FiksuLaina.fi

FiksuLaina


Pyydä lainatarjous FiksuLaina.fi palvelusta

Hae lainaa


FiksuLaina.fi | Lainaa jopa 60 000 €

Tarvitsetko lainaa heti 1000 – 60.000 euroa?

Mitä jos kilpailuttaisit lainasi ennen lainapäätöksen tekoa?

Tiesitkö, että lainan kilpailuttaminen FiksuLaina.fi palvelun kautta on helppoa ja täysin maksutonta?

Saat ensimmäiset lainatarjoukset jo muutamassa minuutissa.

Jos vastasit: Kyllä, edes yhteen edellä olevista kysymyksistä, suosittelen että jatkat lukemista.

 

Mikä on FiksuLaina.fi?

FiksuLaina.fi kilpailutuspalvelun toimintaperiaate on selkeä: Etsiä lainanhakijalle kilpailuttamisen kautta markkinoiden edullisimmat lainatarjoukset.

Maksuttoman lainahakemuksen täyttäminen onnistuu muutamassa minuutissa ja ensimmäiset tarjoukset hakija saa vertailtavaksi hyvin nopeasti.

Hakijan toiveiden mukainen hakemus siirtyy FiksuLaina.fi palvelun välitykselle noin 30 eri yhteistyöpankille sekä rahoitusyhtiölle kilpailutettavaksi.

Oman lainan kilpailuttaminen ei palvelun kautta maksa lainaa etsivälle henkilölle mitään, eikä lainaa varten tarvitse hankkia takaajia tai vakuuksia.

Tulleisiin tarjouksiin tutustuminen onnistuu kotoa käsin ja päätöksen saat tehdä rauhassa.

Jos joku tarjouksista miellyttää voit hyväksyä tarjouksen, mutta jos et pidä yhdestäkään hylkäät vain kaikki tarjouksen ilman minkäänlaista sitoutumista.

FiksuLaina.fi on kotimainen, luotettava lainojen kilpailutuspalvelu, jonka käyttö ei maksa hakijalle mitään.

FiksuLaina.fi kilpailuttaa hakijan lainan hänen puolestaan täysin ilmaiseksi.

 

FiksuLaina.fi lyhyesti:

  • Ikäraja: 18 vuotta.
  • Haettavat lainasummat: 1000 – 60.000 euroa.
  • Maksuaika: 1 – 15 vuotta.
  • Lainatuote: Pankkilaina / Kulutusluotto / Pikavippi.
  • Tarvitaanko vakuuksia tai takaajia: Ei tarvita.
  • Lainan nimelliskorko: alkaen 4,19 %
  • Koska lainaa voi hakea: Milloin haluat tai ehdit.
  • Kauanko lainapäätöksen saaminen vie: Lainapäätöksen saat heti.

Lainalaskurin esimerkki FiksuLainan kilpailuttamasta lainasta: Lainaa 10.000 euroa, Maksuaika 5 vuotta, Kuukausierä 193,71 euroa, Maksat takaisin 11 623 euroa.  Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% – 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0-150 €.

Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa.

Hakemuksen täyttäminen ja lainatarjouksien vastaanottaminen ei sido hakijaa mihinkään.


Pyydä lainatarjous FiksuLaina.fi palvelusta

Hae lainaa


FiksuLaina.fi etsii edullisimmat lainatarjoukset

Tuoreimman tutkimuksen mukaan vain jopa seitsemäs suomalainen viitsii kilpailuttaa lainan ennen lopullisen päätöksen tekoa.

Useat suomalaiset ovat kuitenkin valmiita kilpailuttamaan sähkö- tai puhelinliittymänsä, hotellihuoneensa, ulkomaanmatkansa sekä esimerkiksi lennot.

Miksi vain harva kilpailuttaa lainansa, vaikka sen tekeminen maksuttoman FiksuLaina.fi palvelun kautta on helppoa ja ilmaista?

FiksuLaina.fi ei ota hakijan lainan kilpailuttamisesta palkkiota, vaan he saavat oman korvauksensa yhteistyökumppaneiltaan.

Oman henkilökohtaisen lainatarjouksen pyytäminen on myös todella yksinkertaista FiksuLaina.fi kotisivuilla olevalla hakemuksella.

