Joustoluotto - Hae luottoa ilman vakuuksia

Vertailumme avulla edullisin joustoluotto löytyy helposti

1. Täytä hakemus

Hakemuksen täyttäminen vie vain muutaman minuutin.

2. Vertaa lainoja

Kilpailutamme hakemuksesi yli 30 pankilla ja lainantarjoajalle.

3. Valitse paras tarjous

Voit vapaasti valita juuri haluamasi lainatarjouksen.

4. Täysin riskitöntä

Lainatarjousten pyytäminen on maksutonta.

Joustoluotto on joustavaa lainaa

Haluatko hakea itsellesi luottoa, jota voit käyttää juuri silloin kun sitä tarvitset?

Nyt voit hakea jatkuvan joustoluoton 100 – 50.000 euron luottorajalla. Joustoluoton kulut kertyvät vain siitä summasta minkä olet nostanut käyttöösi.

Joustoluotto toimii myös hyvänä vararahastona, sillä luotolta voit nostaa lainaa silloin kun sitä tarvitsee. Lainan kulut kertyvät vain nostetusta lainasummasta.

Löydät lisää jatkuvia joustoluottoja myös Vertaalainaa.fi:n joustoluotto -artikkelista.


Lainavertailumme ei kata kaikkia Suomessa tarjottavia lainoja. Palvelumme kautta voit kilpailuttaa lainan noin 30 pankin ja muun luotonantajan kesken. Pitääksemme palvelumme täysin ilmaisena, saamme yhteistyökumppaneiltamme palkkion heille ohjatuista asiakkaista. Välityspalkkion suuruus vaikuttaa listan järjestykseen.

________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Mikä on joustoluotto?

Joustoluotto on rahoitustuote, joka tarjoaa joustavan tavan lainata rahaa tarpeen mukaan. Se toimii samalla tavalla kuin luottokortti, mutta ilman fyysistä korttia. Joustoluotto on yleensä kätevä vaihtoehto henkilöille, jotka tarvitsevat lainaa epäsäännöllisesti tai vaihtelevissa määrissä. Joustoluotto myönnetään yleensä tietyn luottorajan puitteissa, jota asiakas voi käyttää oman harkintansa mukaan.

Joustoluoton erityispiirre on sen joustavuus. Asiakas voi nostaa ja maksaa takaisin lainaa oman tarpeensa mukaan. Lainan takaisinmaksuaikaa ei yleensä ole määritelty tarkasti, vaan se riippuu siitä, kuinka nopeasti asiakas haluaa maksaa lainan takaisin. Joustoluotossa on myös usein mahdollisuus lyhennysvapaaseen kuukauteen, mikä antaa lisää joustavuutta takaisinmaksuun.

Joustoluottoa voi käyttää moniin eri tarkoituksiin. Sitä voi käyttää esimerkiksi suurempien hankintojen rahoittamiseen, kuten auton tai kodinkoneiden ostoon. Joustoluottoa voi myös käyttää yllättävien kulujen kattamiseen, kuten lääkärikuluihin tai auton korjaamiseen. Joustoluotto onkin hyvä vaihtoehto henkilöille, jotka haluavat varmistaa, että heillä on aina varaa yllättäviin kuluihin.

Joustoluoton korot ovat yleensä hieman korkeammat kuin perinteisten lainojen korot, mutta toisaalta joustoluottoa voi käyttää vain silloin kun rahaa todella tarvitaan. Korot lasketaan yleensä käytetyn luoton määrän mukaan, eli jos asiakas nostaa vain pienen summan rahaa, hänen maksettavakseen jää myös vähemmän korkokuluja. Joustoluoton korot voivat myös vaihdella eri pankkien välillä, joten kannattaa vertailla eri vaihtoehtoja ennen lainan ottamista.

Joustoluoton takaisinmaksua kannattaa suunnitella tarkkaan. Vaikka joustoluotto mahdollistaakin luoton takaisinmaksun oman aikataulun mukaan, on tärkeää muistaa, että maksamatta jätetyt maksuerät voivat johtaa lisäkuluihin ja vaikuttaa negatiivisesti luottokelpoisuuteen. Joustoluoton takaisinmaksua kannattaa suunnitella ja budjetoida huolellisesti, jotta lainan takaisinmaksu sujuu suunnitellusti.

