Lainaa ilman vakuuksia 60.000 € asti

Saat lainatarjoukset kumppaneiltamme muutamassa minuutissa. Vertaa ja valitse sopivin.

Tavoitat meidät yhdellä ainoalla hakemuksella:

Yhteistyökumppanit

1. Täytä hakemus

Hakemuksen täyttäminen vie vain muutaman minuutin.

2. Vertaa lainoja

Kilpailutamme hakemuksesi yli 30 pankilla ja lainantarjoajalle.

3. Valitse paras tarjous

Voit vapaasti valita juuri haluamasi lainatarjouksen.

4. Täysin riskitöntä

Lainatarjousten pyytäminen on maksutonta.

Lainaa jopa 60.000 euroa ilman vakuuksia

Maksuttoman palvelumme kautta voit hakea lainaa heti, kun sitä tarvitset. Me otamme lainahakemuksia vastaan kaikkina viikon päivinä ja kaikkina kellon aikoina.

Tutustu palvelumme suosituimpiin lainapalveluihin, joiden lainatuote on pankkilaina, kulutusluotto, joustoluotto tai pikavippi.

Tutustu ja pyydä maksuttomat lainatarjoukset vaikka heti.


Lainavertailumme ei kata kaikkia Suomessa tarjottavia lainoja. Palvelumme kautta voit kilpailuttaa lainan noin 30 pankin ja muun luotonantajan kesken. Pitääksemme palvelumme täysin ilmaisena, saamme yhteistyökumppaneiltamme palkkion heille ohjatuista asiakkaista. Välityspalkkion suuruus vaikuttaa listan järjestykseen.


 

Lainaa aina 60 000 € asti

Lainan hakeminen on aina ollut helppoa, sillä kaikki pankit ja muut lainapalvelut ovat halunneet tehdä siitä mahdollisimman vaivatonta lainanhakijoille.

Lainojen vertailu puolestaan on aina ollut aikaa vievää ja varsin vaivalloista puuhaa, mutta ei enää. Nyt lainojen kilpailuttaminen ja lainatarjousten vertailu on helpompaa kuin koskaan aikaisemmin. Sen sijaan että täyttäisit yhden lainahakemuksen pankissa, voit täyttää sen meidän palvelussamme.

Me Leijonalaina.fi palvelussa kilpailutamme lainahakemuksesi yli 30 pankin ja muun luotonantajan kesken ja toimitamme valmiit lainatarjoukset nähtäväksesi. Tämän jälkeen voit vertailla eri pankkien lainatarjouksia toisiinsa ja valita niistä juuri sinulle sopivimman ja edullisimman. Me teemme tämän kaiken puolestasi, täysin ilmaiseksi.

Lainahakemuksen täyttäminen ja lainatarjousten vastaanottaminen ei koskaan sido hakijaa mihinkään. Sinulla hakijana on noin viikko aikaa tutustua tulleisiin lainatarjouksiin ja päättää haluatko hyväksyä jonkun tulleista lainatarjouksista. Palvelumme kautta voit hakea lainaa heti jopa 60.000 euroa.

 

Kuka voi hakea lainaa LeijonaLaina.fi palvelusta?

Lainaa voivat hakea kaikki 18 vuotta täyttäneet Suomen kansalaiset, joilla on puhtaat luottotiedot ja säännölliset tulot.

 

Voiko työtön hakea lainaa?

Kyllä voi.

Pankit ja muut lainapalvelut vaativat lainanhakijalta säännöllisiä tuloja, mutta niiden ei tarvitse välttämättä olla palkkatuloja.

Jos saat esimerkiksi ansiosidonnaista päivärahaa, se lasketaan tuloksi ja näin ollen lainan hakeminen on mahdollista.

LeijonaLaina.fi ei kuitenkaan suosittele hakemaan lainaa jos olet työttömänä, sillä se voi johtaa maksuvaikeuksiin.