Hakemukseen tarvitsee vain täyttää omat henkilötietonsa, paljonko tarvitsee lainaa sekä kuinka pitkän maksuajan haluaa lainalleen ja lainapäätöksen teon osalta on tärkeää tietää hakijan tulot sekä velat.

Hakemuksen lähettämisen jälkeen huolellisesti täytetty lainahakemus välitetään noin 30 eri pankille ja rahoitusyhtiölle kilpailutettavaksi.

On sanomattakin selvää, että kun lainahakemus lähtee näin monelle taholle kilpailutettavaksi pyrkii jokainen pankki erottumaan edukseen lainatarjouksissaan.

Kilpailuasetelma antaa hakijalle hyvät mahdollisuudet saada markkinoiden kilpailukykyisimmät lainatarjoukset.

 

FiksuLaina.fi – Raha-asioiden fiksumpaan hoitamiseen

Hae uusi laina kilpailuttamalla laina netissä

Netti on täynnä toistaan parempia lainapalveluita. Mistä sitten voi tarkalleen tietää mikä lainapalveluista sopii juuri minulle parhaiten ja mistä saan edullisimman lainatarjouksen? Ainoa tapa selvittää asia on kilpailuttaa laina mahdollisimman monen lainantarjoajan välillä. Tämä yksitellen tehtynä vie monta tuntia aikaa, eikä kukaan viitsi lähteä siihen prosessiin.

FiksuLaina.fi on solminut yhteistyösopimukset 30 rahoitusyhtiön kanssa ja sopimukseen kuuluu, että jokainen lainatarjoaja pyrkii omien riskianalyysien ja kriteeriensä mukaan tarjoamaan hakijalle parhaan mahdollisen lainatarjouksen. Mukana on useita tunnettuja, luotettavia lainatarjoajia, jotka tekevät hakijalle oman henkilökohtaisen lainatarjouksen ilman, että hakijan tarvitsee tehdä asian eteen mitään.

Lainan kilpailuttaminen säästää aikaa ja rahaa

FiksuLaina.fi palvelun kautta saadut lainatarjoukset ovat lähes samat, kuin jos olisit itse hakenut lainaa noin 30 eri pankista tai rahoituslaitoksesta. Lainojen kilpailutuspalvelun kautta säästät sekä omaa aikaasi, että pidemmän päälle korkomaksuissa, kun et huomaamattasi ota liian korkeakorkoista lainaa.

FiksuLaina.fi kilpailuttaa myös vanhan lainasi

Tiesitkö, että FiksuLainan kautta voit myös kilpailuttaa jo olemassa olevan lainasi uudelleen? Vanhan lainan kilpailuttaminen on järkevää jopa vuoden välein, koska lainamarkkinat muuttuvat nopeasti ja kilpailu on kovaa. Voit saada vanhalle lainallesi edullisemman koron ja paremmat lainaehdot uudelleen kilpailuttamisen kautta. Kokeile maksutta.

Lainojen yhdistäminen selkeyttää talouttasi

Onko sinulle vuosien mittaan kertynyt osamaksuja, luottokorttivelkaa, kulutusluottoja ta korkeakorkoisia pikavippejä? Nyt voit FiksuLaina.fi palvelun kautta yhdistää kaikki nämä lainat yhteen edullisempaan ja selkeämpään kokonaisuuteen. Lainojen yhdistäminen tuo pidemmällä aikavälillä huomattavaa säästöä, saat lainalle pidemmän maksuajan, jolloin rahaa jää muuhunkin elämiseen. Lainojen yhdistäminen myös selkeyttää taloudenhallintaasi, kun maksettavana on vain yksi laina. Laske lainasi yhteen ja hae yhdistelylainaa.

 

FiksuLaina.fi etsii sinulle vakuudettoman lainan

Lainaa varten ei tarvitse hankkia henkilötakausta tai muita vakuuksia.

Halutessaan hakija voi kuitenkin ottaa rinnalleen yhteisvastuullisen hakijan.

Yhteisvastuullisen hakijan kanssa on aina paremmat mahdollisuudet saada hyväksytty lainapäätös suurempaankin lainaan sekä lainalle paremmat lainaehdot.

 

FiksuLaina.fi yhteystiedot:

FiksuLaina.fi

PL 13

63301 Alavus

Suomi – Finland

Kotisivut: www.fiksulaina.fi

Leijonalaina.fi
Logo