Ennen joustoluoton hakemista kannattaa vertailla eri pankkien ja rahoituslaitosten tarjoamia vaihtoehtoja. Eri rahoituslaitosten tarjoamat korot ja ehdot voivat vaihdella huomattavasti, joten vertailu kannattaa. Lisäksi on tärkeää arvioida oma taloudellinen tilanne ja varmistaa, että joustoluoton ottaminen on taloudellisesti järkevää.

 

Joustoluotto on aina käytettävissäsi

Joustoluotto on kuin virtuaalinen luottokortti kännykässäsi. Joustoluotto on jatkuva luotto, jota voit nostaa tilillesi juuri silloin kun sitä tarvitset. Kun haet joustoluoton käyttöösi, voit nostaa siitä lainaa netistä tai tekstiviestillä.

Kilpailuta joustoluotto LeijonaLaina.fi palvelun kautta, niin saat selville, mikä kilpailutuksessa mukana olevista pankeista tai rahoituslaitoksista pystyy myöntämään sinulle lainaa pienellä korolla ja joustavilla lainaehdoilla.

 

Miksi joustoluotto kannattaa kilpailuttaa LeijonaLaina.fi palvelussa?

Joustoluotto on kätevä tapa rahoittaa esimerkiksi suurempia hankintoja tai yllättäviä kuluja joustavasti ja tarpeen mukaan. Kuitenkin joustoluoton korkokustannukset voivat olla korkeat, jos et löydä parasta mahdollista tarjousta. Siksi joustoluoton kilpailuttaminen LeijonaLaina.fi palvelussa voi olla hyödyllistä ja säästää merkittävästi rahaa.

LeijonaLaina.fi on palvelu, joka on erikoistunut lainojen kilpailuttamiseen. Palvelun avulla voit kilpailuttaa yli 30 pankkia ja rahoituslaitosta yhdellä hakemuksella. Palvelu on täysin ilmainen, eikä se sido sinua mihinkään. Palvelun käyttö on turvallista, ja tietojasi käsitellään aina luottamuksellisesti.

Joustoluoton kilpailuttaminen LeijonaLaina.fi palvelussa on nopeaa ja helppoa. Sinun tarvitsee vain täyttää yksi hakemus, jossa kerrot haluamasi lainasumman ja maksuajan. Palvelu välittää hakemuksesi useille eri pankeille ja rahoituslaitoksille, jotka tekevät sinulle lainatarjouksen.

Kun olet vastaanottanut useita eri tarjouksia, voit vertailla niitä keskenään ja valita sinulle sopivimman lainan. Eri pankkien ja rahoituslaitosten tarjoamat korot ja ehdot voivat vaihdella huomattavasti, joten kilpailuttamalla joustoluottonsa LeijonaLaina.fi palvelussa voit löytää parhaan mahdollisen tarjouksen ja säästää merkittävästi korkokuluissa.

Joustoluoton kilpailuttaminen LeijonaLaina.fi palvelussa on erityisen hyödyllistä, jos tarvitset lainaa epäsäännöllisesti tai vaihtelevissa määrissä. Joustoluotto tarjoaa joustavan tavan lainata rahaa tarpeen mukaan, mutta korkokustannukset voivat olla korkeat, jos et löydä parasta mahdollista tarjousta. Siksi kannattaa käyttää LeijonaLaina.fi palvelua, joka auttaa sinua löytämään parhaan mahdollisen tarjouksen joustoluotollesi.

Kilpailuttamalla joustoluoton LeijonaLaina.fi palvelussa voit myös säästää aikaa ja vaivaa. Sinun ei tarvitse käydä läpi useita eri pankkeja ja rahoituslaitoksia, vaan voit hoitaa kaiken yhdellä hakemuksella. Palvelu säästää aikaa ja vaivaa, sillä sen avulla voit löytää parhaan mahdollisen tarjouksen helposti ja nopeasti.

 

Mihin tarkoitukseen joustoluottoa on haettu?

Joustoluotto sopii monenlaisiin tarkoituksiin, ja se tarjoaa joustavan tavan rahoittaa tarpeita tarpeen mukaan. Joustoluoton avulla voit lainata rahaa ilman, että sinun tarvitsee määrittää tarkkaa lainasummaa tai maksuaikaa etukäteen.