 

Kuinka nopeasti voin saada lainaa?

Tähän vaikuttaa moni asia. Lainapäätöksen saat välittömästi kun olet täyttänyt hakemuksen ja ensimmäiset lainatarjoukset saapuvat muutamassa minuutissa.

Suurin osa hyväksytyistä lainahakemuksista voidaan maksaa asiakkaan tilille noin 15 minuutin sisällä.

Jos olet hakenut lainaa yöllä tai viikonloppuna, voi lainan maksu tilillesi mennä seuraavaan arki aamuun.

 

Kuinka paljon lainaa voi hakea?

LeijonaLaina.fi palvelun kautta voit hakea lainaa 100 – 60 000 euroa.

Lainasumman voit valita itse oman tarpeesi mukaan.

 

Kuinka pitkä maksuaika lainassa on?

Lainan maksuaika vaihtelee väliltä 1 – 20 vuotta. Haettu lainasumma voi myös vaikuttaa sille annettuun maksuaikaan.

 

Voinko saada lainaa ilman luottotietoja?

Yksikään lainapalvelu ei myönnä lainaa henkilölle, jolla on maksuhäiriömerkintä.

 

Mikä on laina?

Laina on velkasopimus lainanhakijan ja lainanmyöntäjän välillä. Lainanmyöntäjä voi olla pankki tai jokin muu rahoitusyhtiö.

Lainalle sovitaan maksuaika ja hinta, joka määräytyy lainan korosta ja muista siihen kohdistuvista kuluista. Lainan hintaa voi vertailla vertailemalla lainan todellista vuosikorkoa, sillä siihen otetaan huomioon kaikki lainaan kohdistuvat kulut. Lainan kulut, ehdot ja takaisinmaksusuunnitelma sovitaan lainasopimuksessa, jonka molemmat osapuolet allekirjoittavat ennen lainan tilille maksua.

Nykyisin hakija voi allekirjoittaa lähes poikkeuksetta lainasopimuksen omilla verkkopankkitunnuksilla. Lisää aiheesta voit lukea Vertaalainaa.fi palvelun lainaa -artikkelista.

Tässä esimerkki lainasta, sen kuluista ja maksuajasta:

 • Lainaa netistä 10 000 euroa
 • Maksuaika 5 vuotta
 • Tilinhoitomaksu 5 € / kk
 • Avausmaksu 0 €
 • Nimelliskorko 5 %
 • Kuukausierä on 193,71 €
 • Lainanhakija maksaa takaisin yhteensä 11 623 €
 • Lainan todellinen vuosikorko on 6,26 %

 

Mitä eroa on vakuudellisella ja vakuudettomalla lainalla?

Vakuudeton laina myönnetään ilman vakuuksia ja takaajia.

Vakuudelliseen lainaan tarvitaan henkilö- tai jokin muu takaus.

LeijonaLaina.fi palvelun kautta voit hakea lainaa netistä ilman vakuuksia ja takaajia.

Aina niin halutessaan hakija voi ottaa rinnalle toisen yhteisvastuullisen hakijan. Kun lainaa haetaan yhdessä toisen kanssa (esim. avio- tai avopuoliso) pienenee myös lainanmyöntäjän luottotappioriski. Kun lainalla on kaksi yhteisvastuulista hakijaa voidaan lainaa usein myöntää suurempi määrä, paremmilla lainaehdoilla sekä pidemmällä maksuajalla.

 

Paljonko voin hakea lainaa?

Voit hakea palvelumme kautta lainaa 100 – 60 000 euroa. Me kilpailutamme lainahakemuksesi noin 30 pankin ja muun luotonmyöntäjän kesken, joten voi olla mahdollista että sinulle ehdotetaan lainasummaa joka on hieman pienempi tai suurempi mitä olit hakenut.

