Lainaa netistä

Lainan hakeminen netistä on tätä päivää. Lainan hakeminen LeijonaLaina.fi palvelusta onnistuu vain muutamassa minuutissa, eikä siihen tarvita erillisiä vakuuksia tai takaajia.

Lainaa saa myös tilille samana päivänä, jos sitä on haettu toimistoaikana ja lainahakemuksessa on kaikki kunnossa. Voit siis hakea vakuudetonta lainaa netistä ja saada sen tilillesi vielä saman päivän aikana.

 

Edullinen lainakorko myös netin lainoille

Kun annat meidän kilpailuttaa lainasi, voit varmistaa sen että tulet saamaan useita lainatarjouksia vertailtavaksesi.

Kauttamme tavoitat yli 30 pankkia ja muuta luotonantajaa, joten mahdollisuutesi edullisen koron löytämiseksi ovat parhaat mahdolliset. Jokainen lainantarjoaja antavat oman luottoluokituksen lainanhakijalle ja sen perusteella määräytyy myös lainan korko. Mitä korkeamman luottoluokituksen lainanhakija saa, sitä halvemman lainan koron he myös saavat.

Lainojen korot ovat siis yksilöllisiä ja määräytyvät aina lainanhakijan taloudellisen tilanteen mukaan.

Jos haluat tietää millä korolla juuri sinä voisit saada lainaa netistä, voit täyttää ei-sitovan lainahakemuksen LeijonaLaina.fi palvelussamme.

Tämän jälkeen me kilpailutamme lainatarjouspyyntösi yli 30 pankin ja muun luotonantajan kesken, jonka jälkeen pääset näkemään kaikki saamasi lainatarjoukset. Vasta tämän jälkeen voit itse päättää haluatko hylätä saamasi lainatarjoukset, vai hyväksytkö niistä jonkin.

Pelkkä lainatarjousten pyytäminen on maksutonta, eikä se sido sinua mihinkään.


Aloita lainan hakeminen tutustumalla alla oleviin lainapalveluihin

Lainasumma:
 • Suodatus:
 • Paras arvostelu
 • Suosittelemme
 • Yksi hakemus, monta lainatarjousta
 • Alin ikäraja
18 vuotta%1 - 20 vuottayearshttps://www.leijonalaina.fi/vertaalainaa-fi/checked
18 vuotta%1 - 20 vuottayearshttps://www.leijonalaina.fi/varmalaina-fi/checked
18 vuotta%1 - 20 vuottayearshttps://www.leijonalaina.fi/hae-lainaa/checked
18 vuotta%1 - 20 vuottayearshttps://www.leijonalaina.fi/lainojenyhdistaminen-com/checked
18 vuotta%1 - 20 vuottayearshttps://www.lainalaskuri.fi/checked
18 vuotta%1 - 20 vuottayearshttps://www.leijonalaina.fi/fiksulaina-fi/checked
18 vuotta%1 - 20 vuottayearshttps://www.pienlainat.fi/checked
18 vuotta%1 - 20 vuottayearshttps://www.vertaahintaa.fi/checked
20 vuotta%1 - 15 vuottayearshttps://www.leijonalaina.fi/lainankilpailuttaja/checked
20 vuotta%1 - 15 vuottayearshttps://www.leijonalaina.fi/lainaajokaiselle-fi/checked
Näytä lisää tuloksia

Lainaa netistä - LeijonaLaina.fi

 

Lainaa netistä juuri sinun tarpeisiisi

Netin kautta voi nykyään hakea lainaa oikeastaan mihin tarpeeseen tahansa. Vielä muutamia vuosia sitten netin lainatarjonta koostui lähinnä korkeakorkoisista pikavipeistä ja joustoluotoista. Onneksi nykyään asiat on kuitenkin toisin.

Tänä päivänä netin lainatarjonta on monipuolista ja myös perinteiset kivijalkapankit ovat alkaneet myöntää pankkilainaa netissä.

Nykyään netin kautta voi hakea lainaa niin yksityisille, kuin yrityksillekin.

Yksityisille on tarjolla pienlainoja, joustoluottoja, kulutusluottoja ja asuntolainoja. Käyttökohteita netin lainoille on varmasti yhtä monta, kuin on lainaajaakin.

Suosittuja lainan käyttökohteita ovat esimerkiksi: Lainojen yhdistäminen, lomalaina, remonttilaina, autolaina ja ihan perinteinen kuluttamiseen tarkoitettu kulutusluotto.

Myös yritysten on nykyään mahdollista hakea yrityslaina netistä.

 

Miten lainoja vertaillaan?