Joustoluotto sopii hyvin esimerkiksi suurempien hankintojen rahoittamiseen. Tällaisia hankintoja voivat olla esimerkiksi auton tai asunnon remontointi, kodinkoneiden hankinta tai vaikkapa lomamatka. Joustoluotto tarjoaa mahdollisuuden maksaa hankinnat kerralla, mutta myös mahdollisuuden maksaa hankinta erissä tarpeen mukaan.

Joustoluotto sopii myös hyvin yllättävien kulujen kattamiseen, kuten esimerkiksi auton korjauskuluihin tai sairaskulujen hoitoon. Joustoluotto mahdollistaa nopean lainan saannin, ja sen avulla voit rahoittaa yllättävät kulut nopeasti ja ilman, että sinun tarvitsee turvautua omaan säästötiliin. Joustoluottoa voi käyttää myös lyhytaikaisena lainana, kun tarvitset lainaa esimerkiksi laskujen maksamiseen ennen seuraavan palkkapäivän saapumista. Joustoluoton avulla voit lainata tarvitsemasi summan nopeasti ja helposti, ja maksaa sen takaisin, kun saat seuraavan palkan.

Kaiken kaikkiaan joustoluotto sopii monenlaisiin tarkoituksiin, ja se tarjoaa joustavan ja helpon tavan rahoittaa tarpeita tarpeen mukaan. On kuitenkin tärkeää muistaa, että joustoluoton käyttöön liittyy riskejä, kuten korkeampia korkokustannuksia ja maksuongelmia, mikäli lainaa ei pysty maksamaan takaisin sovitussa ajassa. Ennen joustoluoton ottamista onkin tärkeää arvioida oma taloudellinen tilanne ja varmistaa, että lainan ottaminen on taloudellisesti järkevää ja realistinen vaihtoehto.

 

Mistä joustoluoton kulut kertyvät?

Joustoluoton kulut kertyvät aina vain siitä lainasummasta, jonka olet nostanut käyttöösi. Voit siis hakea joustoluoton vaikka 10.000 euron luottorajalla ilman mitään kuluja.

Kuluja maksat vain siitä summasta jonka olet nostanut käyttöösi, etkä suinkaan sinulle myönnetystä luottorajasta. Joustoluotto toimiikin erinomaisesti myös vara-rahastona pahan päivän varalle, sillä voit hakea sen nyt käyttöösi ja nostaa lainaa sitten kun sitä tarvitset.

 

Koska joustoluottoa voi hakea?

Aivan kuten kaikkia muitakin lainoja, myös joustoluottoa voi hakea netistä aivan milloin vain. Lainahakemukset käsitellään nopeasti lainapalvelujen aukioloaikoina.

LeijonaLaina.fi palvelu kilpailuttaa lainahakemuksesi yli 30 pankin ja rahoituslaitoksen kesken välittömästi, kun olet lähettänyt maksuttoman lainahakemuksen palveluun. Ensimmäiset lainatarjoukset saat vertailtavaksesi jo muutamassa minuutissa. Tutustu rauhassa lainatarjouksiin ja valitse sinulle parhaiten sopiva joustoluotto tai muu lainatuote.

 

Koska voin nostaa lainaa tililleni?

Tässä on hieman eroja eri lainapalveluiden kohdalla.

Kaikkien joustoluottojen kohdalla voi nostoilmoituksen tehdä milloin vain, mutta ainoastaan muutamasta paikasta voi saada lainaa tililleen ympäri vuorokauden. Näistäkin palveluista ensimmäisen noston tulee tapahtua kello 7.00 – 23.00 välisenä aikana, mutta sen jälkeen voit nostaa lainaa vaikka keskellä yötä.

 

Kuka voi hakea joustoluoton netistä?

Yleisin ikäraja joustoluotolle on 20 vuotta, mutta joukkoon mahtuu myös palveluita joiden ikäraja on alle 20 vuotta.

Kaikkien pankkien asiakkaat voivat hakea netistä joustoluottoa.

Hakija tarvitsee suomalaisen pankkitilin.

Hakijalla tulee myös olla moitteettomasti hoidetut luottotiedot sekä riittävä maksukyky.

Lainaa ilman luottotietoja ei voi saada verkosta yhtään sen helpommin kuin pankista.

 

Joustoluotto on monipuolinen lainatuote

Joustoluotto on monipuolisempi kuin pikavipit tai kulutusluotot.