Myönnettävän lainan määrään vaikuttaa oleellisesti lainanhakijan maksukyky. Lainan kulut ja korot ovat aina henkilökohtaiset, sillä jokainen lainapalvelu tekee riskianalyysin jokaisesta lainanhakijasta ja lainan korko määräytyy sen mukaan. Näin ollen jokainen hakija saa aina hänelle räätälöidyt lainatarjoukset.

Täytä nyt ilmainen hakemus, niin näet millaista lainaa sinulle tänään olisi tarjolla. Voit vapaasti valita, otatko lainaa vai et, vasta kun olet rauhassa saanut tutustua saamiisi tarjouksiin.

 

Vertaile paras laina

Kun olet tehnyt lainahakemuksen palvelussamme, saat ensimmäiset tarjoukset nähtäville muutamissa minuuteissa. Odota kuitenkin aina rauhassa, jotta kaikki lainantarjoajat ehtivät varmasti antamaan oman tarjouksensa sinulle.

Lainatarjouksista tärkein vertailtava asia on lainan todellinen vuosikorko. Se kertoo selkeimmin lainan kokonaiskustannukset, kuten nimelliskorko, avausmaksu, tilinhoitomaksu sekä muut mahdolliset kustannukset.

Tarkista myös tarjouksista, että tarjottu lainasumma vastaa sitä, mitä hait. Joissain tapauksissa osa lainantarjoajista voi tarjota pienempää tai päinvastoin jopa suurempaa lainaa, kuin mitä hakija oli itse ajatellut. Lainatuote voi olla kulutusluotto tai joustoluotto.

Varmista myös että lainan kuukausierä on sen suuruinen, että voit sen ongelmitta maksaa, ja sinulla jää myös rahaa säästöönkin.

Kilpailutamme puolestasi yli 30 pankkia ja muuta lainantarjoajaa, joten voit saada useita lainatarjouksia yhdellä hakemuksella. Tästä syystä tarjousten vertailemiseen kannattaa käyttää rauhassa aikaa, jotta löydät varmasti edullisimman lainan.

Miksi käyttää LeijonaLaina.fi palvelua?

 • Tavoitat jopa 30 pankkia ja muuta lainantarjoajaa yhdellä hakemuksella
 • Voit säästää lainojen koroissa ja kuluissa suuriakin summia
 • Säästät aikaa ja vaivaa, kun annat meidän hoitaa lainan kilpailuttamisen puolestasi
 • Palvelumme on täysin maksuton
 • Tarjousten vastaanottaminen ei sido hakijaa ottamaan lainaa

 

Lainojen yhdistäminen auttaa säästämään koroissa ja kuluissa

Voit käyttää palveluamme myös lainojen yhdistämiseen. Kilpailuta kauttamme edullinen yhdistelylaina ja maksa sillä useat korkeakorkoiset lainat pois. Voit säästää lainojen koroissa ja kuluissa suuriakin summia, sekä saat laskettua kuukausierän juuri sinun taloudelle sopivaksi.

Lainojen yhdistäminen on varsin kannattavaa ainakin silloin, jos sinulla on ennen vuoden 2019 syyskuuta otettuja lainoja. Silloin vakuudettomille lainoille tuli voimaan korkokatto, joka laski kaikkien lainojen maksimikoron 20%:n. Aiemmin yli 2000 euron lainoissa saattoi olla kymmenien, jopa satojen prosenttien korot.

Nyt voit siis saada uuden lainan huomattavasti pienemmällä korolla ja näin ollen säästää lainojen kokonaiskustannuksissa satoja tai tuhansia euroja, riippuen siitä, kuinka suuria lainoja aiot yhdistää.

 

Kuinka nopeasti saan lainan tilille?

Hakemuksen lähettämisen jälkeen saat alustavan lainapäätöksen lähes välittömästi. Ensimmäiset lainatarjoukset hakija saa usein alle 10 minuutissa, mutta emme suosittele kiirehtimään minkään tarjouksen hyväksymisessä. Sen sijaan sinun kannattaa rauhassa odottaa, että saat mahdollisimman monta tarjousta. Näin parannat mahdollisuuksiasi edullisen lainan löytämisessä.

