapäätöksen saat heti. Esimerkkilaina: Luoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun. Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 %

Lainaa voi hakea kaikki Suomeen rekisteröityneet pk-yritykset Yrityslaina: Lainaa 2000 - 250 000 euroa. Maksuaika: Riippuu haetusta lainasummasta Lainatuote: Yrityslaina Tarvitaanko reaalivakuuksia: Ei tarvita Lainahakemus: Täytetään netissä Koska lainaa voi hakea: Hakemus avoinna 24/7  

Ikäraja: 22 vuotta Haettavat lainasummat: 500 - 8000 euroa Maksuaika: 1 - 8 vuotta Lainatuote: Kulutusluotto Tarvitaanko vakuuksia tai takaajia: Ei tarvita Lainasta ei veloiteta koron lisäksi muita kuluja Lainatarjouksien pyytäminen: 24/7 Lainan kilpailuttaminen: 0,00 euroa Esimerkki: Lainan nimelliskorko riippuu lainasummasta ja on tällä hetkellä 16,80% yli 6000 euron ja 19,80% 500 - 6000 euron lainoille. KSL:n mukainen todellinen vuosikorko 18,16% - 21,70%.

LainaaJokaiselle.fi on palvelu joka pyrkii etsimään sopivan lainapalvelun kaikille lainanhakijoille. LainaaJokaiselle.fi palvelusta voi hakea lainaa heti aina 60 000 euroon asti. LainaaJokaiselle.fi kilpailuttaa asiakkaiden jättämät lainatarjouspyynnöt yli 25 eri pankilla ja muulla luotonantajalla, joten saat aina useita lainatarjouksia vertailtavaksesi. Palvelun käyttäminen on maksutonta, eikä se velvoita hyväksymään yhtäkään lainatarjousta.

Ikäraja: 20 vuotta. Haettavat lainasummat: 500 - 5000 euroa Maksuaika: 2 - 10 vuotta Lainatuote: Kertaluontoinen laina Tarvitaanko vakuuksia tai takaajia: Ei tarvita Todellinen vuosikorko: max. 29,35 % Koska lainaa voi hakea: Voit hakea lainaa heti kun sitä tarvitset Kuinka nopeasti saan lainaa tilille: Noin 15 minuutissa Esimerkkilaina: Kuukausierä: 30 € (pääoma + korko + tilinhoitomaksu 2,90 €). Nimelliskorko: 19,95 %. Todellinen vuosikorko 28,11 %. Vuoden kokonaiskustannukset: 353 €. Laina-aika: 5 v. Ei muita kuluja.

Ikäraja: 21 vuotta. Haettavat lainasummat: 500 - 10.000 euroa. Maksuaika: 3 kuukautta - 5 vuotta. Lainatuote: Kulutusluotto / Vertaislaina Tarvitaanko vakuuksia tai takaajia: Ei tarvita. Koska lainaa voi hakea: Voit jättää tarjouspyynnön netissä 24/7. Kauanko lainapäätöksen saaminen vie: Lainapäätöksen saat heti. Esimerkki: 4 750 € laina 5 vuodeksi maksaa 104,42 € kuukaudessa. Tyypillinen vuosittainen korkotaso on 19,88 %. 5 vuoden ajalta maksettavaksesi tuleva kokonaissumma on 6 415,33 €, joka sisältää 1 166,13 € korkomaksuja (9 % kiinteällä korkoprosentilla) ja 349,2 euron vuosittaisen hallinnointimaksun. Lisäksi veloitamme 150 € sopimusmaksun maksettuasi lainasi takaisin.

Ikäraja: 21 vuotta. Haettavat lainasummat: 4000 - 20.000 euroa. Maksuaika: 2 - 7 vuotta. Lainatuote: Vertaislaina / Kulutusluotto. Tarvitaanko vakuuksia tai takaajia: Ei pakollinen. Lainan korko alkaen: 2,9 % Koska lainaa voi hakea: Lainaa voi hakea kaikkina kellon aikoina. Koska saan lainapäätöksen: Lainapäätöksen saat nopeasti. Esimerkkilaina: Lainaa 4500 euroa, Maksuaika 60 kuukautta, Kuukausierä 100 euroa, Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko 16,59 %. Fixura vertaislainaa alkaen 2,9 % lainankorolla


Lainavertailumme ei kata kaikkia Suomessa tarjottavia lainoja. Palvelumme kautta voit kilpailuttaa lainan noin 30 pankin ja muun luotonantajan kesken. Pitääksemme palvelumme täysin ilmaisena, saamme yhteistyökumppaneiltamme palkkion heille ohjatuista asiakkaista. Välityspalkkion suuruus vaikuttaa listan järjestykseen.


Suomen tunnetuimmat lainapalvelut

Yllä olevasta listasta löydät palvelumme tämän hetken suosituimmat pankit ja lainapalvelut. Voit hakea heidän kautta lainaa 100-60.000 euroa, joten löydät varmasti sopivan rahoituksen lähes mihin tahansa tarpeeseen.

Voit pyytää lainatarjouksen niin monelta lainapalvelulta kuin haluat, koska hakemuksen tekeminen on aina ilmaista, eikä sido sinua ottamaan mitään tarjotuista lainoista.

Lainapalveluita tulee jatkuvasti lisää, eikä tavallinen kuluttaja pysy millään perillä kaikista netissä toimivista lainapalveluista. Siksi kokosimme tämän listan, jotta sinun ei tarvitse turhaan kuluttaa aikaa sopivaa lainapalvelua etsiessä.

