Lainaa verkkopankkitunnuksilla

Artikkelin on kirjoittanut Mikael Mäkelä


Verkkopankkitunnuksia käytetään, kun maksetaan laskuja tai tunnistaudutaan turvallisesti eri palveluihin. Verkkopankkitunnuksia voi ja kannattaakin käyttää, kun hyväksyy esimerkiksi lainasopimuksen. Tästä saammekin usein kyselyitä, joten kerromme tässä artikkelissa tarkemmin verkkopankkitunnuksien käyttämisestä lainasopimuksen hyväkymisessä sekä miten kaikki käytännössä tapahtuu?*

*Lue myös: Lainaa verkkopankkitunnuksilla – Varmalaina.fi

 


Hakukone auttaa löytämään sopivan lainapalvelun

Aseta tarvitsemasi lainasumma ja maksuaika.

Hakukone näyttää heti palvelumme suosituimmat pankit ja muut lainapalvelut.

Lainasumma:
Laina-aika:
Näytä lisää tuloksia

Lainavertailumme ei kata kaikkia Suomessa tarjottavia lainoja. Palvelumme kautta voit kilpailuttaa lainan noin 30 pankin ja muun luotonantajan kesken. Pitääksemme palvelumme täysin ilmaisena, saamme yhteistyökumppaneiltamme palkkion heille ohjatuista asiakkaista. Välityspalkkion suuruus vaikuttaa listan järjestykseen.


Millaista lainaa voi hakea verkkopankkitunnuksilla?

Käytännössä hakija voi hakea millaista tahansa lainaa verkkopankkitunnuksillaan. Verkkopankkitunnuksia käytetään siinä tapauksessa tunnistautumiseen, kun henkilö ei itse fyysisesti mene pankkikonttoriin allekirjoittamaan lainasopimusta. Henkilökohtaisilla verkkopankkitunnuksilla lainan allekirjoittaminen käy siis suoraan kotoa käsin mikä helpottaa ja nopeuttaa asian käsittelyä. Lainatuotteet, jotka voit allekirjoittaa verkkopankkitunnuksilla ovat pikavippi, joustoluotto, pankkilaina sekä kulutusluotto.

Saatujen palautteiden sekä tietojen perusteella esimerkiksi johtava lainankilpailutuspalvelu VertaaLainaa.fi kertoo, että suurin osa heidän asiakkaistaan allekirjoittaa lainasopimuksen sähköisesti. Jos lainantarjoaja postittaa sopimuksen ja hakija allekirjoittaa ja lähettää sopimuksen takaisin, on tähän kaikkiaan kulunut aikaa jopa viikko. Jos henkilö vastaavasti allekirjoittaa sopimuksen omilla henkilökohtaisilla verkkopankkitunnuksillaan on laina hänen käytössään jo saman päivän aikana.

 

Miten haetaan lainaa verkkopankkitunnuksilla?

LeijonaLaina.fi kautta lainan kilpailuttaminen sekä hyväksytyn lainasopimuksen allekirjoittaminen on turvallista ja nopeaa.

Toimi seuraavasti:

Maksuton lainahakemus täytetään LeijonaLaina.fi etusivulla. Lainasummat on valittavissa 100 – 60 000 euron väliltä ja laina-aika valittavissa 1 – 20 vuoden väliltä.

Seuraavaksi hakijan tulee täyttää hakemukseen tarvittavat henkilötiedot, nykyiset velat sekä kuukausitulot.

Vaadittujen tietojen täyttämisen jälkeen hakijan lainahakemus välitetään kilpailutettavaksi noin 30 pankille sekä rahoitusyhtiölle.

Lainan kilpailuttaminen ja lainatarjousten vastaanottaminen ei maksa hakijalle mitään eikä sido hakijaa tässä vaiheessa mihinkään.

Ensimmäiset lainatarjoukset hakija saa jo muutaman minuutin kuluttua ja saatuaan kaikki hän saa tutustua tarjouksiin tarkemmin.

Jos hakija päättää hyväksyä jonkun lainatarjouksista hän hyväksyy kyseisen lainatarjouksen.

Tämän jälkeen lainanmyöntäjä antaa lopullisen lainasopimuksen, jonka hakija allekirjoittaa sähköisesti omilla verkkopankkitunnuksillaan.

Hakija saa lainanmyöntäjältä tarkemmat ohjeet tunnistautumiseen.

 

Kuka voi hakea lainaa verkkopankkitunnuksilla?

Lainaa verkkopankkitunnuksilla voi hakea henkilö, joka on täysi-ikäinen. Toisen henkilön verkkopankkitunnnuksilla ei koskaan saa hakea lainaa.

Hakijan tulee olla myös Suomen kansalainen tai pysyvästi Suomessa asuva henkilö.

Henkilöllä tulee lisäksi olla vakituinen työ tai säännölliset sosiaalietuudet.

Henkilö, jolla on tiedoissaan maksuhäiriömerkintä ei voi hakea lainaa, vaikka hänellä olisikin verkkopankkitunnukset käytössään.

Mikael Mäkelä

Artikkelin on kirjoittanut

Mikael Mäkelä

Sisällöntuottaja / Graafinen suunnittelu

Mikael työskentelee LeijonaLaina.fi palvelussa sisällöntuottajana ja talouden asiantuntijana.

Mikael on työskennellyt aiemmin liiketalouden ja rahoituksen puolella. LeijonaLaina.fi palvelussa Mikael hoitaa sisällöntuotannon lisäksi myös sivuston graafista suunnittelua.

Mikael on aina ollut kiinnostunut taloudesta, säästämisestä sekä tuotteiden ja palveluiden hintavertailusta. Hänen tekemiä blogitekstejä on julkaistu lukuisissa suomalaisissa sanomalehdissä ja verkkosivustoilla, kuten Ylellä, Taloussanomien ja Kauppalehden sivuilla.

Ota yhteyttä:

Email: toimitus@leijonalaina.fi