Kannattaa pitää myös tositteet valmiina omista palkkatuloista. Näitä lainantarjoaja useimmiten kysyy, ennen kuin voi antaa lopullisen lainapäätöksen. Nämä kannattaa toimittaa sähköisesti, koska se nopeuttaa huomattavasti lainan saamista.

Kun olet toimittanut tarvittavat liitteet ja allekirjoittanut lainasopimuksen verkkopankkitunnuksilla, siirtyy laina useimmiten tunnin sisällä tilillesi. Siirtonopeus riippuu hieman siitä, kuinka suurta lainaa olet hakemassa.

 

Millaista lainaa voin hakea?

LeijonaLaina.fi palvelun kautta voit hakea kaikkia suosituimpia lainatuotteita. Tee hakemus ja löydät varmasti omaan tarpeeseesi sopivan lainatuotteen ja lainasumman.

Lainatuotteet voivat olla:

 • Kulutusluotto on kertaluontoinen laina, joka maksetaan aina kerralla hakijan tilille. Sillä voidaan rahoittaa monet hankinnat, kuten auton osto, remontit, lomamatkat ym. Kulutusluotossa laina-aika voi olla pitkä, jopa 20 vuotta ja sitä maksetaan aina kuukausittain tasaerissä takaisin.
 • Pikavippi on periaatteessa sama kuin kulutusluotto, mutta sillä tarkoitetaan pienempiä, usein alle 1000 euron lainoja, joissa laina-aika on huomattavasti lyhyempi. Sitä haetaan usein äkilliseen ja pieneen lainantarpeeseen.
 • Joustoluotto toimii kuten luottokortti. Siinä hakija saa käyttöönsä tietyn summan, mutta voi käyttää siitä vain sen osan, mitä tarvitsee. Joustoluottoa voi nostaa niin usein kuin haluaa, tietenkin oman luottorajan puitteissa. Sitä maksetaan takaisin kuukausittain. Kuukausierän suuruus määräytyy sen mukaan, kuinka paljon luottoa on nostanut tililleen. Kun luottoa maksetaan takaisin, siirtyy lyhennetty osuus taas käytettäväksi omalle luottotilille.

 

Kuka voi hakea lainaa?

Hakijan tulee olla vähintään täysi-ikäinen Suomen kansalainen tai Suomessa pysyvästi ainakin kolme vuotta asunut henkilö. Hakijalla ei saa olla tiedoissaan maksuhäiriömerkintöjä tai liikaa perintävelkaa. Maksuttoman hakemuksen täyttäminen onnistuu verkossa eikä lainatarjousten vastaanottaminen sido hakijaa mihinkään sopimukseen. Lainasopimuksen allekirjoittamisen jälkeen hakija on velvollinen maksamaan lainan sovitusti.

 

Vuosi 2019 toi muutoksia lainojen hinnoitteluun

Syyskuussa 2019 astui voimaan uusi korkokatto, joka laski reilusti vakuudettomien lainojen korkoja ja kuluja.

Aikaisemmin vain alle 2000 euron lainoissa oli voimassa 50% korkokatto, mutta yli 2000 euron lainoissa tätä korkokattoa ei ollut lainkaan käytössä. Tämä johti nopeasti siihen, että haettujen lainojen keskimääräinen koko suureni, koska monet lainantarjoajat alkoivat myöntämään lainoja vain 2000 eurosta ylöspäin.

Lainoissa on voimassa 20% korkokatto, joka vaikuttaa kaikkiin lainoihin, lainasummasta riippumatta. Myös lainan kuluihin tuli muutoksia, sillä nyt kulut saavat olla enintään 150 euroa vuodessa.