Kaikki yllä olevat lainapalvelut myöntävät lainaa ilman vakuuksia. Et tarvitse myöskään takaajia lainan saamiseksi. Hakijan ikä, maksukyky ja taloudellinen tilanne ovat sellaisia tekijöitä, jotka eniten vaikuttavat siihen, voivat lainapalvelut myöntää lainaa hakijalle.

 

Kilpailuta lainapalvelut yhdellä hakemuksella

Mikäli et halua käyttää aikaasi monien eri hakemusten tekemiseen, voit kilpailuttaa lainan helposti LeijonaLaina.fi palvelussa. Kauttamme tavoitat jopa 30 pankkia ja muuta lainantarjoajaa yhdellä hakemuksella.

Tämä on monen suosima tapa, sillä siinä säästää huomattavasti aikaa ja vaivaa, eikä tarjousten pyytämisessä ole mitään riskiä. Lainan kilpailuttaminen kauttamme on täysin maksutonta, eikä tarjousten vastaanottaminen tarkoita sitä, että sinun pitäisi hyväksyä jokin tarjotuista lainoista.

Kilpailuta laina täyttämällä helppo lainahakemus palvelussamme, jonka jälkeen saat alustavan lainapäätöksen lähes välittömästi. Hyväksytyn lainapäätöksen jälkeen saat useita eri lainatarjouksia, joita pääset vertailemaan kaikessa rauhassa. Voit tutustua tarjouksiin ja sitten päättää, hyväksytkö niistä jonkin. Sinulla on myös täysi oikeus hylätä kaikki saamasi lainatarjoukset, eikä tästä aiheudu sinulle mitään kustannuksia.

 

Millaista lainaa voin hakea?

Lainatuotteita löytyy muutamia erilaisia, mutta kulutusluotto on nykyään niistä selkeästi suosituin. Se on selkeä laina, joka maksetaan kerralla hakijan tilille, jonka jälkeen hakija lyhentää sitä kuukausittain tasaerissä. Luottoa voi hakea 100-60.000 euroa ja maksuaika voi olla 1-20 vuotta.  Kulutusluottoa voi hakea lähes mihin tahansa tarkoitukseen. Sillä rahoitetaan esimerkiksi auton hankinta, remontit, lomamatkat ja vaikka häiden järjestäminen. Kaikki palvelussamme mukana olevat lainapalvelut myöntävät kulutusluottoa ilman vakuuksia ja takaajia.

Pikavippi on kuten kulutusluotto, mutta yleensä lainasummaltaan pienempi. Ennen pikavipeissä oli hyvin lyhyt maksuaika, mutta nykyisin niihinkin on mahdollista saada esimerkiksi vuoden takaisinmaksuaika. Pikavippiä haetaan usein äkilliseen ja pieneen, noin 100-2000 euron tarpeeseen. Sen hakeminen ja saaminen on hieman helpompaa kuin suuremmissa kulutusluotoissa.

Joustoluotto eroaa lainatuotteista ehkä eniten. Siinä hakija saa tietyn lainasumman käyttöönsä, mutta tätä ei siirretä hakijan tilille. Hakija itse saa päättää koska, ja kuinka paljon hän haluaa nostaa lainaa tilille. Nostoja voi tehdä useita ja ne voivat minkä kokoisia tahansa luottorajan puitteissa. Joustoluottoa lyhennetään kuukausittain ja kuukausierän suuruus määräytyy käytetyn lainasumman mukaan. Kun lainaa maksetaan takaisin, vapautuu lyhennetty osuus pian taas käytettäväksi hakijan luottotilille.

 

Lainapalvelut laskivat lainojen hintoja

Syyskuussa 2019 astui voimaan uusi korkokatto, joka rajoitti lainojen nimelliskoron 20 prosenttiin. Myös muihin kuluihin tuli rajoituksia. Lainojen kulut eivät saa ylittää nykyään 150 euroa vuodessa.

Ennen tätä lakimuutosta vain alle 2000 euron lainoissa oli voimassa korkokatto, joka rajoitti niiden vuosikoron 50 prosenttiin. Yli 2000 euron lainoja tämä korkokatto ei koskenut.

Aikaisempi lakimuutos johtikin siihen, että keskimääräinen haettu lainasumma kasvoi huomattavasti, koska monet lainapalvelut luopuivat alle 2000 euron lainoista kokonaan. He alkoivat myöntää lainoja ainoastaan 2000 eurosta ylöspäin, jolloin lainoja ei koskenut tuo 50% korkokatto.

Ennen syyskuun 2019 muutosta yli 2000 euron lainoissa saattoikin olla hurjat vuosikorot. Kalleimmissa lainoissa korko oli jopa satoja prosentteja.

Monet lainapalvelut lopettivat lainojen myöntämisen uuden lain myötä, mutta useat laskivat lainojen hinnoittelun vaaditulle tasolle ja jatkoivat lainojen myöntämistä.

Kuten tällä sivulla olevasta taulukosta näetkin, on edelleen toiminnassa useita lainapalveluita, joista voit hakea niin suurta kuin pienempääkin lainaa mihin tahansa tarpeeseen.

Huom. Lue väliaikaisesta korkokattoasetuksesta Kuluttajaliiton sivuilta.

Leijonalaina.fi
Logo