Kun haet joustoluoton kerran netistä, se on sen jälkeen aina käytettävissäsi. Kun maksat käyttämääsi lainaa takaisin, se on heti uudelleen sinun käytettävissäsi.

Perinteiseen kulutusluottoon verrattuna joustoluotto on selkeämpi, koska lainan kulut ja korko määräytyy ainoastaan nostojen mukaan. Ellet käytä luottoa, et myöskään maksa lainasta korkoa tai kuukausi-tai vuosikuluja.

Joustoluotto on ollut monen suomalaisen valinta vararahastoksi. Tilin voi avata ja nostaa lainaa esimerkiksi 100 euroa, sen jälkeen sinun ei tarvitse tehdä seuraavaa nostoa vasta kun tarvitset uudelleen lainaa. Nosto tapahtuu netissä tai puhelimella eikä uutta lainahakemusta tarvitse enää täyttää, jos olet jo aikaisemmin saanut myönteisen lainapäätöksen.

 

Mitä asioita on hyvä tietää ennen joustoluoton hakemista?

 • Hakemuksen täyttäminen ja tarjouksen vastaanottaminen ei sido hakijaa vielä mihinkään sopimukseen.
 • Hakija saa aina rauhassa tutustua tarjoukseen ja päättää hyväksyykö lainatarjouksen.
 • Hakemuksen voi täyttää mihin vuorokauden aikaan tahansa päivään katsomatta.
 • Lainahakemus on aina maksuton kaikkien pankkien asiakkaille.
 • Joustoluottoa varten hakija ei tarvitse henkilötakausta tai muita vakuuksia
 • Joustoluotto on jatkuva luotto, joka on käytössäsi aina myönnettyyn luottorajaan saakka.
 • Maksettuasi luottoa takaisin, on se heti uudelleen käytössäsi ilman uuden lainahakemuksen täyttämistä.
 • Lainan kulut ja korko määräytyy nostojen mukaan.
 • Katso lainapalvelun kotisivuilta tarkemmin hakemasi joustoluoton hinnasto.
 • Tarvittaessa pyydä neuvoa ja apua lainan hakemiseen.

 

Miten joustoluotto haetaan?

Joustoluottotilin avaamiseen kannattaa varata aikaa noin 5 – 10 minuuttia.

Näin täytät joustoluotto hakemuksen:

 • Tutustu ensin eri joustoluottopalveluihin Leijonalaina.fi sivuston avulla.
 • Sivustolla on kerrottuna joustoluotosta niin, että hakijan on helppo ymmärtää millaisesta palvelusta on kyse.
 • Kun olet löytänyt itsellesi mieluisan joustoluoton, voit aloittaa lainahakemuksen täyttämisen.
 • Täytä lainahakemukseen lainasumma, ja kilpailuta laina LeijonaLaina.fi palvelussa.
 • Hakemuksen lähettämisen jälkeen saat alustavan lainapäätöksen joko sähköpostiisi tai lainapalvelun “Omille sivuille”.
 • Jos päätät hyväksyä tarjouksen, hakemasi luottosumma siirretään heti tilillesi ja jatkossa sinulla on vapaassa käytössäsi jatkuva joustoluotto aina myönnettyyn luottorajaan saakka.

 

Miten joustoluottoa käytetään?

Joustoluottoa on varsin helppo käyttää.

Tilin avaamisen jälkeen voit nostaa lainaa omalle pankkitilillesi tarvitsemasi määrän. Useissa lainapalveluissa pienin nostettava summa on 1 – 100 euron välillä. Nostoja voit tehdä luottorajasi puitteissa rajattoman määrän, niin usein kun tarvitset. Esimerkiksi nostat lainaa tänään 100 euroa 2000 euron joustoluottotililtäsi.

Seuraavana päivänä huomaat tarvitsevasi 400 euroa yllättäviin menoeriin. Näin ollen olet siis nostanut luottoa kahden päivän aikana 500 euroa ja sinulle jää käyttövaraa vielä 1500 euroa. Korko ja lainakulut maksat tuosta 500 eurosta, jonka olet nostanut tilillesi.

Joustoluottoa nostetaan omalle tilille joko lainapalvelun kotisivujen kautta tai kätevästi omalla kännykällä. Tarkemmat nosto-ohjeet löydät lainapalvelun verkkosivuilta.