Monelta kuluttajalta tämä lakimuutos on kuitenkin voinut mennä ohi, eikä monetkaan kuluttajat ole ajatelleet, että he voisivat nyt vaihtaa aiemmat kalliit lainat huomattavasti halvempaan.

Mikäli sinulla on näitä ennen 2019 syyskuuta haettuja kalliita lainoja maksettavana, on nyt oikea aika kilpailuttaa edullinen laina kauttamme ja maksaa sillä kalliit lainat pois.

Täytä ilmainen lainahakemus ja katso, millaisella korolla sinä saisit nyt lainaa. Voit päättää vasta tarjoukset nähtyäsi, otatko jonkun tarjotuista lainoista vai hylkäätkö ne kaikki.

Lisätietoa: Koronapandemiasta johtuen Hallitus linjasi Suomeen väliaikaisen korkokattosäädöksen, jonka johdosta lainan enimmäiskorkoon tuli muutoksia. Uusi sääntely rajaa tiettyjen luottojen korkoon kymmenen prosentin rajan. Muutos on voimassa syyskuun. 30 päivään 2021 asti. Aiheesta tarkemmin Kauppalehden artikkelista kuluttajaluottojen korkoihin tuli väliaikaisia muutoksia.

 

Vertaa lainoja ja valitse halvin

Lainojen vertaaminen on aina suositeltavaa ja erittäin kannattavaa.

Vertailemalla lainoja säästät aina selvää rahaa.

Jos puhutaan hieman suuremmista kulutusluotoista, voi halvimman ja kalleimman kulutusluoton hintaero olla useita tuhansia euroja.

Pienemmissä pikalainoissa hintaerot ovat ehkä euromääräisesti pienempiä, mutta prosentuaalisesti vieläkin suurempia.

Jos sinun tarvitsee saada edullista lainaa heti käyttöösi, suosittelemme että teet nopean lainavertailun VertaaLainaa.fi sivustolla.

VertaaLainaa.fi sivusto on keskittynyt kaikkien netistä haettavien, täysin vakuudettomien lainojen vertailuun.

Löydät sivustolta laajan valikoiman lainavertailuja ja lainataulukoita.

Sivustolla esitellään myös kaikki Suomen lainapalvelut, joista voi hakea lainaa heti ilman vakuuksia ja takaajia.

Sivuston käyttäjille on myös annettu mahdollisuus kommentoida ja jättää arvosteluita jokaisesta lainapalvelusta.

Tutustu ja aloita lainojen vertaaminen jo tänään.

 

Halvin kulutusluotto

Kulutusluottojen nimelliskorot ovat väliltä 2 – 20 %, joten niiden hintahaarukka on melko laaja.

Kun halvin kulutusluotto lähtee vain 2 % korolla, voi halvimman ja kalleimman kulutusluoton hintaero olla jopa kymmenkertainen.

Lainavertailu on siis enemmän kuin paikallaan.

Olemme aina neuvoneet sivustomme käyttäjiä vertailemaan kaikkia lainoja joita he hakevat.

Valitettavan monesti lainavertailu kuitenkin jää tekemättä… syynä on yleensä arjen kiireet.

Mutta palataanpa vielä hetkeksi tuohon halvimman ja kalleimman kulutusluoton hintaeroon, sehän oli jopa kymmenkertainen.

Olen melko varma että jos noin suuri hintaero koskisi jotain muuta tuotetta, ihmiset valitsisivat aina tuon edullisimman.

Miksi sitten kulutusluotot jää niin usein kilpailuttamatta? Vaikka niiden hinnoissa on noin suuria eroja?

Syynä on lähes aina epäselvät lainatarjoukset ja epätieto siitä, miten lainojen kuluja tulisi tulkita.

Valitettavan monessa lainatarjouksessa olemme nähneet myös sen, että lainan kuluja ei kerrota niin selkeästi kuin ne voisi kertoa.

Tämä aiheuttaa monesti sen, että otetaan “vahingossa” turhan kallis kulutusluotto.

