Lainaa nyt

Artikkelin on kirjoittanut Mikael Mäkelä


Tiedätkö miten tulee toimia, kun eteesi tulee tilanne jossa tarvitset lainaa heti tilille?

Netissä toimii kymmeniä lainapalveluita ja voit hakea vakuudetonta lainaa nyt useammasta paikasta kuin koskaan aikaisemmin.

Mistä lainaa sitten kannattaa hakea ja mistä voi tietää onko lainatarjous varmasti edullinen?

Näihin kaikkiin kysymyksiin saat vastauksen tässä artikkelissa.

 

Hakukone auttaa löytämään sopivan lainapalvelun

Aseta tarvitsemasi lainasumma ja maksuaika.

Hakukone näyttää heti palvelumme suosituimmat pankit ja muut lainapalvelut.

Lainasumma:
Laina-aika:
Näytä lisää tuloksia

Lainavertailumme ei kata kaikkia Suomessa tarjottavia lainoja. Palvelumme kautta voit kilpailuttaa lainan noin 30 pankin ja muun luotonantajan kesken. Pitääksemme palvelumme täysin ilmaisena, saamme yhteistyökumppaneiltamme palkkion heille ohjatuista asiakkaista. Välityspalkkion suuruus vaikuttaa listan järjestykseen.

 

Lainaa nyt heti käyttöön

Vaikka tarvitset lainaa nyt heti käyttöösi, kannattaa sinun välttää yleisimmät virheet lainan hakemisessa.

Kun lainan saamisella on kiire, se haetaan yleensä ensimmäisestä paikasta joka vastaan tulee.

Tämä ei kuitenkaan ole oikea tapa toimia, sillä silloin lainan kilpailuttaminen unohtuu kokonaan.

Vaikka laina saamisella olisikin kiire, se kannattaa kilpailuttaa perusteellisesti ennen lainasopimuksen allekirjoittamista.

On ymmärrettävää, että aikaa ei ole paljon vertailuun ja etsintään, mutta on hyvä muistaa ettei lainan kilpailuttaminen tai lainavertailu vie aikaa kuin korkeintaan 10 – 15 minuuttia.

Tämä aika menee luultavasti kuitenkin, vaikka hakisi lainaa mistä tahansa lainapalvelusta.

Ensimmäinen ohjeemme lainanhakijalle onkin se, että älä hätiköi vaan toimi viisaasti.

Alla kerromme tarkat ohjeet miten löydät edullisen lainan nopeasti.

Lainaa nyt

 

Näin varmistat itsellesi nopean mutta edullisen lainan:

[wpsm_list type=”check”]

  • Pyydä useita lainatarjouksia – Jotta voisit vertailla lainan kuluja toisiinsa, tarvitset useiden pankkien ja muiden lainapalveluiden lainatarjoukset. Voit pyytää lainatarjouksia yksi kerrallaan kymmeniltä lainapalveluilta, tai käyttää LeijonaLaina.fi palvelun maksutonta kilpailutuspalvelua, jonka kautta tavoitat yhdellä hakemuksella yli 30 pankkia ja muuta luotonantajaa.
  • Vertaa lainatarjouksia oikein – Saatuasi useita lainatarjouksia, voit vihdoin aloittaa niiden vertailun. Jokaisessa lainatarjouksessa on eriteltynä lainan kulut ja korot, joihin tulee tässä vaiheessa kiinnittää huomiota. Halvimman lainatarjouksen löydät vertailemalla lainatarjouksissa ilmoitettujen todellisten vuosikorkojen eroja. Todellista vuosikorkoa laskettaessa siihen otetaan huomioon kaikki lainaan liittyvät kulut. Joten mitä pienempi lainan todellinen vuosikorko on, sitä halvemmasta lainasta on silloin kyse.
  • Kiinnitä huomiota myös lainan muihin ehtoihin – Lainoja vertaillessa täytyy muistaa kiinnittää huomiota myös lainan ehtoihin. Suurin osa maksuvaikeuksista tulee siitä, että lainaan on otettu aivan liian lyhyt maksuaika. Tämän vuoksi maksuaikaan ja maksuajan joustavuuteen tulee kiinnittää huomiota yhtä paljon, kuin esimerkiksi lainan korkoon. Yleinen ohjeemme lainanhakijoille onki se, että lainaan kannattaa ottaa mielummin liian pitkä kuin liian lyhyt maksuaika.

[/wpsm_list]

 

Hae lainaa nyt ilman vakuuksia ja takaajia

Nyt voit hakea lainaa ilman vakuuksia ja takaajia jopa 60 000 euroon asti.

Halutessasi voit kuitenkin lisätä lainaan toisen yhteisvastuullisen hakijan, jolloin saatte paremmat mahdollisuudet myönnettyyn lainapäätökseen.

 

Lainaa nyt jopa 20 vuoden maksuajalla

Kun puhutaan netin nopeista lainoista, ei varmaan äkkiä uskoisi että niitä voi saada jopa 20 vuoden maksuajoilla.

Silloin kun lainat tulivat haettavaksi netin kautta, oli nopeiden lainojen maksuaika yleensä vain muutamia päiviä tai viikkoja.

Nyt kun teknologia on kehittynyt ja lainahakemukset käsitellään lähes poikkeuksetta automaattisesti, voi suurenkin lainan saada tililleen vain muutamassa tunnissa.

Voit saada lainaa nyt muutamassa minuutissa

Nykyään netin nopeimmat lainapalvelut pystyvät maksamaan lainan asiakkaiden tileille vain muutamassa minuutissa.

Lainanhakijan tulee kuitenkin olla tarkkana, sillä muutamat lainapalvelut laskuttavat tästä nopeasta rahan siirrosta ylimääräisiä maksuja.

Jos siis tarvitset lainaa nyt ja lainapalvelu lupaa että se on tililläsi muutamassa minuutissa, kannattaa siinä vaiheessa vielä kysyä tuleeko pikasiirrosta jotain kuluja.

Lainaa nyt muutamassa minuutissa

 

Lainaa hakiessa kannattaa käyttää maksuttomia kilpailutuspalveluita

Netissä toimii lukuisia tunnettuja lainojen kilpailutuspalveluita, joista varmasti tunnetuimpia ovat: VertaaLainaa.fi, VarmaLaina.fi ja meidän LeijonaLaina.fi palvelu.

Lainan kilpailuttaminen näissä palveluissa on helppoa ja vaivatonta, sillä se onnistuu täyttämällä yhden ainoan lainahakemuksen.

Jos siis olet aikeissa hakea lainaa, niin kilpailuta laina jossain edellä mainituista lainapalveluista niin saat yhdellä hakemuksella useita lainatarjouksia.

Mikael Mäkelä

Artikkelin on kirjoittanut

Mikael Mäkelä

Sisällöntuottaja / Graafinen suunnittelu

Mikael työskentelee LeijonaLaina.fi palvelussa sisällöntuottajana ja talouden asiantuntijana.

Mikael on työskennellyt aiemmin liiketalouden ja rahoituksen puolella. LeijonaLaina.fi palvelussa Mikael hoitaa sisällöntuotannon lisäksi myös sivuston graafista suunnittelua.

Mikael on aina ollut kiinnostunut taloudesta, säästämisestä sekä tuotteiden ja palveluiden hintavertailusta. Hänen tekemiä blogitekstejä on julkaistu lukuisissa suomalaisissa sanomalehdissä ja verkkosivustoilla, kuten Ylellä, Taloussanomien ja Kauppalehden sivuilla.

Ota yhteyttä:

Email: toimitus@leijonalaina.fi