 

Tarvitsenko joustoluottoa varten takauksen?

Et tarvitse.

Joustoluotto on vakuudeton laina, jota varten ei tarvitse hankkia henkilötakausta tai muita vakuuksia. Hae lainaa heti maksuttomalla lainahakemuksella ja myönteisen lainapäätöksen jälkeen saat joustoluoton omaan vapaaseen käyttöösi.

 

Kuinka nopeasti joustoluotto siirtyy tililleni?

Yleensä ensimmäinen nosto tulee tehdä klo 7.00 – 23.00 välisenä aikana. Seuraavat nostot voit tehdä mihin kellon aikaan tahansa. Nostopyynnön jälkeen luotto siirtyy tilillesi keskimäärin 15 minuutissa.

 

Joustoluoton hyödyt ja haitat

Joustoluotto on yksi suosituimmista lainatuotteista, sillä se tarjoaa joustavan tavan rahoittaa tarpeita tarpeen mukaan. Kuitenkin joustoluotossa on myös sekä hyötyjä että haittoja, joita on syytä harkita ennen kuin päätät ottaa joustoluoton.

 

Joustoluoton hyödyt:

 1. Joustava rahoitus: Joustoluotto tarjoaa joustavan tavan rahoittaa lainatarpeita tarpeen mukaan, sillä lainasummaa ja maksuaikaa ei tarvitse määrittää tarkkaan etukäteen. Voit lainata rahaa tarvittaessa ja maksaa sen takaisin omassa tahdissasi
 2. Nopea lainan saanti: Joustoluoton hakeminen ja saaminen on nopeaa, sillä lainan hakeminen ja hyväksyminen tapahtuu usein netissä tai puhelimella. Voit saada lainan nopeasti tarvittaessa
 3. Ei vakuuksia: Joustoluottoon lainanhakija ei tarvitse takaajia tai vakuuksia
 4. Sopii monenlaisiin tarkoituksiin: Joustoluotto sopii monenlaisiin tarkoituksiin, kuten suurempien hankintojen rahoittamiseen tai yllättävien kulujen kattamiseen.

 

Joustoluoton haitat:

 1. Korkeammat korkokustannukset: Joustoluoton korot voivat olla korkeammat kuin esimerkiksi pankkilainan, mikä tarkoittaa, että lainan kokonaiskustannukset voivat nousta korkeiksi. On tärkeää vertailla eri lainapalveluiden tarjouksia ennen lainan ottamista.
 2. Riski velkaantua: Joustoluotto tarjoaa mahdollisuuden lainata rahaa tarpeen mukaan, mutta tämä voi myös johtaa liialliseen velkaantumiseen, jos lainaa ei käytetä harkitusti. Lainan ottamista on tärkeää harkita huolella ja arvioida oma taloudellinen tilanne ennen lainan ottamista.
 3. Maksuongelmat: Mikäli joustoluoton maksaminen takaisin tuottaa vaikeuksia, lainan korot voivat kohota erittäin korkeiksi, mikä voi johtaa maksuongelmiin. On tärkeää varmistaa, että oma taloudellinen tilanne mahdollistaa lainan takaisinmaksun sovitussa ajassa.

Joustoluoton haittojen minimoimiseksi on tärkeää vertailla eri lainapalveluiden tarjouksia huolellisesti ennen lainan ottamista. Kilpailuttamalla joustoluoton eri palveluiden välillä voit löytää edullisimman tarjouksen, joka sopii parhaiten tarpeisiisi. Muista myös arvioida oma taloudellinen tilanteesi ja varmistaa, että sinulla on riittävästi varoja lainan takaisinmaksuun sovitussa ajassa.

 

Kuinka kilpailuttaa joustoluotto LeijonaLaina.fi palvelussa?

Joustoluoton kilpailuttaminen LeijonaLaina.fi palvelussa on helppoa ja nopeaa.

Täytä ilmainen lainahakemus – Kun olet määrittänyt haluamasi lainasumman ja maksuajan, voit täyttää lainahakemuksen. Täytä hakemukseen henkilökohtaiset tietosi, kuten nimi, osoite, sähköposti, puhelinnumero, tulotiedot sekä mahdolliset nykyiset lainat.

Lähetä hakemus – Palvelu välittää hakemuksesi yli 30 eri pankille ja rahoituslaitokselle, jotka tekevät sinulle lainatarjouksen saatujen tietojen perusteella.