Kun pyydät meitä kilpailuttamaan lainasi, saat aina useita lainatarjouksia vertailtavaksesi. Tämän vuoksi onkin tärkeää tietää miten lainoja tulee vertailla oikein.

Parhaiten lainatarjousten kuluja voi vertailla vertailemalla lainatarjouksissa ilmoitettua lainan todellista vuosikorkoa. Lainan todellinen vuosikorko ottaa huomioon kaikki lainan kulut, kuten: avausmaksun, kuukausimaksut, nimelliskoron sekä muut mahdolliset kulut. Halvin laina löytyy siis helposti lainan todellista vuosikorkoa vertailemalla, mutta muista vertailla myös lainan muut ehdot ja takaisinmaksuaika.

Lainavertailua tehdessä on erittäin tärkeää muistaa vertailla myös lainan maksuaikoja ja kuukausittain maksettavien kuukausierien suuruutta. Jos lainan maksuaika on lyhyt, on myös kuukausierä melko suuri. Mitä pidempi laina-aika on, sitä pienemmäksi kuukausierä laskee. Tämän vuoksi on tärkeää laskea kuinka suureen kuukausierään itsellä on varaa ja sovittaa lainan kuukausierä omaan talouteen sopivaksi niin, että kuukausierän maksamisen jälkeen rahaa jää vielä muuhunkin elämiseen.

Kilpailukykyistä lainaa netistä

LeijonaLaina.fi on palvelu josta saat aina tarpeeseesi soveltuvaa lainaa.

Olipa lainantarpeesi pieni tai suuri, me pystymme kilpailuttamaan lainan puolestasi. Kilpailutamme lainatarjouspyynnöt yli 30 pankin ja muun luotonantajan kesken, joten lainasummasta tai maksuajasta rippumatta, pystymme aina toimittamaan asiakkaillemme useita lainatarjouksia.

Lainatarjouspyynnön tekeminen ei vie kuin muutaman minuutin ja sen voit tehdä vaikka kotisohvaltasi käsin. Täytettyäsi lainahakemuksen saat alustavan lainapäätöksen välittömästi ja ensimmäiset lainatarjoukset vain muutamassa minuutissa. Saamasi lainatarjoukset ovat voimassa jopa 30 päivää*, joten saat myös reilusti aikaa miettiä lainatarjouksen hyväksymistä. (*vaihtelee eri pankkien ja luotonantajien kesken)

Kun haet lainaa netistä meidän palvelumme kautta, saat lainan nimelliskoroksi 4,19 % – 20 %.

 

Joustavaa lainaa netistä

Pystymme tarjoamaan lainatarjouksia 1 – 20 vuoden maksuajoilla, mutta joukossa on myös lainoja joissa ei ole laisinkaan kiinteää maksuaikaa. Lainanhakijan tuleekin olla itselleen rehellinen lainaa hakiessaan ja miettiä myös tulevaisuutta ja sen mukana mahdollisesti tulevia uhkia.

Lainatarjouksia vertaillessa maksuaikaan ja lainan takaisinmaksun joustavuuteen kannattaa kiinnittää riittävästi huomiota. Suurin osa maksuvaikeuksista johtuu yleensä siitä, että lainaan on valittu liian lyhyt maksuaika, eikä lainan takaisinmaksussa ole riittävästi joustavuutta. Siksi suosittelemme valitsemaan lainaan mahdollisimman pitkän maksuajan, jopa pidemmän mitä olit itse ensin ajatellutkaan. Näin voisit varmistaa sen että et joudu ahdinkoon jos eteesi tulee jotain muita yllättäviä maksuja. Samalla voisit myös saada rahaa hieman säästöön kuukausittain.

 

Muutama vinkki sinulle, joka olet hakemassa lainaa netistä:

 • Pyydä useita lainatarjouksia ja vertaile saamiesi lainatarjousten todellisia vuosikorkoja
 • Valitse lainalle mielummin liian pitkä, kuin liian lyhyt maksuaika
 • Tutustu lainapalveluihin huolellisesti lukemalla niiden esittelyt sivuiltamme: LeijonaLaina.fi
 • Laske huolellisesti kuukausittaiset tulosi ja menosi, jotta saat realistisen kuvan siitä, kuinka suureen lainaan sinulla on varaa
 • Ota huomioon nykyinen työsuhteesi ja se, onko sinulla vaaraa joutua työttömäksi
 • Aloita lainanhakeminen pyytämällä maksuttomat lainatarjoukset meidän maksuttomasta kilpailutuspalvelustamme.
9 Total Score

Jussi
9
Arvostelu: 4.64 (4 ääntä)
Jätä palaute tai arvostelu tätä artikkelia koskien

Palautteesi