1. Täytä helppo lainahakemus

2. Lainapäätös välittömästi

3. Valitse halvin lainatarjous

4. Laina siirretään tilillesi

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10.000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 0 € ja esimerkkikorko 5,0 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% – 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0-150 €. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100 – 60.000 €.

Lainalaskuri auttaa lainan kulujen hahmottamisessa

Kotimainen LeijonaLaina.fi palvelu tarjoaa käyttöösi lainalaskurin, jonka avulla saat arvion lainan kustannuksista haluamallasi laina-ajalla.

Kun olet laskenut sinulle sopivan lainan lainalaskurilla, voit pyytää maksuttomat lainatarjoukset painamalla “Hae lainaa” – painiketta.

Saatuasi lainatarjoukset voit vertailla niitä kotonasi kaikessa rauhassa. Aloita lainavertailu jo tänään ja hae lainaa heti kun sitä tarvitset.

Löydät lisää lainalaskureita myös Lainalaskuri.fi palvelusta.

Lainalaskuri tukena päätöksen teossa

Aina ei ole laisinkaan selvää, kuinka suuri kulutusluotto kannattaisi ottaa?

Lainamäärään vaikuttaa pitkälti se mihin tarkoitukseen laina tulee?

Lainaa netistä hakeva henkilö suunnittelee kenties auton tai veneen ostoa, lomamatkaa, kodin remonttia tai vaikka häiden järjestämistä.

Jokaisella lainaa etsivällä henkilöllä on mielessään mihin lainaa tarvitsee, joten enää tarvitsee miettiä vain paljonko lainaa kannattaa ottaa?

Lainasumman laskemisessa kannattaa tehdä tarkempi laskelma budjetista.

Jos esimerkiksi ajatuksena on ostaa parempi auto, vertaile ensin myynnissä olevien, sinua miellyttävien autojen hintoja.

Laske hieman paljonko keskimäärin saat vanhasta autostasi vaihdossa ja kuinka paljon tarvitset lainarahoitusta ylimenevälle osalle.

Tämän lisäksi on tärkeä suhteuttaa laina omaan talouteen (lue talousblogista artikkeli: halvin laina).

Jokainen tietää, että laina on maksettava takaisin tietyn ajan sisällä, tietyn suuruisissa takaisinmakuerissä.

Tähän tarkoitukseen olemme laatineet kuluttajalle selkeän lainalaskurin, joka laskee heti suuntaa antavan arvion kuinka paljon lainaan tulee korkoa ja kuluja sekä mikä on kuukausierä.

Lainalaskuri on ilmainen apuväline, kun suunnittelet lainan ottamista.

Lainalaskuri näyttää annetuilla ehdoilla lainan kuukausierän, koron sekä lainan kokonaiskustannukset koko laina-ajalle.

Lisää laskuriin tarvitsemasi lainamäärä, takaisinmaksuaika (vuosissa) sekä arvio vuosikorosta.

Tarvittaessa muokkaa ehtoja ellei suuntaa antava arvio vastaa taloudelliseen tilanteeseesi.

Laske lainan kuukausierät ja lainan kokonaiskustannukset
10 00010 000 000
160
050
 
 
 

Näin käytät lainalaskuria:

  1. Arvioi paljonko tarvitset lainaa ja syötä summa laskuriin
  2. Lisää laskuriin laina-aika vuosina
  3. Arvioi lainan todellinen vuosikorko
  4. Näet heti alla tulokset

LeijonaLaina.fi lainalaskurin avulla lainan suuruuden ja maksuajan miettiminen on huomattavasti helpompaa, kun saat heti arvion siitä mikä tulee olemaan kuukausieräsi.

Muuta laskuriin lainasummaa ja maksuaikaa niin monta kertaa, että saat kuukausierän kohdilleen.

Toki täytyy aina muistaa, että lainalaskurin antama laskelma on vain arvio lainan kustannuksista ja maksuajasta.

Henkilökohtaisen, tarkan laskelman saat pyytämällä maksuttomat lainatarjoukset kilpailuttamalla lainahakemus yli 30 pankin ja rahoitusyhtiön välillä.

Jokainen pankki ja lainanmyöntäjä tekee oman riskianalyysin hakijasta hänen antamien tietojen perusteella.

Hakijan luottoluokitus tarkistetaan useimmiten Asiakastieto.fi tai Bisnode.fi kautta.