Vertaile lainatarjouksia – Kun olet vastaanottanut useita eri tarjouksia, voit vertailla niitä keskenään ja valita sinulle sopivimman lainan. Eri pankkien ja rahoituslaitosten tarjoamat korot ja ehdot voivat vaihdella huomattavasti, joten vertailu kannattaa. Muista, että lainahakemuksen täyttäminen tai lainatarjousten vastaanottaminen ei maksa mitään eikä sido sinua mihinkään.

Hyväksy lainatarjous – Kun olet valinnut sinulle sopivimman lainan, voit hyväksyä lainatarjouksen. Tämän jälkeen rahat siirtyvät tilillesi yleensä muutaman päivän kuluessa.

LeijonaLaina.fi -palvelu on täysin ilmainen, eikä se sido sinua mihinkään. Palvelun käyttö on turvallista, ja tietojasi käsitellään aina luottamuksellisesti. Kilpailuttamalla joustoluottonsa LeijonaLaina.fi -palvelussa voit löytää parhaan mahdollisen tarjouksen ja säästää merkittävästi korkokuluissa.


Usein kysytyt kysymykset joustoluotosta:

Kuka voi hakea joustoluottoa?

Joustoluottoa voi hakea Suomen kansalainen, jolla on säännölliset tulot sekä puhtaat luottotiedot. Eri lainapalveluilla joustoluoton ikäraja vaihtelee 18 vuodesta 26 vuoteen.

Mitä tarkoittaa joustoluotto?

Joustoluotosta on monta eri nimikettä: tililuotto, käyttölaina, luottotili sekä käyttöluotto. Kaikki kuitenkin tarkoittaa samaa asiaa eli eräänlaista kulutusluottoa, jossa hakija saa käyttöönsä tietyllä summalla olevan luottorajan. Tämän luottorajan puitteissa käyttäjä voi tehdä nostoja omalle tililleen esimerkiksi lähettämällä lainapalveluun tekstiviestillä nostopyynnön. Joustoluoton etuja ovat sen jatkuvuus - maksettuasi käyttämääsi luottoa takaisin, on se heti uudelleen käytössäsi. Toinen hyvä etu on, että maksat luoton kulut ja koron vain tilillesi nostamasta lainasummasta.

Paljonko voin saada joustoluottoa?

Joustoluoton luottoraja on yleensä 2000 - 4000 euroa, mutta saatavana on myös jopa 50 000 euron luottorajalla varustettu joustoluotto. Omalta joustoluotolta voit tehdä tarvittavat nostot joko kerralla tai pienemissä erissä. Joustoluotto toimii kuin virtuaalinen luottokortti. Maksettuasi käyttämääsi luottoa takaisin, vapautat lainaa uudelleenkäyttöä varten.

Mitä joustoluoton käyttö maksaa?

Joustoluoton käytöstä peritään nimelliskorkoa, joka lainapalvelusta riippuen on 0 - 20 %. Kaikki muut lainaan liittyvät kulut voivat olla max. 150 euroa vuodessa.

Milloin joustoluottoa voi käyttää?

Ensimmäinen nosto tulee tehdä keskimäärin klo 7.00 - 23.00 välisenä aikana. Seuraavat nostot voi tehdä omalta joustoluottotililtä mihin vuorokauden aikaan tahansa kellon katsomatta.

Mihin tarkoitukseen joustoluotto sopii?

Joustoluotto on vakuudettoman kulutusluoton tapainen lainatuote, jonka käyttäjä voi hakea mihin tarkoitukseen tahansa. Joustoluotto sopii parhaiten käyttäjälle, joka ei tarkalleen tiedä paljonko tulee tarvitsemaan lainaa. Joustoluottotilin avaamisen jälkeen hakijan käytössä on tietty luottoraja, jonka puitteissa hän voi nostaa lainaa niin paljon kuin tarvitsee sillä hetkellä. Joustoluotto toimii myös hyvänä vararahastona pahan päivän varalle - ellet käytä luottoa, et myöskään maksa siitä mitään kuluja. Lisäksi maksettuasi käyttämääsi lainaa takaisin, on luotto jälleen käytössäsi ilman uuden lainahakemuksen täyttämistä.

Leijonalaina.fi
Logo