Tämän vuoksi suosittelemmekin lainanvälityspalveluiden käyttöä.

Hakemalla kulutusluoton lainanvälityspalvelusta, saat ammattilaisten kilpailuttamat lainatarjoukset nopeasti ja vaivattomasti.

Myös lainojen vertaaminen helpottuu, kun voit lainahakemusten täyttämisen sijaan keskittyä vain olennaiseen, eli lainavertailuun.

 

Lainaa voi hakea netistä ympäri vuorokauden

Joskus yllättävä rahan tarve voi iskeä myöhään illalla, tai aikaisin aamulla.

Suomen lain mukaan lainoja voidaan kuitenkin maksaa asiakkaiden tileille vain kello 7.00 – 23.00 välisenä aikana.

Onko lainan saaminen siis mahdotonta yö aikaan?

Tähän voimme sanoa että: Ei ole mahdotonta. Lainaa voi saada tilille myös ympäri vuorokauden.

Netissä toimii muutamia jatkuvia joustoluottoja myöntäviä lainapalveluita, joiden joustoluotolta voi nostaa lainaa ympäri vuorokauden.

Kaikki joustoluotot eivät siis maksa nostoja tilille yöllä, mutta esimerkiksi Ferratum antaa asiakkailleen mahdollisuuden käyttää joustoluottoaan myös yöllä.

 

Miten varmistan että saan edullista lainaa?

Lainojen kilpailuttaminen on varmin keino saada edullinen lainatarjous.

Lainoja voi kilpailuttaa monella eri tavalla.

Voit hakea lainaa esimerkiksi lainavälityspalvelusta, joka kilpailuttaa lainan sinun puolestasi, tai voit itse vertailla lainoja netissä.

Lainavertailua voit tehdä netissä esimerkiksi seuraavilla sivustoilla:

 • Uudet pikavippi ja pikalaina palvelut löytyvät helposti ja nopeasti sivuiltamme: Pikavippi
 • Jos tarvitset suurempaa lainaa heti käyttöön, on kulutusluotto silloin hyvä valinta. Kulutusluottoja löydät sivultamme: Kulutusluotto
 • Jos tarvitset lainaa heti, mutta haluat tutustua kaikkiin olemassa oleviin vaihtoehtoihin, aloita tutustuminen etusivultamme.

Tutustumalla yllä oleviin lainavertailu- ja lainatietosivuihin, saat todella paljon tietoa kaikista lainapalveluista, joista voi hakea lainaa heti ilman vakuuksia.

Muista käyttää myös maksutonta lainalaskuria, jonka avulla on helppo hahmottaa lainan kulut ja korot.

Lue lisää aiheesta: Lainan kustannukset muodostuvat valitsemastasi korosta, marginaalista ja veloitukseen liittyvistä kuluista (op.fi)


Tärkeää tietoa lainoista:

Kuka voi hakea lainaa?

Lainaa voidaan myöntää kaikille täysi-ikäisille suomen kansalaisille, joilla on puhtaat luottotiedot ja säännölliset palkka- tai eläketulot.

Miksi laina kannattaa hakea LeijonaLaina.fi palvelun kautta?

Kun haet lainaa LeijonaLaina.fi palvelusta, tavoitat yhdellä ainoalla hakemuksella yli 30 pankkia ja muuta luotonantajaa. Saat siis parhaan mahdollisen lainan saanti mahdollisuuden ja samalla varmistat sen että lainasi kilpailutetaan huolellisesti.

Kuinka paljon voin hakea lainaa?

Voit hakea lainaa oman tarpeesi mukaan 100 - 60 000 euroa. Lainasumman voit valita itse 100 euron tarkkuudella.

Voinko hakea lainaa ilman vakuuksia?

Kyllä voit. LeijonaLaina.fi palvelun kautta lainaa hakiessasi et tarvitse lainalle mitään vakuuksia tai takaajia.

Leijonalaina.fi
Logo