Tarvittaessa lainanmyöntäjällä voi olla antaa oma ehdotus siitä, mikä olisi lainaan ja tuloihin nähden hyvä takaisinmaksusuunnitelma.

Leijonalaina.fi sivustolla on esiteltynä vain Suomessa toimivat lainapalvelut, jotka myöntävät lainaa vastuullisesti ja luottamuksellisesti.

 

Lainaa aina harkitusti

Lainalaskuri on siitä oiva työväline, että siinä oikeasti joutuu miettimään paljonko lainaa kannattaa ottaa.

Syöttämällä laskuriin lainasumman näkee heti kuinka suurempi lainasumma vaikuttaa kuukausierään.

Vaikka lainalaskuri ei anna 100 % tarkkaa tulosta, antaa se kuitenkin viitteitä siitä millainen lainasummaa on helposti maksettavissa takaisin ilman maksuvaikeuksia.

Jokainen lainapalvelu tekee hakijalle tarkan arvion siitä millainen on hakijan maksukyky.

Ota lainaa vain sen verran mitä tarvitset, ei kannata ajatella, että otetaan nyt kaikki mitä saadaan.

Myöhemmin voi aina hakea lisärahoitusta ja monet lainapalvelut myös tarjoavat tuotteidensa joukossa palvelua missä lainaan voi hakea korotusta.

Maksa laina aina sovittuun eräpäivän mennessä ja jos sinulla on vaikeuksia lainan takaisinmaksun kanssa, ota viipymättä yhteyttä lainapalveluun.

Useat lainapalvelut voivat harkinnan mukaisesti myöntää lainaan maksu- tai lyhennysvapaata, joten asiat on monesti hoidettavissa neuvottelemalla.


Lainavertailumme ei kata kaikkia Suomessa tarjottavia lainoja. Palvelumme kautta voit kilpailuttaa lainan noin 30 pankin ja muun luotonantajan kesken. Pitääksemme palvelumme täysin ilmaisena, saamme yhteistyökumppaneiltamme palkkion heille ohjatuista asiakkaista. Välityspalkkion suuruus vaikuttaa listan järjestykseen.


Tärkeää tietoa lainalaskurista:

Kuka voi käyttää lainalaskuria?

Lainalaskuriamme voivat käyttää kaikki täysi-ikäiset Suomen kansalaiset, jotka haluavat suunnitella itselleen sopivaa lainaa.

Miksi lainalaskuria kannattaa käyttää?

Lainalaskurin avulla pystyt helposti näkemään lainan kulut ja korot. Lainalaskurin avulla on myös helppo valita sopivan pituinen maksuaika ja sopivan kokoinen lainasumma, jolloin kuukausierän suuruus ei nouse liian suureksi.

Miksi lainalaskuria kannattaa kokeilla LeijonaLaina.fi palvelussa?

LeijonaLaina.fi palvelussa voit käyttää lainalaskuria täysin maksutta. Laskettuasi itsellesi sopivan lainan, voit pyytää LeijonaLaina.fi palvelua etsimään sinulle edullisinta lainaa.

Miksi lainatarjoukset kannattaa pyytää LeijonaLaina.fi palvelun kautta?

Kun pyydät lainatarjoukset LeijonaLaina.fi palvelun kautta, tavoitat yhdellä hakemuksella noin 30 pankkia ja muuta luotonantajaa. Saat siis yhdellä hakemuksella useita lainatarjouksia vertailtavaksesi.

Mikael Mäkelä

Artikkelin on kirjoittanut

Mikael Mäkelä

Sisällöntuottaja / Graafinen suunnittelu

Mikael työskentelee LeijonaLaina.fi palvelussa sisällöntuottajana ja talouden asiantuntijana.

Mikael on työskennellyt aiemmin liiketalouden ja rahoituksen puolella. LeijonaLaina.fi palvelussa Mikael hoitaa sisällöntuotannon lisäksi myös sivuston graafista suunnittelua.

Mikael on aina ollut kiinnostunut taloudesta, säästämisestä sekä tuotteiden ja palveluiden hintavertailusta. Hänen tekemiä blogitekstejä on julkaistu lukuisissa suomalaisissa sanomalehdissä ja verkkosivustoilla, kuten Ylellä, Taloussanomien ja Kauppalehden sivuilla.

Ota yhteyttä:

Email: toimitus@leijonalaina.fi